Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba ben yaklaşık 1 sene önce vajinusmusu yendim ve yendiğim ilk ay hamile kalmıştım . Şu bazlı kayganlaştırıcı kullanıyordum buna rağmen oldu. Durex naturalsdi markası

Merhaba ben yaklaşık 1 sene önce vajinusmusu yendim ve yendiğim ilk ay hamile kalmıştım . Şu bazlı kayganlaştırıcı kullanıyordum buna rağmen oldu. Durex naturalsdi markası
Yaa doğum yapmışınn zaman ne çabuk geçmiş ah ah gözün aydın sağlıkla büyüt kuzum

Selam kızlar BENDE VAJİNİSMUSU YENDİİİİİİMMM Dün gece 2 kere penisin tamamını alabildim. Koskoca 3 senelik bir kabus sonunda bitti Allah’ın izniyle Buraya bu mesajı yazmak için çok bekledim. “Vajinismusu yendim “ yazanları görünce çok imrendim, özendim.. Allah’a bin şükür bugün bu haberi vermeyi bana da nasip etti. Halâ rüya gibi inanamıyorum. Rabbim bu illetle uğraşan herkesin yardımcısı olsun. Vajinismuslu arkadaşlarıma söyleyeceğim tek şey kegel egzersizleri ve dilatörleri aksatmadan korkmadan yapmaları. Korkulacak hiçbir şey olmadığını bilin istiyorum. (Dilatörleri yapınca bile ne demek istediğimi anlayacaksınız.) Sadece kaslara gelince biraz yanma oluyor ama çok anlık bişey. Acı asla yok. Zamanında okuduğum şeyleri buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama gerçektende herşey yazıldığı gibiymiş. Lütfen pes etmeyin. Bu süreçte egzersiz herşeyiniz, dilatörler ise en yakın arkadaşınız olsun..!

Harikaaa canım çok sevindimm ne kadardır beklediğnide biliyodum.Gözün aydın

Reyyan hoca ile Bende daha yeni yendim bu hastalığı. Allah ondan razı olsun

Tebrik ederim . Seni izlerim oyle ne etti diye.basardin sonunda

Merhaba kızlar penis Bende vajinaya hepsi girmiyor yarısı giriyor eşimde o anda çok aceleci davranıyor Bende haliyle sitres oluyor ondan sanırım bu arada eskiden başını dahi alamıyorum yarısını aldığını görmek bile beni aşırı sevindirdi bana onerileriniz nelerdir git gel yapınca yarıya kadar giriyor devamı yok

Merhaba canım en son doktor dar gibi bir şey mi söylemişti sana öyle hatırladım hala gebelik bekliyoruz bizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…