• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Regl sonrası denemelerde korku, endişe, stres oluyor mu sizlerde?
Evet, ben bunu hâlâ aşamadım. Yendikten sonra pek düzenli ilişki olamadı bizim, belki o yüzdendir bilemiyorum ama regl sonrasında da ya da başka sebeplerden ara verince de hep bu duyguları hissediyorum.

benim de bugün bitti akşam 3. denemeyi yapacağız bir tık stres geldi sizlere sorayım dedim normal bir durum mu diyee. doktorum 2 günde 1 yapın dedi belki düzenli yapınca aşabilirim bu durumu
Hepsi normal. Ben hala doğru pozisyonu bulamıyorum. İlk giriş acılı oluyor ama iki saniye sonra geçiyor. Sen ne kadar enerjik ve kendine güvenli olursan o kadar kolay yol alırsın. Bir an da geçmiyor . Aşamaları oluyor.

benim de bugün bitti akşam 3. denemeyi yapacağız bir tık stres geldi sizlere sorayım dedim normal bir durum mu diyee. doktorum 2 günde 1 yapın dedi belki düzenli yapınca aşabilirim bu durumu
Kız randevulaşırsan tabi stres olursun . Öyle şeyler planlamayın anlık yaşayın daha rahat olur

😅😅öncesinde aparatları çalışıyorum ya ön hazırlık 😂
Aparatlarla kendini şartlama akışa bırak. Akşama söyle güzel bi yemek ayarla sonra güzel giyin süslen püslen gerisi gelir . Olay anında güzel slow bi müzik açın bir de derin derin nefes al ver . Bak ne kolaymış diyeceksin.Güven bana

Selam herkese uzun zamandır gelemedim çok denedim herşeyi ama hiç yol alamadım parmak ve aparatlar beni inanılmaz geriyor öyle boşboş bekliyorum içim kalkıyor midem bulanıyor bayılacakmışım gibi hissediyorum İstanbul’da bir dr var gitsem mi gitmesem mi kaldım öyle yemin ederim bıktım ya😔😔

Selam herkese uzun zamandır gelemedim çok denedim herşeyi ama hiç yol alamadım parmak ve aparatlar beni inanılmaz geriyor öyle boşboş bekliyorum içim kalkıyor midem bulanıyor bayılacakmışım gibi hissediyorum İstanbul’da bir dr var gitsem mi gitmesem mi kaldım öyle yemin ederim bıktım ya😔😔
Bence kesinlikle araştır doktora git canımm destek al erteleme denemişin zaten en azından zararından neresinden dönersen kâr☘️

Bence kesinlikle araştır doktora git canımm destek al erteleme denemişin zaten en azından zararından neresinden dönersen kâr☘️
Ya kuzum dr da önemli ama çokta pahalı dr desteği olmadan geçmeyecek sanırım İzmir’de mazhar eserdağ İstanbul’da Özgür ağlamış arasında kaldım 2side parmak egzersizi vermiyor farklı tedavi uyguluyorlarmış 3gün üstüste yani az parada değil yok gerçekten denedim benim derdim acıması yanması değil inanılmaz midem kalkıyor tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor ne yaptıysam aşamadım😔

Bu iki doktor arasında bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar yani giden var ise Özgür ağlamış ve mazhar eserdağ cidden psikolojim çöktü 2 ay oldu evleneli kendimi yarım eksik berbat hissediyorum saçma sapan herşeye ağlıyorum uyku zaten yok..şuan yazarken bile ağlıyorum..

Mideni bulandıran penis mi vajina mı ?

Back