- 20 Aralık 2020
- 17.138
- 2
- 76.095
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hani isteksizlik yapabilir bu hastalık ama tedavisi mümkün imkansız değil ki buna inan önceeAynenn öyle sen hazır olunca olur diyor sen isteyince olur diyor ben güya istemiyormusum.. İstiyorum ama elimde değil ki
Merhaba tiniminihanımcım ben dün çok şükür eşli denemeyi sonuna kadar yapabildim yani girdiğini tam anlayamadım ama çıkarırken çok hissettim . İnşallah 2. De daha iyi olurMerhabaaa kızlar mini tatil yaptım geldiimm okumadım mesajlarınızı umarım güzel haberleriniz vardır
Ah tebrik ederim zaten sen sons gelmiştn maşallah hatta ikincisinde daha iyi olacak kuzumm gözün AydınMerhaba tiniminihanımcım ben dün çok şükür eşli denemeyi sonuna kadar yapabildim yani girdiğini tam anlayamadım ama çıkarırken çok hissettim . İnşallah 2. De daha iyi olur
Merhabalar etiketlediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bugün üye oldum ama keşke daha önce olsaymışım. 3 yıldır erteledim ama yeni başladım tedaviye başındayım yenemedim. Görev gibi görüp isteksizce yapıyorum. Korku ve kasılmadan kurtulmaya çalışıyorum . Yenenlerin tavsiyelerine duygularını bilmeye çok ihtiyacım var. Psikoojik olarak yıpranmış durumdayım. Eşim artık çocuk istiyor bütün arkadaşlarının çocukların görünce üzülüyor ben daha çok üzülüyorum.
Teşekkür ederim canım sizlerin sayesinde ama bişey soracağım ben aşırı bi yanma hissettim tam o son düzlükte . Bi de eşimin pen…sinde ufak beyaz bozuk süt gibi noktacıklar vardı acaba mantar olabilir mi ? Bebe yağı kullandım çünkü sürekli ? Korktum birazAh tebrik ederim zaten sen sons gelmiştn maşallah hatta ikincisinde daha iyi olacak kuzumm gözün Aydın
Ben aparatları kullanırken oluyordu arada sırada bence akıntı bir süre sonra topak hal alıyor ben öyle düşünüyorumTeşekkür ederim canım sizlerin sayesinde ama bişey soracağım ben aşırı bi yanma hissettim tam o son düzlükte . Bi de eşimin pen…sinde ufak beyaz bozuk süt gibi noktacıklar vardı acaba mantar olabilir mi ? Bebe yağı kullandım çünkü sürekli ? Korktum biraz
Bu sızın ilişki sıklıgınıza baglı. Sık sık yaparsanız cok cabuk alısırsıniz 3 haftada mesela. Ama ara ara yapınca pek oyle olmuyor. Yenı yendıgıniz ıcın sık yapınSelamlar kızlar size başardığımı yazmıştım geçenlerde,araya regli girdi ve ikinciyi daha yeni denedik ve yine oldu ama bu sefer ilkine göre biraz yanma hissi çok oldu bir süre sonra alıştım azaldı ama geçmedi ilişki bitikten sonra da devam etti(ediyor) sanki kendimi hala tam bırakamıyor gibi bir hisse kapıldım ne kadar süre sonra tam anlamıyla kendinizi serbest bıraktınız merak ediyorum
Hemen aparat seti alıp egzersizlerine başlayabilirsin canımm görev gibi görüp daha azimle yenmeye çalışmıştım ben sende öyle deneyebilrisin.Merhabalar etiketlediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bugün üye oldum ama keşke daha önce olsaymışım. 3 yıldır erteledim ama yeni başladım tedaviye başındayım yenemedim. Görev gibi görüp isteksizce yapıyorum. Korku ve kasılmadan kurtulmaya çalışıyorum . Yenenlerin tavsiyelerine duygularını bilmeye çok ihtiyacım var. Psikoojik olarak yıpranmış durumdayım. Eşim artık çocuk istiyor bütün arkadaşlarının çocukların görünce üzülüyor ben daha çok üzülüyorum.
Yanma sızı onlar zamanla geçecek ne zaman kendini rahat bıraktın ilişkini normal yaşadın zamanla gidecek bahsettiğin mantar enfeksiyona benziyor bence bebek yağını bırakTeşekkür ederim canım sizlerin sayesinde ama bişey soracağım ben aşırı bi yanma hissettim tam o son düzlükte . Bi de eşimin pen…sinde ufak beyaz bozuk süt gibi noktacıklar vardı acaba mantar olabilir mi ? Bebe yağı kullandım çünkü sürekli ? Korktum biraz
Hatta bana kalsa izine ayrılma şansın da varsa bu zaman dilimin çalışmalısın diğer türlü verim alamazsın bu sefer egzersizlere gücün ve motiven kalmayacakKızlar merhaba. Ben bir buçuk aylık evliyim, vajinismus için bir cinsel terapiste gidiyorum. İlk haftalarda dokunamadim bile kendi vajinama. Sonrasinda çok şükür biraz ilerleme kat ettim. Simdi işaret parmağımı alabiliyorum. Doktor şimdi de eşimin işaret parmağı ile yapmamı istedi. Sorun şu ki ben 8 6 çalışıyorum. Eve gel yemek ye derken saat 8.30u buluyor. Çok yorgun oluyorum ve egzersizleri yapmak çok zor oluyor. Doktor dedi ki kendini yorgun hissetmediğin günlerde yap ve haftasonlarina ağırlık ver. Siz ne düşünüyorsunuz bu şekilde çok mi yavaş ilerlerim?
Tek sebebi var kasılmak ve kendini ilişkiye verememek canım ben bile şuan eşime bırakmasam kasılsam eminim aynı şeyleri hissederim 15 gun hep aparatla yaptım sonrası kolay oldu düzenli ilişki ve egzersizler şartSelamlar kızlar size başardığımı yazmıştım geçenlerde,araya regli girdi ve ikinciyi daha yeni denedik ve yine oldu ama bu sefer ilkine göre biraz yanma hissi çok oldu bir süre sonra alıştım azaldı ama geçmedi ilişki bitikten sonra da devam etti(ediyor) sanki kendimi hala tam bırakamıyor gibi bir hisse kapıldım ne kadar süre sonra tam anlamıyla kendinizi serbest bıraktınız merak ediyorum
Bu çok normal ben nisanda yendim hala kendimi tam anlamıyla serbest bırakamıyorum kasılmalarım oluyor ama her defasında bi öncekinden az oluyorSelamlar kızlar size başardığımı yazmıştım geçenlerde,araya regli girdi ve ikinciyi daha yeni denedik ve yine oldu ama bu sefer ilkine göre biraz yanma hissi çok oldu bir süre sonra alıştım azaldı ama geçmedi ilişki bitikten sonra da devam etti(ediyor) sanki kendimi hala tam bırakamıyor gibi bir hisse kapıldım ne kadar süre sonra tam anlamıyla kendinizi serbest bıraktınız merak ediyorum
Peki mantar için napmam lazım dr gitmeli miyim mantar varsa ilişkiye girmeyin yazıyor netteYanma sızı onlar zamanla geçecek ne zaman kendini rahat bıraktın ilişkini normal yaşadın zamanla gidecek bahsettiğin mantar enfeksiyona benziyor bence bebek yağını bırak
Ben 10 aydır evliyim ve hala başaramadım yapamadım psikolojik olarak git git iyice kötüye gidiyorum basaramwdikca denemeyi istemiyorum eşim çocuk istiyor etraftn çocuk soruları geliyor ama ben hiç bir zaman basaramiyacak gibi geliyor bana bı doktora gittim fanuslarla deniyebiliuorjm fakat esim geldimi yapamiyorum napicam bilmiyorum yardımcı olucak olan varmı
Aynen kuzum bence bir hekime danışman da fayda var Zaten sen de varsa işine geçtiği için ilişkiye girmemek lazımPeki mantar için napmam lazım dr gitmeli miyim mantar varsa ilişkiye girmeyin yazıyor nette
Aparat seti aldın yani o zaman egzersizlerine eşinle çalışman lazım çünkü ona güvenmen gerekiyor canım Aparatla çalışanlar eninde sonunda bir şekilde yeniyorlar ve egzersiz bu hastalığın en önemli parçasıBen 10 aydır evliyim ve hala başaramadım yapamadım psikolojik olarak git git iyice kötüye gidiyorum basaramwdikca denemeyi istemiyorum eşim çocuk istiyor etraftn çocuk soruları geliyor ama ben hiç bir zaman basaramiyacak gibi geliyor bana bı doktora gittim fanuslarla deniyebiliuorjm fakat esim geldimi yapamiyorum napicam bilmiyorum yardımcı olucak olan varmı