- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #256.041
Kuuzm kendini rahat bırak sıkma ne kadar rahat olursan yenersin nefes egzersizlerini yapiyormmusunNasıl yendin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuuzm kendini rahat bırak sıkma ne kadar rahat olursan yenersin nefes egzersizlerini yapiyormmusunNasıl yendin
Kuzum hiç korkma 3. Aparat boyutunda alet var onunla bakıyorKizlar merhaba,vajinismusu yeneli 2-3 ay kadar oldu kontrol icin kadin doguma gitmek istiyorum ama vajinal muayeneden cok korkuyorum.eskiden vajinismus olup vajinal muayene olanlar tecrubelerini paylasirsa cok mutlu olurum
Aparatları denerken rahatım ama eşim gelince kasılıyorumKuuzm kendini rahat bırak sıkma ne kadar rahat olursan yenersin nefes egzersizlerini yapiyormmusun
Nerelerdesin umutlum sen hoşgeldinMerhaba kızlar nasılsınız
Daha önce size yazdım mı bilmiyorum ama eşinizle gerekirse aparatı yapın ve gün içerisinde hep bacaklarınızı açık şekilde oturun Aparatları çalışırken meditasyon müziklerini kullanabilirsinizBenim korkum ve bacaklarımda kapama, titreme oluyor. Bana da tavsiye verin lütfen
Canım hiç korktuğun gibi değil endişelenme aynı orda da nefes egzersizlerini yap doktoruna mutlaka vajinismus öykünden bahset çok rahat olursan hiçbirşey olmayacak.Kizlar merhaba,vajinismusu yeneli 2-3 ay kadar oldu kontrol icin kadin doguma gitmek istiyorum ama vajinal muayeneden cok korkuyorum.eskiden vajinismus olup vajinal muayene olanlar tecrubelerini paylasirsa cok mutlu olurum
Kalbim hoşbulduk özledim sizleri bu ara taşınma işlerimiz vardı giremedim nasılsın bitanem TiniminimavihanimNerelerdesin umutlum sen hoşgeldin
Kızlar ben başardım. Dilatör seti ile çalışarak ve eşimin aşırı anlayışlı hali ile :) doktorun gel biz açarız dediği zar gerçek acı veren şey değilmiş bunu bu forumda öğrendim. Hala bir sızı oluyor fakat istediğimde ilişkiye girebiliyorum artık. Kanamam vs hiç olmadı, bunu biraz merak ediyorum dilatör kullananlarda kanama olma olasılığı daha mı az acaba? Benimki sırf meraktan, önem verdiğimden vs değil. Bir de kayganlaştırıcı ile yapabiliyorum onu bırakmak çok daha zor bi olay. Bebek istiyorum kayganlaştırıcı spermlere zarar verir mi ki acaba. Bendeki haberler bunlar. Teşekkür ederim hepinize beni o kadar çok bilgilendirdiniz ki.1 yıldır evliyim. İlişkiye girmeye çalıştıkça eşimin penisi çıkıyor içinden ben de acı duyup itiyorum. İkimiz de muayene olduk. Kadın doğum doktoru (özel bir hastanede) bana sende vajinismus yok, yapabilmen lazım ama eğer gelirsen zarını açarız dedi. Eşim de gitti eşimde de sorun yok. Ama bir türlü olmuyor. Bugün ilk kez tam olarak orta parmağımı alabildim, sizce vajinismus var mı bende? Bir kere daha gitmeli miyim? Dilatör sipariş ettim yolda.. ama artık hemen olsun istiyorum. Bir de kızlığım hemen bozulsun daha az acı çekeyim istiyorum.
Tebrikler canımm o kırmızılık kişiden kişiye değişiyor ama çoğu kişide esnek yapıya sahip su bazlı kayganlaştırıcılar var onlardan kullanabilirsiniz sperme zarar vermez diye genelde yazar ona dikkat edinKızlar ben başardım. Dilatör seti ile çalışarak ve eşimin aşırı anlayışlı hali ile :) doktorun gel biz açarız dediği zar gerçek acı veren şey değilmiş bunu bu forumda öğrendim. Hala bir sızı oluyor fakat istediğimde ilişkiye girebiliyorum artık. Kanamam vs hiç olmadı, bunu biraz merak ediyorum dilatör kullananlarda kanama olma olasılığı daha mı az acaba? Benimki sırf meraktan, önem verdiğimden vs değil. Bir de kayganlaştırıcı ile yapabiliyorum onu bırakmak çok daha zor bi olay. Bebek istiyorum kayganlaştırıcı spermlere zarar verir mi ki acaba. Bendeki haberler bunlar. Teşekkür ederim hepinize beni o kadar çok bilgilendirdiniz ki.
Oy kuzum yeni ev sana uğur mutluluk bebiş getirsin inşallah Bende aynıyım kuzum devammmKalbim hoşbulduk özledim sizleri bu ara taşınma işlerimiz vardı giremedim nasılsın bitanem Tiniminimavihanim
Öncelikle geçmiş olsun bu konuyla ilgili deneyimimi aktardım okuyun istersenizBen 10 aydır evliyim ve hala başaramadım yapamadım psikolojik olarak git git iyice kötüye gidiyorum basaramwdikca denemeyi istemiyorum eşim çocuk istiyor etraftn çocuk soruları geliyor ama ben hiç bir zaman basaramiyacak gibi geliyor bana bı doktora gittim fanuslarla deniyebiliuorjm fakat esim geldimi yapamiyorum napicam bilmiyorum yardımcı olucak olan varmı
Ben de aynı şekildeyim. Nasıl çözeceğizBen 10 aydır evliyim ve hala başaramadım yapamadım psikolojik olarak git git iyice kötüye gidiyorum basaramwdikca denemeyi istemiyorum eşim çocuk istiyor etraftn çocuk soruları geliyor ama ben hiç bir zaman basaramiyacak gibi geliyor bana bı doktora gittim fanuslarla deniyebiliuorjm fakat esim geldimi yapamiyorum napicam bilmiyorum yardımcı olucak olan varmı
Bu sayfalardan geriyor doğru geçip okuyablirisn genelden hep aynu şeyler yazılıyor canım herkes birşeyler kattı anlamadığım zaten orda tek bi yer var aparatı koyacağın başka yer yok kiMerhaba arakadaslar,
Yaklaşık 4 ay olucak evliyim. Eşimle ilişkiye giremiyorum. Doktora gittim zarın müsait olduğunu söylediler. Denedik olmuyor sadece zarın yırtılması çok korkutuyor.Bu siteyi gördüm. Vemcain dilator hepsini denedim. Dün baya uğraştım ağlayarak strese girerek olucak dedim bir ara soktum sandım regl kanaması olduğu alana sokmusum. Nolur yardımcı olun bana ne yapmalıyım?
Evet kızlık zarım kalın ve sertöiş bunun için önce operasyon olup sonra tedaviye başlamam gerekiyormuşMerhaba data9893, doktorla görüştün mü, herhangi bir tedaviye başladı mı
Seni cokkk özledim aşkım TiniminimavihanimOy kuzum yeni ev sana uğur mutluluk bebiş getirsin inşallah Bende aynıyım kuzum devammm
Oyyy çiçeğimmm beniimmm Bendee özledimmmmSeni cokkk özledim aşkım Tiniminimavihanim
Kuzum geldinmi Türkiye'yeOyyy çiçeğimmm beniimmm Bendee özledimmmm