- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.541
Hastaneler kan alırmı bu saatte canm yada acile mi gitmem gerekiyor?Etrafta nöbetçi eczaneye bir bak ya da şöyle yap hastaneye gidip kan verebilirsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastaneler kan alırmı bu saatte canm yada acile mi gitmem gerekiyor?Etrafta nöbetçi eczaneye bir bak ya da şöyle yap hastaneye gidip kan verebilirsin canım
4. aparatı kolayca tak-çıkar, ileri geri yapabilir hale gelene kadar çalış canım
Evet canım acilden olur ama Bazen almayabilirler özelde ama kesin yapılırHastaneler kan alırmı bu saatte canm yada acile mi gitmem gerekiyor?
Evet evett bugun geç ama öncesi neler yapacağını biliyor musunBen artık 4. Aparatı çok rahat alıyorum eşli denemeye geçmelimiyim sizce arkadaşlar?
Tamam Tiniminimavihanim cım çok teşekkür ederim sen olmasan naparız bilmem vallaEvet canım acilden olur ama Bazen almayabilirler özelde ama kesin yapılır
Aslında aparqt çalışırken bacaklarımı kaldırdığımda çok rahat girdiğini gördüm öylemi denesem dedimEvet evett bugun geç ama öncesi neler yapacağını biliyor musun
Bana da dua edin yeter AsyammTamam Tiniminimavihanim cım çok teşekkür ederim sen olmasan naparız bilmem valla
Olur kuzum o şekilde dene ben gene bir alıntı yapacağım birazdan oradakileri de oku ve uygula inşallah ilk denemede başaracaksınAslında aparqt çalışırken bacaklarımı kaldırdığımda çok rahat girdiğini gördüm öylemi denesem dedim
İnşşallah canım benim rabbim herkesin yardımcısı olsunOlur kuzum o şekilde dene ben gene bir alıntı yapacağım birazdan oradakileri de oku ve uygula inşallah ilk denemede başaracaksın
Hamilesin kuzum öyle görünüyortesti de bir tane almıştm sadece. Tamamen beceriksizliğim ilk yaptığm için galiba. Eczanede çok yakın yok ben gitmeye kapanır sanırım. Anlayamadm silik gözüküyor ama. Bir de hiç ihtimal vermiyordm sırf neden gecikti diye yaptm
Cnm 3 aparata gelmişsin bile ben senden daha kotu durumdaydım belkide karamsar olma aklındaki evliligim biticek düşüncesini çıkar yapacam de başaracam de güçlüyüm. Azimliyim hirsliyim diyeceksin sende yeneceksin adım adım pes etmek yokEvet üçüncü aparatın da yarısına geldim sayılır bugün
Bende kuuzm 2bucuk sene sonunda yendimİnsallahhhhhh 2 buçuk yıllık evliyim inşallah bende birgün bitti diyecegim
Hep dualarımdasın zaten canm Tiniminimavihanim rabbim senin güzel gönlüne göre versin tez zamanda Sen burda onca insanın hayatına dokundun ya rabbim de seni de hep güldürsün iyi ki varsınBana da dua edin yeter Asyamm
Kuzum benim Allah razı olsun inşallah bir gün ben de o mucizeyi tadarım sizlerde iyi ki varsınızHep dualarımdasın zaten canm Tiniminimavihanim rabbim senin güzel gönlüne göre versin tez zamanda Sen burda onca insanın hayatına dokundun ya rabbim de seni de hep güldürsün iyi ki varsın
Hayır hayır hemen aksi negatif şeyler düşünmeyelim kuzumm Sen kan tahlili yaptırınca beni mutlaka etiketle ya da yazAmin canm benm inşallah bi netleşsin de hayrlı şekilde inşallah dış gebelik vs değildir
İnşallah öyledir canm içim rahat olamadı amaHamilesin kuzum öyle görünüyor