- 9 Ağustos 2016
- 7.129
- 23.036
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #256.481
Moral bozmak yok. Yarın tekrar deneyin ya da öbür gün.Kızlar selam iyisiniz umarım hepiniz biz bugün tekrar eşli deneme yapalım dedik p ucu girebildi sadece ve sanki bıçak kesiği gibi çok fazla kanamam oldumoralim cok bozuk hiç yenemeyecek gibi hissediyorum kendimi
Bizim kliniğin kullandığı 4. Aparat ortalama bir penisten daha büyükmüş ama normal yani olur zamanlaCanımmm bugün biraz stresli geçti son aparat maalesef yapamadık ama asla yılmak yok çünkü baya stresli,kafamda kurarak gittim ama üstelemediler salı günü yine randevu aldım ama ozamana kadar egzersiz devam ve eşli deneyebilirsin dediler herşey çok normal hemen senden mucize beklemiyoruz bu bile zaten harika ve sen aslında 3.aparat ile başardın dediler çünkü son aparat büyüklüğü aslında vajinanın daha nekadar geniş ve boşluk olduğunu göstermekti dedi doktorum ben biraz gerildim modum düştü sadece ve çok kalabalıktı klinik biraz gerildim ama şimdi eve geldim artık görev olarak değil tamamen haz ve zevk odaklı çalış dediler eşlide yapabilirsin ama onda da asla görev değil yarım bile olsa dene kendini bırak herşey zaman ve sabır gerektirir dedi..Yani başa dönmekten çok korktum bir an ama gerçekten içimden egzersiz yapmak gelmedi,günümde değildim belkide şimdilik durumlar böyle canım
Bakalım henüz tam anlamıyla birleşme olmadan onun stresine girmek istemiyorum yaBizim kliniğin kullandığı 4. Aparat ortalama bir penisten daha büyükmüş ama normal yani olur zamanla
Canım o şuan bende de var sanki biryeri kesersin kolanya döker hafif yanar ya öyle bir sızı var sanırım ben tahriş ettim biraz yada çok ıkındım sıktım bıraktım bugün böyle oldu şuan gerileme yok istek hala var ama işte sızı var yanma gibi rahatsız ediyor ara ara..Kızlar selam iyisiniz umarım hepiniz biz bugün tekrar eşli deneme yapalım dedik p ucu girebildi sadece ve sanki bıçak kesiği gibi çok fazla kanamam oldumoralim cok bozuk hiç yenemeyecek gibi hissediyorum kendimi
Eşim tekrar denemek istemiyor bu durum kendisine de zarar veriyormuş tekrardan doktora git diyoMoral bozmak yok. Yarın tekrar deneyin ya da öbür gün.
Kanama beni çok tedirgin ediyor baya 3 pecete falan harcadımCanım o şuan bende de var sanki biryeri kesersin kolanya döker hafif yanar ya öyle bir sızı var sanırım ben tahriş ettim biraz yada çok ıkındım sıktım bıraktım bugün böyle oldu şuan gerileme yok istek hala var ama işte sızı var yanma gibi rahatsız ediyor ara ara..
gittiğiniz doktor veya terapistle iletişim halinde misiniz? Yani bu durumu ona bir sorun istersenizEşim tekrar denemek istemiyor bu durum kendisine de zarar veriyormuş tekrardan doktora git diyo
4.aparatı nasıl çalışıyorsunuzKanama beni çok tedirgin ediyor baya 3 pecete falan harcadımve bir diğer merak ettiğim şey de aparat boyutları yukarıda da konusu geçmiş galiba 4 numaralı aparat penisin zaten yarısı kadar kalınlık olarak boy olarak da fark var acaba o yüzden mi peniste sorun oluyo anlamiyorum ki
Evet tekrar gorusucemgittiğiniz doktor veya terapistle iletişim halinde misiniz? Yani bu durumu ona bir sorun isterseniz
Kayganlastirici kullanarak yani normal 1 saate yakın içimde bekletiyorum hareket ettiriyorum4.aparatı nasıl çalışıyorsunuz
Tamam canım en kolaylıkla öyle yaparsın çoğumuz hep 4.aparatta yada eşli denemede takılıp kalmışızdır pes etmeyin biliyorum sinirlilik gerginlik hep oluyor ama atlatacaksınızEvet tekrar gorusucem
Kayganlastirici kullanarak yani normal 1 saate yakın içimde bekletiyorum hareket ettiriyorum
Insallah Allah yardımcımız olsunTamam canım en kolaylıkla öyle yaparsın çoğumuz hep 4.aparatta yada eşli denemede takılıp kalmışızdır pes etmeyin biliyorum sinirlilik gerginlik hep oluyor ama atlatacaksınız
Kuzucum bence tam alışana kadar aparatı hemen bırakma zaten sonradan gerek bile kalmayacak endişe etmee başta çok normalAz önce aparat çalışmadan deneyelim dedik olmadıDün gayet olmuştu normal bir durum mu bu ?
Kuzum kendini ister istemez kasmışsındırAz önce aparat çalışmadan deneyelim dedik olmadıDün gayet olmuştu normal bir durum mu bu ?
Dilatöre karşı çok önyargılıydım. Hatta buraya üye oldum herkes aparat al dedi ama ben onu bile alamamıştım yapamayacağım için. Sonra tedaviye başlayınca psikoloğum bana hem parmak hem dilatör verdi hemde burda kızların söylediği dilatörün aynısını. Dilatör vericem dediği andan itibaren söylediği hiçbir şeyi hatırlamıyorum takılı kaldım orda. Ama deneyince o kadar çok şaşırdım o kadar çok ağladım ki. Kafamdaki bütün kalıplaşmış düşünceler o dilatörler sayesinde yok oldu hemde sıfır acıyla
Meraba bende 1.5 senelik evliyim eşimle cinselige giremiyorum ciddi anlamda piskolojim kötü siz bu aparatı kulandiktan sonra başardınız mi ve bunu nasıl bulabiKuzucum bence tam alışana kadar aparatı hemen bırakma zaten sonradan gerek bile kalmayacak endişe etmee başta çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?