- 24 Mayıs 2022
- 48
- 44
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.841
Canim senle ozelden konussam olurmu yardimci olabilirmisin bana herseyi sormak istiyorum5 ay sürdü canım ben terapiyle yendim nisanda yendim 1. Dilatörü ben 15 günde felan yapmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senle ozelden konussam olurmu yardimci olabilirmisin bana herseyi sormak istiyorum5 ay sürdü canım ben terapiyle yendim nisanda yendim 1. Dilatörü ben 15 günde felan yapmıştım
Tabi canım istediğini sorabilirsinCanim senle ozelden konussam olurmu yardimci olabilirmisin bana herseyi sormak istiyorum
Şuan regliyim reglim bitince hemen spreyle deneyeceğimBenimde hep yarıda kalıyordu spreyle denedim eşlide başardığımı gördüm daha kolay oldu şimdi deneyip deneyip başarısız olunca stres yapıyorsun bende bu yollardan geçtim sadece tavsiye vermek istedim
Tamam canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorumŞuan regliyim reglim bitince hemen spreyle deneyeceğim
Ayrıca regliden sonra vajina açık oluyormuş bana da terapistim dedi kaslar açılıyormuş daha kolay olabilirŞuan regliyim reglim bitince hemen spreyle deneyeceğim
İnşallah size oldu diye burada yazmayı çok istiyorumTamam canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
İnşallah öyle olur bende öyle duydum regli öncesi de kasılmalar olduğu icin zorlanmam normalmişAyrıca regliden sonra vajina açık oluyormuş bana da terapistim dedi kaslar açılıyormuş daha kolay olabilir
İnşallah hayırlısı olur canım hakkında başarırsınİnşallah öyle olur bende öyle duydum regli öncesi de kasılmalar olduğu icin zorlanmam normalmiş
İnşallahİnşallah hayırlısı olur canım hakkında başarırsın
Çok uzun zaman geçmiş üzerinden ama nasıl oldugunu mesaj atabilir misiniz? Teşekkür ederim.merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana
Eşinde ereksiyon sorunu var bu durumda canm epimedyumlu macun kullanabilir eşin. Bir de bizdede olmuştu ilk denemelerde o sorun erkekler gerginlkten etkileniyo ilk denemelerde bizim korku heyecanı gördükçe onlarında erektesi bozuluyor çok normal. Ama önce aparat içinde bekletip 5 dk egzersizi yapıp orayı açtıktan sonra eşli deneme yapman daha kolay olur, sen beklet içinde vaji alışsın o sırada eşin hazırlansın ve eşli deneyin o daha kolay olduğu için sende gerilmezsin eşinde uzun süre beklememiş olur sıkıntı olmaz. Diğer türlü oydu buydu nefesti bunları uzun tuttukça erkek olumsz etkileniyor.Kızlar iyi geceler . Ben eşli denemelere geçtim ama size bişey soracağım . Baş kısmını alabiliyorum sonra nefes falan al ver derken zaman geçiyor ve tam o orta kısma geldiğimizde tümsek olan yere pen… yumuşuyor ve haliyle ilerleyemiyoruz ne yapmam lazım yaa tam aparatları bitirdim sevindim şimdi de bu
Dilatörde 3. Deyim dün eslı deneme yapalim dedik bir kac pozisyon deneyerek... misyoner pozisyonda rahat edemiyorum hakimiyet bende olmasigi icin ...ustte oldugum zaman ya kayıyo iceri girmeden yada içindeyken disari cikiyo yada pozisyon zorluyo bacaklarım aciyo rahatsiz ediyo ve esimin erektesi gidiyo... nasil bir pozisyonda nasil bir sekilde devam edicegim konusunda hicbur fikrim yok. Ustteyken penise dik mi oturmam lazim . Dilatorler baya iyi geldi...Eşinde ereksiyon sorunu var bu durumda canm epimedyumlu macun kullanabilir eşin. Bir de bizdede olmuştu ilk denemelerde o sorun erkekler gerginlkten etkileniyo ilk denemelerde bizim korku heyecanı gördükçe onlarında erektesi bozuluyor çok normal. Ama önce aparat içinde bekletip 5 dk egzersizi yapıp orayı açtıktan sonra eşli deneme yapman daha kolay olur, sen beklet içinde vaji alışsın o sırada eşin hazırlansın ve eşli deneyin o daha kolay olduğu için sende gerilmezsin eşinde uzun süre beklememiş olur sıkıntı olmaz. Diğer türlü oydu buydu nefesti bunları uzun tuttukça erkek olumsz etkileniyor.
Misyoner en raht pozisyon cnmDilatörde 3. Deyim dün eslı deneme yapalim dedik bir kac pozisyon deneyerek... misyoner pozisyonda rahat edemiyorum hakimiyet bende olmasigi icin ...ustte oldugum zaman ya kayıyo iceri girmeden yada içindeyken disari cikiyo yada pozisyon zorluyo bacaklarım aciyo rahatsiz ediyo ve esimin erektesi gidiyo... nasil bir pozisyonda nasil bir sekilde devam edicegim konusunda hicbur fikrim yok. Ustteyken penise dik mi oturmam lazim . Dilatorler baya iyi geldi...
İnşallah canm olacak hepimz zorlandık ama vazgeçme ısrar ettiğin yerde oluyo ve kurtuluyosun. Biraz da kendini rahatlat nefes egzersizlerini unutma. İnşallah güzel habern gelecekBen de öyle düşündüm 5 dk 4. Aparatı bekletip hemen eşliye geçicem . Bakalım inşallah bu sefer olur sağol canım
Misyonerde bende bi türlü rahat olamıyorm canm dediğin gibi hakimiyet olayı sanırım bide hızı gücü kendimiz ayarladığmzdan mıdır üst bana da daha rahat geliyor. P.. i elinle tutup yerleştiriyosun demi canm kaymasını engeller, tam dik olmasada hafif eğim oluyo canm. İstersen aparatlara da üstteymişin gibi çalış belki onla alışırsan işin kolaylaşırDilatörde 3. Deyim dün eslı deneme yapalim dedik bir kac pozisyon deneyerek... misyoner pozisyonda rahat edemiyorum hakimiyet bende olmasigi icin ...ustte oldugum zaman ya kayıyo iceri girmeden yada içindeyken disari cikiyo yada pozisyon zorluyo bacaklarım aciyo rahatsiz ediyo ve esimin erektesi gidiyo... nasil bir pozisyonda nasil bir sekilde devam edicegim konusunda hicbur fikrim yok. Ustteyken penise dik mi oturmam lazim . Dilatorler baya iyi geldi...
Aynenn öyle sen hazır olunca olur diyor sen isteyince olur diyor ben güya istemiyormusum.. İstiyorum ama elimde değil kiYa bu nasıl adam ya o kadar üzüldüm ki sana şu an destek olması gerekirken yaptığına bak bu bir hastalık ve hatta çift hastalığı
Ona son kez bunun bir hastalık olduğunu ve beraber aşabileceğinizi destek olması gerektiğini söyle İnsan isteyerek ya da bilerek bu konumda olmak ister mi