- 20 Aralık 2020
- 17.142
- 2
- 76.159
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #256.021
Öncelikle geçmiş olsun bu konuyla ilgili deneyimimi aktardım okuyun istersenizBen 10 aydır evliyim ve hala başaramadım yapamadım psikolojik olarak git git iyice kötüye gidiyorum basaramwdikca denemeyi istemiyorum eşim çocuk istiyor etraftn çocuk soruları geliyor ama ben hiç bir zaman basaramiyacak gibi geliyor bana bı doktora gittim fanuslarla deniyebiliuorjm fakat esim geldimi yapamiyorum napicam bilmiyorum yardımcı olucak olan varmı
Ben de aynı şekildeyim. Nasıl çözeceğizBen 10 aydır evliyim ve hala başaramadım yapamadım psikolojik olarak git git iyice kötüye gidiyorum basaramwdikca denemeyi istemiyorum eşim çocuk istiyor etraftn çocuk soruları geliyor ama ben hiç bir zaman basaramiyacak gibi geliyor bana bı doktora gittim fanuslarla deniyebiliuorjm fakat esim geldimi yapamiyorum napicam bilmiyorum yardımcı olucak olan varmı
Bu sayfalardan geriyor doğru geçip okuyablirisn genelden hep aynu şeyler yazılıyor canım herkes birşeyler kattı anlamadığım zaten orda tek bi yer var aparatı koyacağın başka yer yok kiMerhaba arakadaslar,
Yaklaşık 4 ay olucak evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Doktora gittim zarın müsait olduğunu söylediler. Denedik olmuyor sadece zarın yırtılması çok korkutuyor.Bu siteyi gördüm. Vemcain dilator hepsini denedim. Dün baya uğraştım ağlayarak strese girerek olucak dedim bir ara soktum sandım regl kanaması olduğu alana sokmusum. Nolur yardımcı olun bana ne yapmalıyım?
Evet kızlık zarım kalın ve sertöiş bunun için önce operasyon olup sonra tedaviye başlamam gerekiyormuşMerhaba data9893, doktorla görüştün mü, herhangi bir tedaviye başladı mı
Seni cokkk özledim aşkımOy kuzum yeni ev sana uğur mutluluk bebiş getirsin inşallahBende aynıyım kuzum devammm
Oyyy çiçeğimmm beniimmm
Kuzum geldinmi Türkiye'yeOyyy çiçeğimmm beniimmmBendee özledimmmm
Yok kuzumm gelemedik bir süre daha uzayacak gibi zatenKuzum geldinmi Türkiye'ye
Sağlık olsun aşkım benim yaYok kuzumm gelemedik bir süre daha uzayacak gibi zaten
Geldiğimizde kalıcıyız artık umutlumm
Beni vajinusmus tedavisi yapan doktorum ilk eşli deneme sonrası muayene etti. Jinekolojik muayene. 4. Aparati alabilen biri için jinekolojik muayene rahat geçiyor. Tabi daha ilk ilişki sonrası ve vajinusmus sonrası bu muayene beni gerdi ama korktuğum kadarda zor olmadı.Kizlar merhaba,vajinismusu yeneli 2-3 ay kadar oldu kontrol icin kadin doguma gitmek istiyorum ama vajinal muayeneden cok korkuyorum.eskiden vajinismus olup vajinal muayene olanlar tecrubelerini paylasirsa cok mutlu olurum
Regl kanaması zaten vajinadan gerçekleşiyor. Regl icin farklı bir bölüm yokMerhaba arakadaslar,
Yaklaşık 4 ay olucak evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Doktora gittim zarın müsait olduğunu söylediler. Denedik olmuyor sadece zarın yırtılması çok korkutuyor.Bu siteyi gördüm. Vemcain dilator hepsini denedim. Dün baya uğraştım ağlayarak strese girerek olucak dedim bir ara soktum sandım regl kanaması olduğu alana sokmusum. Nolur yardımcı olun bana ne yapmalıyım?
Teşekkürler
Canım misyoner denediniz mi ? Bana en rahat o geldi eşimin beline bacaklarımı sarıyorum belime de hafif bi yastık koyuyorum . Bi yere kadar penisi kendim yerleştirip sonra elimi çekiyorum ve eşimle senkronize olup kalça hareketleriyle yavaş yavaş sokuyoruz. Hop diye kayıyor zaten bi noktadan sonra . Öncesinde de mutlaka dilatörleri 1,2,3,4 yapıp 4 ü 15 dk falan bekletiyorum . Hiç sprey falan kullanmadım . Sadece kayganlaştıcı jel kullanıyorum ok ‘yin . O kadarartik ne yapicami bilmiyorum arkadaslar.
Dilatörleri sorunsuz yapabiliyorum
esli denemeyi bir ara basarabilmistim o gün kac kere affedersin arkam dönük bir sekilde kac kere basardim. 2ci deneme bir kac gün sonraydi olmadi. Dün yine bir kere basardim sonra yine ve yine olmadi. Esimde artik asiri ciddi sertlesme sorunu var ilerliyemiyoruz ilac aldigi halde. Vemcain spray var evde onumu ben denesem acaba artik su vaginismus olayini bitirmek istiyorum neredeyse 2 senedir evliyim. Lütfen bana yardimci olun cok caressizim artik
Canım bu sayfadan doğru geriye git orada eşli deneme notları var onları oku bununla ilgili çok şeyler yazıldı spreyle de deneyebilirsin deneyen bayağı oldu Başlarda böyle sertleşme problemi oluyor kuruyemiş falan yesinartik ne yapicami bilmiyorum arkadaslar.
Dilatörleri sorunsuz yapabiliyorum
esli denemeyi bir ara basarabilmistim o gün kac kere affedersin arkam dönük bir sekilde kac kere basardim. 2ci deneme bir kac gün sonraydi olmadi. Dün yine bir kere basardim sonra yine ve yine olmadi. Esimde artik asiri ciddi sertlesme sorunu var ilerliyemiyoruz ilac aldigi halde. Vemcain spray var evde onumu ben denesem acaba artik su vaginismus olayini bitirmek istiyorum neredeyse 2 senedir evliyim. Lütfen bana yardimci olun cok caressizim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?