- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.861
Bilmiyorum napıcamRabbim eşini Isla etsin inşallah pis adam ya şoklar içerisindeyim hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum napıcamRabbim eşini Isla etsin inşallah pis adam ya şoklar içerisindeyim hala
Canım öncelikle tebrik ederim sen hissettiysen olmuştur kafana takma bu kadarına şükür Benimde kanamam olmadıKızlaar selam Biz bugün galiba sanırım tamamen hallettik ufak ufak ilerledik tam orta yerde kendimi salınca aşırı bi yanma sızı oldu ama biraz bekledik ve ilerledik . Tam o noktada eşim galiba yine kaydı çıktı sanırım dedi ben hemen kontrol ettim elimle ve çıkmamıştı . Hemen eşime devam edelim galiba son kısma girdik dedim ikimizde emin olamıyorduk. Sonra ben yavaş yavaş çıkar bakalım ne hissedeceğim dedim ve o zaman girdiğini anladık çünkü çıkarken aparatları çıkarır gibi hissettim . Yani şimdi sizce oldu mu yaaa ? Hala emin değiliz çünkübi de benim aparatlarda da ilişkide de hiç kanamam olmadı bu da normal mi ?
Teşekkürler canım yani girerken nefes falan yapınca anlayamadım ama çıkarken baya hissettim . Yarın da regl olucam bakalım sonrasında devam inşallahCanım öncelikle tebrik ederim sen hissettiysen olmuştur kafana takma bu kadarına şükür Benimde kanamam olmadı
Tebrikler canm kurtuldun olmuştur o hissettiğin doğrudur. Devam et alışıcaksınKızlaar selam Biz bugün galiba sanırım tamamen hallettik ufak ufak ilerledik tam orta yerde kendimi salınca aşırı bi yanma sızı oldu ama biraz bekledik ve ilerledik . Tam o noktada eşim galiba yine kaydı çıktı sanırım dedi ben hemen kontrol ettim elimle ve çıkmamıştı . Hemen eşime devam edelim galiba son kısma girdik dedim ikimizde emin olamıyorduk. Sonra ben yavaş yavaş çıkar bakalım ne hissedeceğim dedim ve o zaman girdiğini anladık çünkü çıkarken aparatları çıkarır gibi hissettim . Yani şimdi sizce oldu mu yaaa ? Hala emin değiliz çünkübi de benim aparatlarda da ilişkide de hiç kanamam olmadı bu da normal mi ?
Yaaa inşallah ikincide daha iyi anlayacağım gibi geliyor sanki . Çok sağol canımTebrikler canm kurtuldun olmuştur o hissettiğin doğrudur. Devam et alışıcaksın
Regliden sonra tekrar yap canım o zaman vajina kasları açık oluyor daha kolay olur inşallahTeşekkürler canım yani girerken nefes falan yapınca anlayamadım ama çıkarken baya hissettim . Yarın da regl olucam bakalım sonrasında devam inşallah
Tebrikler bizde ilk girişte yavaş yavaş yaptığımız için kanama olmadı sonraki denemede eşim git gel yapınca biraz kanama oldu sizin de öyle olabilirKızlaar selam Biz bugün galiba sanırım tamamen hallettik ufak ufak ilerledik tam orta yerde kendimi salınca aşırı bi yanma sızı oldu ama biraz bekledik ve ilerledik . Tam o noktada eşim galiba yine kaydı çıktı sanırım dedi ben hemen kontrol ettim elimle ve çıkmamıştı . Hemen eşime devam edelim galiba son kısma girdik dedim ikimizde emin olamıyorduk. Sonra ben yavaş yavaş çıkar bakalım ne hissedeceğim dedim ve o zaman girdiğini anladık çünkü çıkarken aparatları çıkarır gibi hissettim . Yani şimdi sizce oldu mu yaaa ? Hala emin değiliz çünkübi de benim aparatlarda da ilişkide de hiç kanamam olmadı bu da normal mi ?
Yaaa öyle mi o zaman bittiği gibi deneyeyim dimi ? İnşallah yine olur olmayacak diye korkuyorum birazRegliden sonra tekrar yap canım o zaman vajina kasları açık oluyor daha kolay olur inşallah
Çok teşekkür ederim evet hiç acı kanama falan olmadı . Sadece dediğim gibi sızı yanma gibi durum oldu . Acaba mantar olmuş olabilir mi ben yağı kullanıyorum . Çünkü eşimin pen…sine ufak noktamsı beyaz pamukçuk gibi bişeyler bulaşmıştı . Bu ne olabilir bilen var mı kızlar ?Tebrikler bizde ilk girişte yavaş yavaş yaptığımız için kanama olmadı sonraki denemede eşim git gel yapınca biraz kanama oldu sizin de öyle olabilir
Korkma artık oldu yine olacak olmazsa bile denemeye devam et her defasında bi öncekinden rahat oluyor bende yaşadım bu korkuları o yüzden rahat olYaaa öyle mi o zaman bittiği gibi deneyeyim dimi ? İnşallah yine olur olmayacak diye korkuyorum biraz
Vemcaine sprey kullandım benArkadaşlar kullandığınız uyuşturucu spreyin markası nedir acaba?
Lütfen bana da yardımcı olur musunuz?Zihnimi temizlemeye başladım bu süreçte iyi olumlu şemalar yerleştiriyorum inşallah Üstesinden geleceğiz hep birlikte birbirimizden güç aldığımız zamanlar çok kıymetli hepimiz buraya güzel öyküler yazacağız
Sizi buraya etiketlemeye gelmıstım. Siz dılator set alıp calıstınız mı hıc. Anestol krem yaktı demıssınız ama onun cok da etkısı yok aslında vemcaın sprey öneririm size.Lütfen bana da yardımcı olur musunuz?
Tabi spreysız de yenebılırsınız tek kayganlaştırıcı ile. Anestolu fındık kadar sürün belkı cok surdugunuz ıcın tahrıs olmustur. Ama en önemlısı aparat set alıp calısmanızSizi buraya etiketlemeye gelmıstım. Siz dılator set alıp calıstınız mı hıc. Anestol krem yaktı demıssınız ama onun cok da etkısı yok aslında vemcaın sprey öneririm size.
Bizde hep bebe yağı kullanıyoruz kaşıntı falan olmuyorsa mantar olmaz bazen olabiliyor dediğiniz gibi beyazlıklar çok takılmadım benÇok teşekkür ederim evet hiç acı kanama falan olmadı . Sadece dediğim gibi sızı yanma gibi durum oldu . Acaba mantar olmuş olabilir mi ben yağı kullanıyorum . Çünkü eşimin pen…sine ufak noktamsı beyaz pamukçuk gibi bişeyler bulaşmıştı . Bu ne olabilir bilen var mı kızlar ?
Kaşıntı yok ama çok yanma oluyor . Bir de eşimin pen…inde görünce nokta nokta beyaz bişeyler korktum ben de .Bizde hep bebe yağı kullanıyoruz kaşıntı falan olmuyorsa mantar olmaz bazen olabiliyor dediğiniz gibi beyazlıklar çok takılmadım ben
Çok teşekkür ederim Ben terapiste gittim sonra parmak egzersizi verdi parmakla belli bir yere kadar yaptım sonra eşli denemeye geçince olmadı . Yine hayal kırıklığı başladı. Dilatör denemedim. Ama buradaki yorumlara baktığımda herkes denemiş ben de yapacam. Şimdilik parmak egzersizi yapıyorum alıştırmak için kendimi . Ok jel aldım onu kullandım ama sanırım bana en iyi zeytinyağı geldi onla parmak egzersizi yaparken acı duymuyorum . Terapis dilatör yerine evdeki rimellerseniz denememi önerdi. Orda biraz kararsısızım. Sizin deneyimlerinizi çok merak ediyorum benim gibi olanlar ? Başarabildi mi nasıl oldu?Sizi buraya etiketlemeye gelmıstım. Siz dılator set alıp calıstınız mı hıc. Anestol krem yaktı demıssınız ama onun cok da etkısı yok aslında vemcaın sprey öneririm size.