Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aslında aparqt çalışırken bacaklarımı kaldırdığımda çok rahat girdiğini gördüm öylemi denesem dedim
Olur kuzum o şekilde dene ben gene bir alıntı yapacağım birazdan oradakileri de oku ve uygula inşallah ilk denemede başaracaksın

Hamilesin kuzum öyle görünüyor

Evet üçüncü aparatın da yarısına geldim sayılır bugün
Cnm 3 aparata gelmişsin bile ben senden daha kotu durumdaydım belkide karamsar olma aklındaki evliligim biticek düşüncesini çıkar yapacam de başaracam de güçlüyüm. Azimliyim hirsliyim diyeceksin sende yeneceksin adım adım pes etmek yok

Hep dualarımdasın zaten canm Tiniminimavihanim rabbim senin güzel gönlüne göre versin tez zamanda Sen burda onca insanın hayatına dokundun ya rabbim de seni de hep güldürsün iyi ki varsın
Kuzum benim Allah razı olsun inşallah bir gün ben de o mucizeyi tadarım sizlerde iyi ki varsınız

Amin canm benm inşallah bi netleşsin de hayrlı şekilde inşallah dış gebelik vs değildir
Hayır hayır hemen aksi negatif şeyler düşünmeyelim kuzumm Sen kan tahlili yaptırınca beni mutlaka etiketle ya da yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…