- 22 Mayıs 2021
- 50
- 126
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #256.221
Reglim 2 gün sonra bitiyor bir tık stresliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, ben bunu hâlâ aşamadım. Yendikten sonra pek düzenli ilişki olamadı bizim, belki o yüzdendir bilemiyorum ama regl sonrasında da ya da başka sebeplerden ara verince de hep bu duyguları hissediyorum.Regl sonrası denemelerde korku, endişe, stres oluyor mu sizlerde?
Hepsi normal. Ben hala doğru pozisyonu bulamıyorum. İlk giriş acılı oluyor ama iki saniye sonra geçiyor. Sen ne kadar enerjik ve kendine güvenli olursan o kadar kolay yol alırsın. Bir an da geçmiyor . Aşamaları oluyor.benim de bugün bitti akşam 3. denemeyi yapacağız bir tık stres geldi sizlere sorayım dedim normal bir durum mu diyee. doktorum 2 günde 1 yapın dedi belki düzenli yapınca aşabilirim bu durumu
Kız randevulaşırsan tabi stres olursun . Öyle şeyler planlamayın anlık yaşayın daha rahat olurbenim de bugün bitti akşam 3. denemeyi yapacağız bir tık stres geldi sizlere sorayım dedim normal bir durum mu diyee. doktorum 2 günde 1 yapın dedi belki düzenli yapınca aşabilirim bu durumu
öncesinde aparatları çalışıyorum ya ön hazırlıkKız randevulaşırsan tabi stres olursun . Öyle şeyler planlamayın anlık yaşayın daha rahat olur
O raddeye gelene kadar işte stres oluyor insanHepsi normal. Ben hala doğru pozisyonu bulamıyorum. İlk giriş acılı oluyor ama iki saniye sonra geçiyor. Sen ne kadar enerjik ve kendine güvenli olursan o kadar kolay yol alırsın. Bir an da geçmiyor . Aşamaları oluyor.
Hayır kuzum hiç korkun olmasın streste yapma hatta daha kolay olacakRegl sonrası denemelerde korku, endişe, stres oluyor mu sizlerde?
Sen aştın artık bittii gittii canımm kolaylıkla olacakk motive olunReglim 2 gün sonra bitiyor bir tık stresliyim
Regl sonrası kaslar daha gevşek oluyormuş onu düşünüp heyecanlanıyorum ama stres oluyorum bir yandanda istemsizceSen aştın artık bittii gittii canımm kolaylıkla olacakk motive olun
UmuyorummHayır kuzum hiç korkun olmasın streste yapma hatta daha kolay olacak
Aparatlarla kendini şartlama akışa bırak. Akşama söyle güzel bi yemek ayarla sonra güzel giyin süslen püslen gerisi gelir . Olay anında güzel slow bi müzik açın bir de derin derin nefes al ver . Bak ne kolaymış diyeceksin.Güven banaöncesinde aparatları çalışıyorum ya ön hazırlık
Güzel şeyler düşün. Kadın olduğunu isteklerini. Zaten artık hallettin. Bir de ön sevişmeyi uzun tutun. Kayganlaştırıcı yada zeytinyağı falan kullan.O raddeye gelene kadar işte stres oluyor insan
Bence kesinlikle araştır doktora git canımm destek al erteleme denemişin zaten en azından zararından neresinden dönersen kârSelam herkese uzun zamandır gelemedim çok denedim herşeyi ama hiç yol alamadım parmak ve aparatlar beni inanılmaz geriyor öyle boşboş bekliyorum içim kalkıyor midem bulanıyor bayılacakmışım gibi hissediyorum İstanbul’da bir dr var gitsem mi gitmesem mi kaldım öyle yemin ederim bıktım ya
Ya kuzum dr da önemli ama çokta pahalı dr desteği olmadan geçmeyecek sanırım İzmir’de mazhar eserdağ İstanbul’da Özgür ağlamış arasında kaldım 2side parmak egzersizi vermiyor farklı tedavi uyguluyorlarmış 3gün üstüste yani az parada değil yok gerçekten denedim benim derdim acıması yanması değil inanılmaz midem kalkıyor tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor ne yaptıysam aşamadımBence kesinlikle araştır doktora git canımm destek al erteleme denemişin zaten en azından zararından neresinden dönersen kâr
Mideni bulandıran penis mi vajina mı ?Selam herkese uzun zamandır gelemedim çok denedim herşeyi ama hiç yol alamadım parmak ve aparatlar beni inanılmaz geriyor öyle boşboş bekliyorum içim kalkıyor midem bulanıyor bayılacakmışım gibi hissediyorum İstanbul’da bir dr var gitsem mi gitmesem mi kaldım öyle yemin ederim bıktım ya
Kesinlikle vajina..dokunmak bakmak sorun değil ama iş egzersize gelince ben iptal,kötü bir doktor deneyimide yaşadım ve inanır mısın 2gün tansiyonum düşük gezdim yani böyle işte..Mideni bulandıran penis mi vajina mı ?