- 9 Ağustos 2016
- 7.121
- 23.008
- 348
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #256.201
Tebrikler artık özgürsünüzEveet sonunda bende başardım ve bunu yazabildim Dr. Ümmügülsüm Soytürk sayesinde. Sakın beklemeyin ertelemeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler artık özgürsünüzEveet sonunda bende başardım ve bunu yazabildim Dr. Ümmügülsüm Soytürk sayesinde. Sakın beklemeyin ertelemeyin
İlişki sıklığı gün aşırı olmalı özellikle yumurtlama dönemlerinde . Bosaldiginda yatmanın daha iyi olacağını söylüyorlar ama bence en önemlisi stres yapmamak. Yani o işi yaparken hamile kalır mıyım diye düşünmemek , akışına bırakmak lazım . Ben ev taşıdığımız ay hamile kalmıştım ve o ay doğru dürüst ilişki bile olmamıştı . Kayganlastirici kullanıyordum ve ilişkiden sonra hemen banyo yapmıştım.Kızlar benim sorum olacak kusuru bakmayın vajinusmusu yenenler bebek düşünenler ben hamile kalmıştım kalbi durdu 3ay korundum şimdi bebek dusunuyiruz ilişki sıklığı naisl olmalı boşaldığında yatilmalimi ???
Tebrik ederim canım gözünaydınEveet sonunda bende başardım ve bunu yazabildim Dr. Ümmügülsüm Soytürk sayesinde. Sakın beklemeyin ertelemeyin
Rica ederim canım âmin bence de ilişki 1-2 ay rayına oturmalı İstediğin vakitte kolayca inşallah hamile kalırsın beklemek zoorÇok teşekkür ederiim. Allah zamanı gelince ve isteyen herkese nasip etsin inşallah doktor ilk 2 ay korunun tamamen dedi. Gerçi biz 1-2 yıl istemiyoruz da öyle bişey yaşayınca korktum
Teşekkür ederimTebrik ederim canım gözünaydın
İsteyen herkese Allah tez zamanda versin inşallahRica ederim canım âmin bence de ilişki 1-2 ay rayına oturmalı İstediğin vakitte kolayca inşallah hamile kalırsın beklemek zoor
Aminnn inşAllahİsteyen herkese Allah tez zamanda versin inşallah
Kuzum gittim bende pek birşey yapmadı Burdaki arkadaşların hikayelerini okudum kendim başardımSende doktorla mı yendin? Doktor bana 2 ay aparatları bırakma dedi. Ama 2 aya kadar azaltarak git dedi. Süreleri kısalt dedi. Bir anda bırakma dedi
Teşekkür ederim güzelliğim benim TiniminimavihanimUmutlum en güzelii düzenli bir adet periyodun varsa adet bitimiyle birlikte gün aşırı yani 2 günde bir ilişkiye girersen rahatlıkla yumurtlama dönemini yakalarsın birde bebek odaklı yapma ister istemez strese giriyorsun
Yok canım artık kapandı burdayızKızlar önceden bi grup vardı o hala geri gelmedi dimi
Keşke tekrar açabilsek bi arkadaş vardı haticecimdi galiba o ne yaptı acaba aklıma düştü az önceYok canım artık kapandı burdayız
Yendii o canım Haticecimmm buralardaysan bak arkadaş soruyor seniiKeşke tekrar açabilsek bi arkadaş vardı haticecimdi galiba o ne yaptı acaba aklıma düştü az önce
Ya çok sevindim eşiyle sıkıntı yaşıyordu çünkü çok mutlu oldum yendiğineYendii o canım Haticecimmm buralardaysan bak arkadaş soruyor senii
Ben yendim 19 günlük bebişim var. Herkesten Allah razı olsun doğum sırasında alttan muayene olurken canım yanınca hafif bacağımı oynattım ama çekmedim. Ebe ve doktor kovdu beni. Çok kötü doğumum oldu maalesefKeşke tekrar açabilsek bi arkadaş vardı haticecimdi galiba o ne yaptı acaba aklıma düştü az önce
Çok sevindim Allah bağışlasın hayırlı, sağlıklı, uzun ömrü olsun inşAllah Ebe ve doktor nasıl kovabilir doğum sırasında yaBen yendim 19 günlük bebişim var. Herkesten Allah razı olsun doğum sırasında alttan muayene olurken canım yanınca hafif bacağımı oynattım ama çekmedim. Ebe ve doktor kovdu beni. Çok kötü doğumum oldu maalesef
Gözünaydın canım Rabbim sağ salim büyütmeyi nasip etsin sizlerle normal doğum mu yaptınBen yendim 19 günlük bebişim var. Herkesten Allah razı olsun doğum sırasında alttan muayene olurken canım yanınca hafif bacağımı oynattım ama çekmedim. Ebe ve doktor kovdu beni. Çok kötü doğumum oldu maalesef
Normal doğumdu ama alttan muayene olamadım için sezaryen oldumGözünaydın canım Rabbim sağ salim büyütmeyi nasip etsin sizlerle normal doğum mu yaptın
Doğumum başlamıştı. Doktora dedim. Biraz irkildim. Elle ben bi bakayım özgüvenim gelsin dedim. Sen açılmadan vs ne anlarsın dedi. Eli ile git işareti yapıp kovduÇok sevindim Allah bağışlasın hayırlı, sağlıklı, uzun ömrü olsun inşAllah Ebe ve doktor nasıl kovabilir doğum sırasında ya