Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar selam iyisiniz umarım hepiniz biz bugün tekrar eşli deneme yapalım dedik p ucu girebildi sadece ve sanki bıçak kesiği gibi çok fazla kanamam oldu moralim cok bozuk hiç yenemeyecek gibi hissediyorum kendimi
Moral bozmak yok. Yarın tekrar deneyin ya da öbür gün.

Bizim kliniğin kullandığı 4. Aparat ortalama bir penisten daha büyükmüş ama normal yani olur zamanla

Kızlar selam iyisiniz umarım hepiniz biz bugün tekrar eşli deneme yapalım dedik p ucu girebildi sadece ve sanki bıçak kesiği gibi çok fazla kanamam oldu moralim cok bozuk hiç yenemeyecek gibi hissediyorum kendimi
Canım o şuan bende de var sanki biryeri kesersin kolanya döker hafif yanar ya öyle bir sızı var sanırım ben tahriş ettim biraz yada çok ıkındım sıktım bıraktım bugün böyle oldu şuan gerileme yok istek hala var ama işte sızı var yanma gibi rahatsız ediyor ara ara..

Kanama beni çok tedirgin ediyor baya 3 pecete falan harcadım ve bir diğer merak ettiğim şey de aparat boyutları yukarıda da konusu geçmiş galiba 4 numaralı aparat penisin zaten yarısı kadar kalınlık olarak boy olarak da fark var acaba o yüzden mi peniste sorun oluyo anlamiyorum ki

4.aparatı nasıl çalışıyorsunuz

Evet tekrar gorusucem

Kayganlastirici kullanarak yani normal 1 saate yakın içimde bekletiyorum hareket ettiriyorum
Tamam canım en kolaylıkla öyle yaparsın çoğumuz hep 4.aparatta yada eşli denemede takılıp kalmışızdır pes etmeyin biliyorum sinirlilik gerginlik hep oluyor ama atlatacaksınız

Tamam canım en kolaylıkla öyle yaparsın çoğumuz hep 4.aparatta yada eşli denemede takılıp kalmışızdır pes etmeyin biliyorum sinirlilik gerginlik hep oluyor ama atlatacaksınız
Insallah Allah yardımcımız olsun çok sinir bozucu bir durum

Az önce aparat çalışmadan deneyelim dedik olmadı Dün gayet olmuştu normal bir durum mu bu ?
Kuzucum bence tam alışana kadar aparatı hemen bırakma zaten sonradan gerek bile kalmayacak endişe etmee başta çok normal

Kuzucum bence tam alışana kadar aparatı hemen bırakma zaten sonradan gerek bile kalmayacak endişe etmee başta çok normal
Meraba bende 1.5 senelik evliyim eşimle cinselige giremiyorum ciddi anlamda piskolojim kötü siz bu aparatı kulandiktan sonra başardınız mi ve bunu nasıl bulabi

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyimama grupta yazılanları uzun zamandır takip ediyorum 2 aylık evliyim ama henüz tam anlamıyla ilişkiye giremedim sadece ben üstteyken deneyebiliyorum onda da tamamı girmiyor bir yere kadar giriyor sonra bir şeye çarpıyor örümcek ağı gibi . O çarpan şey ben kastığım için mi oluyor yoksa kızlık zarı mı merak ediyorum. Gerçi bir kere ben alttayken denediğinizde kan gelmişti bir daha gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…