- 20 Aralık 2020
- 17.141
- 2
- 76.146
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.881
Böyle kocaman bir şey bekleme orası esnek yapıya sahip canım mesela bir kadın normal doğum yapıyor aynı o büyüklükte kalmıyor girdiği şeye göre esneklik sağlıyor En basiti serçe parmağını dene ve orasının boşluk olduğunu gör ne dediğimi anlayacaksınKızlar ben egzersizlere başladım ama ayna karşısında bacaklarımı açabildiğim kadar açıp oraya bakıyorum ama açıklık göremiyorum moralim bozuluyor. Neden böyle sizce normal mi. Ikınıyorum ama hareket ediyor sadece delik göremiyorum
Bacakları açmak yetmez ki elinizle acıp baktınız mı ıkınıp goreceksınızKızlar ben egzersizlere başladım ama ayna karşısında bacaklarımı açabildiğim kadar açıp oraya bakıyorum ama açıklık göremiyorum moralim bozuluyor. Neden böyle sizce normal mi. Ikınıyorum ama hareket ediyor sadece delik göremiyorum
Böyle kocaman bir şey bekleme orası esnek yapıya sahip canım mesela bir kadın normal doğum yapıyor aynı o büyüklükte kalmıyor girdiği şeye göre esneklik sağlıyor En basiti serçe parmağını dene ve orasının boşluk olduğunu gör ne dediğimi anlayacaksın
Daha yeni başladım dokunmakta ve elimle ayırmakta çok zorlanıyorum. Alışayım diye etrafına dokunmaya çalışıyorum. Bi cesaret elimle açtım ıkındım göremeyince gerildim. Dediğiniz gibi dokunmaya alışırsam hissederim o zaman dimiBacakları açmak yetmez ki elinizle acıp baktınız mı ıkınıp goreceksınız
Tabıkı. Bır de rahat olmanız lazım. Kasınca goremıyorsunuz delik oldugunuDaha yeni başladım dokunmakta ve elimle ayırmakta çok zorlanıyorum. Alışayım diye etrafına dokunmaya çalışıyorum. Bi cesaret elimle açtım ıkındım göremeyince gerildim. Dediğiniz gibi dokunmaya alışırsam hissederim o zaman dimi
Rahat hissedemiyorum şimdilik. İnşallah alışırım. Çok teşekkür ederimTabıkı. Bır de rahat olmanız lazım. Kasınca goremıyorsunuz delik oldugunu
Hatta bana kalsa izine ayrılma şansın da varsa bu zaman dilimin çalışmalısın diğer türlü verim alamazsın bu sefer egzersizlere gücün ve motiven kalmayacaka
Maalesef yok izin alma şansım özel sektordeyim. Ne önerirsiniz nasıl ilerleyeyimHatta bana kalsa izine ayrılma şansın da varsa bu zaman dilimin çalışmalısın diğer türlü verim alamazsın bu sefer egzersizlere gücün ve motiven kalmayacak
Rahatlatın kendınızı ucunda hıc bısey yok her sey sızın kontrolunuzde. Kendinize en fazla ne yapabilirsiniz kı. Bi dızı muzık vs acın sevdıgınız. Uygun pozisyonu bulup deneyınRahat hissedemiyorum şimdilik. İnşallah alışırım. Çok teşekkür ederim
Yenı başlayacaksanız hafta sonu sabahtan baslayın ilerlemeye calisin 2 gun boyunca yogunluk verin. Hafta ıcı de bıraz bıraz 20 dk kadar calıssanız bıle yeter zaten alısınca rahat edeceksiniz hemen bıtecek. Olmadı 2 gune bır calısın hafta ıcın. Hafta sonu yıne yogun calısınMaalesef yok izin alma şansım özel sektordeyim. Ne önerirsiniz nasıl ilerleyeyim
Hayır üç hafta oldu ama ilk başta hiç ilerleyemedim. Şimdi tek parmak alabiliyorum ve çok daha rahatladimYenı başlayacaksanız hafta sonu sabahtan baslayın ilerlemeye calisin 2 gun boyunca yogunluk verin. Hafta ıcı de bıraz bıraz 20 dk kadar calıssanız bıle yeter zaten alısınca rahat edeceksiniz hemen bıtecek. Olmadı 2 gune bır calısın hafta ıcın. Hafta sonu yıne yogun calısın
Aparat yapmanızı tavsiye ederimHayır üç hafta oldu ama ilk başta hiç ilerleyemedim. Şimdi tek parmak alabiliyorum ve çok daha rahatladim
İnanın bir günde Yenenler bile var Kendinize göre bir zaman belirleyin erteledikce erteleniyor maalesef bir de ben parmak egzersizinden ziyade aparatı tavsiye ediyorumMaalesef yok izin alma şansım özel sektordeyim. Ne önerirsiniz nasıl ilerleyeyim
Canım böyle bildiğin kocaman bi delik bekleme . Sadece nefes alıp verdiğinde oranın hareket edip açılıp kapandığını görmen bile yeter . Aparatı nefes alıp koy sonra nefesini idrarını bırakır gibi yavaş yavaş serbest bırakarak ver ve o sırada aparatı hafif sok milim kadar . Ben böyle yapmıştım düşün 1. Aparatı 1 saatte milim milim ilerledim birden hadi girsin hemen deme. Yani demek istediğim orada illa bi delik görmeyi bekleme biraz içerde kalıyor çünkü . Aparatı koyunca ona göre esneyip açılıyor . Ben yaptıysam İnan herkes yapar . Ben ilk dokunduğumda panik Atak geçirmiştim tansiyonum falan düştü . O kadar zor oturuyordum ki egzersizlere panikten . İnan vajinamı böylelikle yeni tanıdım . Kendini keşfetmeye başlayınca devamı çok daha rahat oluyor . Her takıldığın noktada sor buraya canım . Hepimiz aynı yollardan geçtik ne hissettiğini çok iyi biliyorumKızlar ben egzersizlere başladım ama ayna karşısında bacaklarımı açabildiğim kadar açıp oraya bakıyorum ama açıklık göremiyorum moralim bozuluyor. Neden böyle sizce normal mi. Ikınıyorum ama hareket ediyor sadece delik göremiyorum
Ya okurken bile ağlayasım geldi inan çok sağ ol ya. Yalnız olmadığımı bilmek bile öyle iyi hissettiriyor ki. Bugün 1 saat boyunca iki yana açıp orayı inceledim dokunmaya çalıştım. Deliğe dokunamadım. Yarın söylediğin gibi yapmaya başlayacağım inşallah. Yavaş yavaş da olsa başarmak istiyorum. Sizin destekleriniz çok rahatlatıyorCanım böyle bildiğin kocaman bi delik bekleme . Sadece nefes alıp verdiğinde oranın hareket edip açılıp kapandığını görmen bile yeter . Aparatı nefes alıp koy sonra nefesini idrarını bırakır gibi yavaş yavaş serbest bırakarak ver ve o sırada aparatı hafif sok milim kadar . Ben böyle yapmıştım düşün 1. Aparatı 1 saatte milim milim ilerledim birden hadi girsin hemen deme. Yani demek istediğim orada illa bi delik görmeyi bekleme biraz içerde kalıyor çünkü . Aparatı koyunca ona göre esneyip açılıyor . Ben yaptıysam İnan herkes yapar . Ben ilk dokunduğumda panik Atak geçirmiştim tansiyonum falan düştü . O kadar zor oturuyordum ki egzersizlere panikten . İnan vajinamı böylelikle yeni tanıdım . Kendini keşfetmeye başlayınca devamı çok daha rahat oluyor . Her takıldığın noktada sor buraya canım . Hepimiz aynı yollardan geçtik ne hissettiğini çok iyi biliyorumpes etme sonuç mükemmmel olacak
Ne demek inşallah kısa zamanda çok yol alacaksınYa okurken bile ağlayasım geldi inan çok sağ ol ya. Yalnız olmadığımı bilmek bile öyle iyi hissettiriyor ki. Bugün 1 saat boyunca iki yana açıp orayı inceledim dokunmaya çalıştım. Deliğe dokunamadım. Yarın söylediğin gibi yapmaya başlayacağım inşallah. Yavaş yavaş da olsa başarmak istiyorum. Sizin destekleriniz çok rahatlatıyor
Yatak ucunda tam olarak nasıl oluyor acaba ?eşim baya yukardan kalıyor . Yani minder koyup yatak ucuna oturuyor musunuz yoksa geriye doğru yatıyor musunuz ? Detaylı anlatabilir misiniz ?bu arada eşle doğru pozisyonu bulmak da zor rahat bir türlü olmuyor diyenler için şunu tavsiye ederim ben öyle yaptım yatağın üstüne koltuğun minderini koydum ve yatak ucunda eşim ayaktayken aynı hizayı yakaladık ayaklarımın altına sandalye koydum ve böyle çok rahat oldu komik ama vajinismus olanlar için bu çok önemli biliyorumYıllarca korkulan şey aslında sonunda gerçekten bu mu dedirtiyor inanın hissetmiyorsunuz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?