- 11 Mayıs 2022
- 651
- 1
- 1.076
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #256.181
Ben birçok doktora gittim aparat büyük yaralar açtı o yuzden eşim hepsini attı. Daha o olayın dönüşü yok ama eşimle çalışmalarımız çok başarılı geçmisti. Şimdi uzun bir aradan sonra temas korkutuyor ve yine erteliyorum. Düşünün 1 ay ayrı kaldık inanilmaz ozledim ama konu oraya gelince yine hersey eskisi gibi ne yapacağım 2 haftadır kara kara düşünüyorum zaten kilo sorunum vardı üstüne 7 kilo daha verdim ne yiyorum ne içiyorum. Siz ne kadar zamanda yendiniz aparatlarlaİlk etapta hiç denemeler yapmayın. Önce ilişki kaygısı olmadan vajinanıza masaj falan yapsın eşiniz. Bu sizi yakınlaştırır. Bacak açma hareketi yapın işte kegel falan yapın. Ama deneme asla yapmayın sizi negatif etkiler. Bende sizin gibi aparat aslaa ama asla yapamam diyordum.
Ben buradaki cesur kadınlar gibi kendi başıma yenemedim maalesef. Doktor yolunu tuttum. Sağolsun Safinaz hanım benim kurtarıcımmm 5 günde yendim hala inanamıyorum. Eşli 3 denemenin 2 si tam anlamıyla oldu. Ama biz eşli denemeden önce ben hep 3 ve 4. Aparata calışıyorum.Ben birçok doktora gittim aparat büyük yaralar açtı o yuzden eşim hepsini attı. Daha o olayın dönüşü yok ama eşimle çalışmalarımız çok başarılı geçmisti. Şimdi uzun bir aradan sonra temas korkutuyor ve yine erteliyorum. Düşünün 1 ay ayrı kaldık inanilmaz ozledim ama konu oraya gelince yine hersey eskisi gibi ne yapacağım 2 haftadır kara kara düşünüyorum zaten kilo sorunum vardı üstüne 7 kilo daha verdim ne yiyorum ne içiyorum. Siz ne kadar zamanda yendiniz aparatlarla
Bende öyleyim kuzumBen buradaki cesur kadınlar gibi kendi başıma yenemedim maalesef. Doktor yolunu tuttum. Sağolsun Safinaz hanım benim kurtarıcımmm 5 günde yendim hala inanamıyorum. Eşli 3 denemenin 2 si tam anlamıyla oldu. Ama biz eşli denemeden önce ben hep 3 ve 4. Aparata calışıyorum.
Ben de doktorla 5 seansta yendim, benim de muhteşem bir doktorum vardı vallahi her daim duacısıyım.Ben buradaki cesur kadınlar gibi kendi başıma yenemedim maalesef. Doktor yolunu tuttum. Sağolsun Safinaz hanım benim kurtarıcımmm 5 günde yendim hala inanamıyorum. Eşli 3 denemenin 2 si tam anlamıyla oldu. Ama biz eşli denemeden önce ben hep 3 ve 4. Aparata calışıyorum.
Sende doktorla mı yendin? Doktor bana 2 ay aparatları bırakma dedi. Ama 2 aya kadar azaltarak git dedi. Süreleri kısalt dedi. Bir anda bırakma dediBende öyleyim kuzum
Ben bunu burada bebek sahibi olmak isteyenlerin konuştuğu başlıkta sormuştum, tam hatırlayamıyorum ama 2-3-2-3 gibi bir şey demişti biri. İzlediğim, dinlediğim pek çok doktor gün aşırı diyor. Bir de en önemli şeyin bebek endeksli olmamak, bebek sahibi olma stresiyle birliktelik olmaması gerektiğini ifade ediyorlar. Allah sağlıkla sıhhatle en hayırlı zamanda nasip eder inşallah canım.Kızlar benim sorum olacak kusuru bakmayın vajinusmusu yenenler bebek düşünenler ben hamile kalmıştım kalbi durdu 3ay korundum şimdi bebek dusunuyiruz ilişki sıklığı naisl olmalı boşaldığında yatilmalimi ???
Allah razı olsun onlardan nazımızı çektilerBen de doktorla 5 seansta yendim, benim de muhteşem bir doktorum vardı vallahi her daim duacısıyım.
Umutlum en güzelii düzenli bir adet periyodun varsa adet bitimiyle birlikte gün aşırı yani 2 günde bir ilişkiye girersen rahatlıkla yumurtlama dönemini yakalarsın birde bebek odaklı yapma ister istemez strese giriyorsunKızlar benim sorum olacak kusuru bakmayın vajinusmusu yenenler bebek düşünenler ben hamile kalmıştım kalbi durdu 3ay korundum şimdi bebek dusunuyiruz ilişki sıklığı naisl olmalı boşaldığında yatilmalimi ???
Bende aynen öyle yapmıştım sonra zaten kendin diyorsun benim bunlsrau ihtiyacım yok diyeSende doktorla mı yendin? Doktor bana 2 ay aparatları bırakma dedi. Ama 2 aya kadar azaltarak git dedi. Süreleri kısalt dedi. Bir anda bırakma dedi
reglden öncesi günlerse zaten adet olmuşundur canım önemli olan adetten sonraki günler mesela 28 günlük adet döngün varsa 14.gün kritik gündür bunun 2gün öncesi yada 2gün sonrası da riskli demektirBende bir şey sorcam. Bizim Denememiz başarılı olunca eşim o anın heyecanıyla içime boşaldı ama hemen kalktık hani duşta falan yıkadım. Reglimden de bikaç gün önceydi hamile kalmam di mi? Bir kaç yıl istemiyoruz çünkü
Canımm merhaba daha önceki gibi tekrardan başaracağına eminim.Şuan ara verdiğin için korkuların endişelerin artmış ilk zamanlarda hepimizde olmuştur hiç sıkıntı etmee yeter ki en erteleme üzerine düş gerisi olacak gün gün yaz burdan destek oluruzBen birçok doktora gittim aparat büyük yaralar açtı o yuzden eşim hepsini attı. Daha o olayın dönüşü yok ama eşimle çalışmalarımız çok başarılı geçmisti. Şimdi uzun bir aradan sonra temas korkutuyor ve yine erteliyorum. Düşünün 1 ay ayrı kaldık inanilmaz ozledim ama konu oraya gelince yine hersey eskisi gibi ne yapacağım 2 haftadır kara kara düşünüyorum zaten kilo sorunum vardı üstüne 7 kilo daha verdim ne yiyorum ne içiyorum. Siz ne kadar zamanda yendiniz aparatlarla
kuzum bu arada ilişkiden yarım saat ya da 1saat yatmak mantıklı şöyle ki zaten spermler saniyesinde hızlılar ama biz genede tedbirli olalımKızlar benim sorum olacak kusuru bakmayın vajinusmusu yenenler bebek düşünenler ben hamile kalmıştım kalbi durdu 3ay korundum şimdi bebek dusunuyiruz ilişki sıklığı naisl olmalı boşaldığında yatilmalimi ???
Çok teşekkür ederiim.reglden öncesi günlerse zaten adet olmuşundur canım önemli olan adetten sonraki günler mesela 28 günlük adet döngün varsa 14.gün kritik gündür bunun 2gün öncesi yada 2gün sonrası da riskli demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?