- 20 Aralık 2020
- 17.142
- 2
- 76.164
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #256.121
Burası aktif topik kimler neler yapıyor okuyabilirsinBu nedir anlamadim
Hem ilişki sırasında hem de kendini ilişkiye hazırladığın dönemde canımMerhaba herkese, keğel egzersizini ilişki sırasında da mı yapmamız gerekiyor? Yoksa sadece ilişkiye kadar kaslarımızın güçlenmesi için mi?
Merhaba ilişkiye kadar ve dilatör çalışmalarından önce yapmak gerekiyorMerhaba herkese, keğel egzersizini ilişki sırasında da mı yapmamız gerekiyor? Yoksa sadece ilişkiye kadar kaslarımızın güçlenmesi için mi?
Bana doktorum dilatöre başlamadan önce 2 hafta boyunca aşamalı kegel egzersiz yaptırdı çok faydasını gördüm. İlişkiye ya da dilatöre başlamadan öncede nefes eşliğinde yaptım daha da kolaylaştıMerhaba herkese, keğel egzersizini ilişki sırasında da mı yapmamız gerekiyor? Yoksa sadece ilişkiye kadar kaslarımızın güçlenmesi için mi?
Keğel egzersizini deniyorum sadece ıkınma gibi hareketde kaslarımın daha çok gerildiğini hissediyorum sankiBana doktorum dilatöre başlamadan önce 2 hafta boyunca aşamalı kegel egzersiz yaptırdı çok faydasını gördüm. İlişkiye ya da dilatöre başlamadan öncede nefes eşliğinde yaptım daha da kolaylaştı
Olabilir istersen önce tuvalette çişini yaparken tut bırak yap daha net anlarsın hem. Ikınma hareketini yaparken bende zorlanıyordum yapamadığımı sanıyordum ama deneme kısmına geçip faydasını görünce anladım yaptığımıKeğel egzersizini deniyorum sadece ıkınma gibi hareketde kaslarımın daha çok gerildiğini hissediyorum sankibilmiyorum belki de ben yalnış yapıyorum ya da bana kasılıyormuş gibi geliyor
Hoşgeldinnn aramızaaMerhabalar, gizliden gizliye takip edip, motive olanlardanım. Fakat benim evde kendi başıma tedavi olacak cesaretim maalesef yoktu. Mecbur doktora gittim ve evliliğimin 2. ayında yendim bu hastalığışu an hala terapilerim devam ediyor. Ama 2 kez tam birleşme oldu Sonra regl oldum deneyemedik daha da.
Hoşgeldinnn aramızaatebrik ederimm canımm reglden sonrada daha kolay olacakk inanıyorummn
Aynen öyle canım regliden sonra hem daha kaygan ve daha gevşemiş oluyor rahatlamış oluyor o yüzden farkı sende hissedeceksinHoşbuldukregl öncesi kaslar herhalde daha çok kasılıyor. Çünkü reglden 1 gün önce denediğimizde, eşim biraz daha fazla kaslarımı hissetmiş. Dediğiniz gibi umarım daha da kolay olur
Hoşgeldinnn aramızaatebrik ederimm canımm reglden sonrada daha kolay olacakk inanıyorummn
Kendi adıma doktorsuz başaramazdım ama sizlerinde böyle başarmış olmanız bana acayip moral verdi. İnsan o sorunu sadece kendisi yaşıyormuş gibi hissediyor o an o yüzden bana çok iyi gelmiştinizAynen öyle canım regliden sonra hem daha kaygan ve daha gevşemiş oluyor rahatlamış oluyor o yüzden farkı sende hissedecKendi
Askimmmmmm yeni gelebildim sizleri özledim nasılsınız neler neler olduArkadaşlarımmmm nerdesinizz umarım herşey yolundadır
Yaa ne güzelKendi adıma doktorsuz başaramazdım ama sizlerinde böyle başarmış olmanız bana acayip moral verdi. İnsan o sorunu sadece kendisi yaşıyormuş gibi hissediyor o an o yüzden bana çok iyi gelmiştinizbende öğrendiklerimle ve bildiklerimle destek olmak isterim. Çünkü bunu sadece yaşayan biliyor
Kuzum gelen arkadaşlar sonradan geri gidiyor sen ve ben buradayızAskimmmmmm yeni gelebildim sizleri özledim nasılsınız neler neler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?