Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Meraba bende 1.5 senelik evliyim eşimle cinselige giremiyorum ciddi anlamda piskolojim kötü siz bu aparatı kulandiktan sonra başardınız mi ve bunu nasıl bulabi
Evet canım aparat setii sipariş ettim öncesinde nefes kegel egzersizlerini öğrenip normal hayatımda da kullanmaya başladım. İlk 3aparat çok hızlı aldım biraz 4.olan aparatt uğraştırdı ama çok şükür oldu 2yılş kadar sende hemen seti al yardımcı oluruz sana

Tamamen kastıgın için ordakı kaslae kasılıyor be ilişki yarıda kalıyor.
O yarısına kadar oluyor dediğin yerde bekleyin acele etmeden sen derin nefes al nefesi verirken ıkınıp eşine izin ver ilerlesin çok az kalmış kendini olabildiğince rahat bırakırsan olacak

Hergun bı umutla başlıyorum ama yapamıyorum aparatı nasıl kulanicam bilginiz varmi
Öncesi ayna egzersizi yap vücudunu tanı dokun korkma kendinle barışık ol gün içinde sürekli bacaklarını açarak oturmaya çalış
Birde beni çok rahatlatan Doktor Müjdegül Karacanın vajınusmus videolarını izle

Aparatı kullanırken bol kayganlaştırıcı yada su bazlı ultrosan jeli kullanabilirsin.İsterseb emla krem anestol krem yada vemcaine sprey kullanabilirsin ben aldım ama kullanmamıştım.

aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver) ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemli nefesi unutursan kasarsın unutma

Meraba 1.5 senelik evliyim eşimle cinselige giremiyorum siz bu aparat sayesindemi başardınız yardımcı olabilir misiniz nasıl kullanılıyor bu
Merhaba hoş geldiniz yalnız değilsiniz öncelikle bunu bilin tabii çözülmeyecek bir sorun değil bunu da bilin nefes egzersizleri gevşeme egzersizleri ve tabii ki kegel egzersizleri ( kendi adıma yaptığım ve doktorumun önerdiği egzersizleri bunlar ) ve kiymetlimiz aparatimiz (dilatör) kafamızdaki orası çok dar hiçbir şey giremez düşüncesini yok etmek için çok önemli. Aynı zamanda vajina içerisindeki kasların gelişmesi esneesi için de faydalı

Merhabalar..Dünden buyana bir isteksizlik bir düşüş yaşıyorum ya o hafif yanma rahatsız etti motive olamıyorum..Rahat bir şekilde yapıyordum aparatları ama klinikte yapamadım sonra kaldı öyle şuan şükür yanma yada rahatsız edici bir durum yok ama ne bileyim dünün aynısı olacak diye geriliyorum halbuki çok kolay acısız ağrısız egzersiz yapıyordum..Regl olmama çok var daha acaba erken mi olacağım yumurtlama zamanı falanmı karnımda çok şişti yumurtlama zamanlarında mı böyle oluyor aparat asla ilerlemiyor,isteksizlik mi yoksa o son aparata mı taktım kafayı modum düştü bilmiyorum..

Evde kendin deniyor musun aparat ile yoksa klinikte mi yapıyorsun bilmiyorum ama moral bozma düşüş yaşama kuzu birçoğumuz aynı sorunu yaşadık galiba ben de geçtiğimiz hafta regl dönüşü çok zorlandım yapamadım 4 numara ile oysaki öncesinde gayet rahattı hatta bazen dilatorun hareketlerinden etkilendiğim dahi oluyordu ama regl bitişi 4 numarayı ilk gün alamadım. Başka şeyler de etkiliyor tabii moral bozukluğu stres vs vs ama olmuyor olmayacak gibi düşünüp erteleme yarın yaparım vs diye bırakma şu an deniyorsun olmuyor mu o an bırak kendini rahatlat imkanın varsa duş al ( çok faydası oluyor) biraz kafanı dağıt sonra tekrar dene normal denedigin pozisyonunu değiştir gibi gibi

Selam herkese arkadaşlar ben 4 dilatörü de rahatça yapabiliyorum sadece 4 için anestol kullanıyorum 2 defa eşli denedik ancak ikisinde de ilk girişten sonra kendimi kasıyorum ne yapmaliyim vemcain kullansam yapabilir miyim acaba lütfen bana yardımcı oşun

Canım klinikte doktor görmek istediği için egzersiz yapıyorum biraz ama evde de yapıyorum dün ve bugün böyle bilmiyorum biraz zaman lazım sanırım çok stres yaptım bakalım deneyeceğim tekrar

Eşli deneme içinn

Bak burda ben böyleee yaptımm canımm oku uygula ve eşine izin ver vermediğin sürece bu uzar gider bende 2.deneme de başarılı olmuştumm spreyde kullanabilrisin

Canım klinikte doktor görmek istediği için egzersiz yapıyorum biraz ama evde de yapıyorum dün ve bugün böyle bilmiyorum biraz zaman lazım sanırım çok stres yaptım bakalım deneyeceğim tekrar
Kuzum 4.aparat biraz uğraştırdığı ve şuan olmadığı için motiven düşmüştür.Bu sebeble bırakma devam et isteksizlik de oluyor yani hatta ben en başında hiç istek yoktu sırf yenecepğm için çalışıyodum zaten başta istek olmuyor

Tamam canım ben bir şekilde motive etmeye çalışacağım kendimi olmadı en başından başlarım olacak inşallah

Bende 3. Aparatta öyle olmuştum. Sonra 1 den başladım. Önemli olan vazgeçmemek inat etmek sanırım
Aynen öyle canım ya buna çok takılmak istemiyorum an geliyor kimseyle konuşmak istemiyorum uyumak istiyorum bazen birden eğlenceye gitmek geliyor içimden denize yada buda öyle birşey çok üstünde durup düşünmemek gerek bunu anlamaya çalışıyorum sadece bocaladım biraz ama geçiyor en başından başlarım gerekirse, nasıl olsa acı veya ağrı yok bunu anladım en azından tekrar geleceğim o kıvama inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…