Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynenn öyle sen hazır olunca olur diyor sen isteyince olur diyor ben güya istemiyormusum.. İstiyorum ama elimde değil ki
Hani isteksizlik yapabilir bu hastalık ama tedavisi mümkün imkansız değil ki buna inan öncee

Merhabaaa kızlar mini tatil yaptım geldiimm okumadım mesajlarınızı umarım güzel haberleriniz vardır
Merhaba tiniminihanımcım ben dün çok şükür eşli denemeyi sonuna kadar yapabildim yani girdiğini tam anlayamadım ama çıkarırken çok hissettim . İnşallah 2. De daha iyi olur

Merhaba tiniminihanımcım ben dün çok şükür eşli denemeyi sonuna kadar yapabildim yani girdiğini tam anlayamadım ama çıkarırken çok hissettim . İnşallah 2. De daha iyi olur
Ah tebrik ederim zaten sen sons gelmiştn maşallah hatta ikincisinde daha iyi olacak kuzumm gözün Aydın

K Kbnl Nutz kızlar bilmiyorum başka biri etiketledi mi mesajları okumadım ama Ne durumdasınız burada bir çok kiş
K Kbnl Nutz kızlar bilmiyorum başka biri etiketledi mi mesajları okumadım ama Ne durumdasınız burada bir çok kişi size yardımcı olabilir
Merhabalar etiketlediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bugün üye oldum ama keşke daha önce olsaymışım. 3 yıldır erteledim ama yeni başladım tedaviye başındayım yenemedim. Görev gibi görüp isteksizce yapıyorum. Korku ve kasılmadan kurtulmaya çalışıyorum . Yenenlerin tavsiyelerine duygularını bilmeye çok ihtiyacım var. Psikoojik olarak yıpranmış durumdayım. Eşim artık çocuk istiyor bütün arkadaşlarının çocukların görünce üzülüyor ben daha çok üzülüyorum.

Ah tebrik ederim zaten sen sons gelmiştn maşallah hatta ikincisinde daha iyi olacak kuzumm gözün Aydın
Teşekkür ederim canım sizlerin sayesinde ama bişey soracağım ben aşırı bi yanma hissettim tam o son düzlükte . Bi de eşimin pen…sinde ufak beyaz bozuk süt gibi noktacıklar vardı acaba mantar olabilir mi ? Bebe yağı kullandım çünkü sürekli ? Korktum biraz

Selamlar kızlar size başardığımı yazmıştım geçenlerde,araya regli girdi ve ikinciyi daha yeni denedik ve yine oldu ama bu sefer ilkine göre biraz yanma hissi çok oldu bir süre sonra alıştım azaldı ama geçmedi ilişki bitikten sonra da devam etti(ediyor) sanki kendimi hala tam bırakamıyor gibi bir hisse kapıldım ne kadar süre sonra tam anlamıyla kendinizi serbest bıraktınız merak ediyorum

Ben aparatları kullanırken oluyordu arada sırada bence akıntı bir süre sonra topak hal alıyor ben öyle düşünüyorum

Bu sızın ilişki sıklıgınıza baglı. Sık sık yaparsanız cok cabuk alısırsıniz 3 haftada mesela. Ama ara ara yapınca pek oyle olmuyor. Yenı yendıgıniz ıcın sık yapın

Hemen aparat seti alıp egzersizlerine başlayabilirsin canımm görev gibi görüp daha azimle yenmeye çalışmıştım ben sende öyle deneyebilrisin.

Yanma sızı onlar zamanla geçecek ne zaman kendini rahat bıraktın ilişkini normal yaşadın zamanla gidecek bahsettiğin mantar enfeksiyona benziyor bence bebek yağını bırak

Hatta bana kalsa izine ayrılma şansın da varsa bu zaman dilimin çalışmalısın diğer türlü verim alamazsın bu sefer egzersizlere gücün ve motiven kalmayacak

Tek sebebi var kasılmak ve kendini ilişkiye verememek canım ben bile şuan eşime bırakmasam kasılsam eminim aynı şeyleri hissederim 15 gun hep aparatla yaptım sonrası kolay oldu düzenli ilişki ve egzersizler şart

Bu çok normal ben nisanda yendim hala kendimi tam anlamıyla serbest bırakamıyorum kasılmalarım oluyor ama her defasında bi öncekinden az oluyor

K Kbnl Nutz kızlar bilmiyorum başka biri etiketledi mi mesajları okumadım ama Ne durumdasınız burada bir çok kişi size yardımcı olabilir
Ben 10 aydır evliyim ve hala başaramadım yapamadım psikolojik olarak git git iyice kötüye gidiyorum basaramwdikca denemeyi istemiyorum eşim çocuk istiyor etraftn çocuk soruları geliyor ama ben hiç bir zaman basaramiyacak gibi geliyor bana bı doktora gittim fanuslarla deniyebiliuorjm fakat esim geldimi yapamiyorum napicam bilmiyorum yardımcı olucak olan varmı

Kızlar ben egzersizlere başladım ama ayna karşısında bacaklarımı açabildiğim kadar açıp oraya bakıyorum ama açıklık göremiyorum moralim bozuluyor. Neden böyle sizce normal mi. Ikınıyorum ama hareket ediyor sadece delik göremiyorum

Aparat seti aldın yani o zaman egzersizlerine eşinle çalışman lazım çünkü ona güvenmen gerekiyor canım Aparatla çalışanlar eninde sonunda bir şekilde yeniyorlar ve egzersiz bu hastalığın en önemli parçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…