- 22 Mayıs 2021
- 50
- 126
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #256.001
Çok hevesliyim şu an umarım son dilatördede böyle olurumHatta yaptıkça başarını gördükçe daha mutlu olacaksın canımm
Olursunn hiç merak etmee senÇok hevesliyim şu an umarım son dilatördede böyle olurum
Gözünaydın canım maşallah sen de kurtuldun şükürler olsunnKızlar sonunda ben başardım bugün. Buradaki yazıları okuyunca bu muymuş diyenlere hep özenirdim. Gerçekten de bu muymuş diyorum. İnan korkulacak hiçbir şeyi yok kızlar. Darısı sizlerin başına olsun bir an önce kurtulun
Benim korkum ve bacaklarımda kapama, titreme oluyor. Bana da tavsiye verin lütfenKızlar sonunda ben başardım bugün. Buradaki yazıları okuyunca bu muymuş diyenlere hep özenirdim. Gerçekten de bu muymuş diyorum. İnan korkulacak hiçbir şeyi yok kızlar. Darısı sizlerin başına olsun bir an önce kurtulun
Bende öyleydim o zamanlarBenim korkum ve bacaklarımda kapama, titreme oluyor. Bana da tavsiye verin lütfen
Nasıl yendinBende öyleydim o zamanlar
Kuuzm kendini rahat bırak sıkma ne kadar rahat olursan yenersin nefes egzersizlerini yapiyormmusunNasıl yendin
Kuzum hiç korkma 3. Aparat boyutunda alet var onunla bakıyorKizlar merhaba,vajinismusu yeneli 2-3 ay kadar oldu kontrol icin kadin doguma gitmek istiyorum ama vajinal muayeneden cok korkuyorum.eskiden vajinismus olup vajinal muayene olanlar tecrubelerini paylasirsa cok mutlu olurum
Aparatları denerken rahatım ama eşim gelince kasılıyorumKuuzm kendini rahat bırak sıkma ne kadar rahat olursan yenersin nefes egzersizlerini yapiyormmusun
Nerelerdesin umutlum sen hoşgeldinMerhaba kızlar nasılsınız
Daha önce size yazdım mı bilmiyorum ama eşinizle gerekirse aparatı yapın ve gün içerisinde hep bacaklarınızı açık şekilde oturun Aparatları çalışırken meditasyon müziklerini kullanabilirsinizBenim korkum ve bacaklarımda kapama, titreme oluyor. Bana da tavsiye verin lütfen
Canım hiç korktuğun gibi değil endişelenme aynı orda da nefes egzersizlerini yap doktoruna mutlaka vajinismus öykünden bahset çok rahat olursan hiçbirşey olmayacak.Kizlar merhaba,vajinismusu yeneli 2-3 ay kadar oldu kontrol icin kadin doguma gitmek istiyorum ama vajinal muayeneden cok korkuyorum.eskiden vajinismus olup vajinal muayene olanlar tecrubelerini paylasirsa cok mutlu olurum
Kalbim hoşbulduk özledim sizleri bu ara taşınma işlerimiz vardı giremedim nasılsın bitanemNerelerdesin umutlum sen hoşgeldin
Kızlar ben başardım. Dilatör seti ile çalışarak ve eşimin aşırı anlayışlı hali ile :) doktorun gel biz açarız dediği zar gerçek acı veren şey değilmiş bunu bu forumda öğrendim. Hala bir sızı oluyor fakat istediğimde ilişkiye girebiliyorum artık. Kanamam vs hiç olmadı, bunu biraz merak ediyorum dilatör kullananlarda kanama olma olasılığı daha mı az acaba? Benimki sırf meraktan, önem verdiğimden vs değil. Bir de kayganlaştırıcı ile yapabiliyorum onu bırakmak çok daha zor bi olay. Bebek istiyorum kayganlaştırıcı spermlere zarar verir mi ki acaba. Bendeki haberler bunlar. Teşekkür ederim hepinize beni o kadar çok bilgilendirdiniz ki.1 yıldır evliyim. İlişkiye girmeye çalıştıkça eşimin penisi çıkıyor içinden ben de acı duyup itiyorum. İkimiz de muayene olduk. Kadın doğum doktoru (özel bir hastanede) bana sende vajinismus yok, yapabilmen lazım ama eğer gelirsen zarını açarız dedi. Eşim de gitti eşimde de sorun yok. Ama bir türlü olmuyor. Bugün ilk kez tam olarak orta parmağımı alabildim, sizce vajinismus var mı bende? Bir kere daha gitmeli miyim? Dilatör sipariş ettim yolda.. ama artık hemen olsun istiyorum. Bir de kızlığım hemen bozulsun daha az acı çekeyim istiyorum.
Tebrikler canımm o kırmızılık kişiden kişiye değişiyor ama çoğu kişide esnek yapıya sahip su bazlı kayganlaştırıcılar var onlardan kullanabilirsiniz sperme zarar vermez diye genelde yazar ona dikkat edinKızlar ben başardım. Dilatör seti ile çalışarak ve eşimin aşırı anlayışlı hali ile :) doktorun gel biz açarız dediği zar gerçek acı veren şey değilmiş bunu bu forumda öğrendim. Hala bir sızı oluyor fakat istediğimde ilişkiye girebiliyorum artık. Kanamam vs hiç olmadı, bunu biraz merak ediyorum dilatör kullananlarda kanama olma olasılığı daha mı az acaba? Benimki sırf meraktan, önem verdiğimden vs değil. Bir de kayganlaştırıcı ile yapabiliyorum onu bırakmak çok daha zor bi olay. Bebek istiyorum kayganlaştırıcı spermlere zarar verir mi ki acaba. Bendeki haberler bunlar. Teşekkür ederim hepinize beni o kadar çok bilgilendirdiniz ki.
Oy kuzum yeni ev sana uğur mutluluk bebiş getirsin inşallahKalbim hoşbulduk özledim sizleri bu ara taşınma işlerimiz vardı giremedim nasılsın bitanemTiniminimavihanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?