- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.521
İnş kuzum zaten ramak kaldı bakalm hayırlısı inş dualarınızda bizi eksik etmeyin nolur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş kuzum zaten ramak kaldı bakalm hayırlısı inş dualarınızda bizi eksik etmeyin nolur
Harikasınn yüzde 70 bitmiş nerdeysee Eda boş bulduğun anda otur egzersizlerin başına güzel haberlerini bekliyoruzBayadır yazmıyorum durum güncellemesi ile geleyim :) bende iyice 4. aparata alıştım içinde iken gel git yapıyorum gayet rahatım ben sadece bebe yağı kullanıyorum, genellikle eşimle çalışıyoruz nöbeti varsa ben gerileme olmasın diye çalışmaya devam ediyorum. Şuan için tak çıkar aşamasına odaklandım çünkü tak çıkar biraz zorluyor onu da tamamen yapabildiğime inandığımda artık penise geçeceğiz inşallah
Buhatt daha dün gibi hatırlıyorum hamileyim dediğin günü kızını sağlıcakla büyüt canım spreyle de başarmışın ara verme 2 günde bir devam edin çok mutlu olun inşAllahMeraba arkadaşlar bende 2yıldır vajinusmusla mücadele edıyorum hatta saçma sapan seyler bıle yaptım gıdıp anestezi olup öyle yenmeye çalıştım sadece kendımı kandırdım anestezi olduktan sonra ılk denemede hamıle kaldım sımdı bır kızım var ıkı yıldır her seferınde ağladım ama çok şükür sımdı yendım önce spreyle denedım ıkıncı demememde spreysıx yaptım ve basardım gerçekten çok yıprandım boşanmayı bıle denedım ama ıkı yılın sonunda cesaretımı toplayıp denemeye başladım yenemeyen arkadaşlarım sızde yenebılırsısız sadece aklınıxa getırmemeye calısın
Kesinlikle o kadar güzel konuya değinmişin ki Aryacım en önemlisi bu illeti yenme konusunda ısrarcı olun çabalayın.Birde şunu paylaşmak istiyorum başka bir sitede bu konu ile alakalı bir kanser hastası kadın arkadaşımız şöyle yazmış..Kesin tedavisi olan psikolojik bir rahatsızlık ve keşke sizin kadar şanslı bir derdim olsa,çözebileceğime inansam keşke..lütfen kendinize inanın ve şükredin böyle basit,tedavisi kolay bir durum olduğu için yazmış..Şanslıyız,şükredelim çok çok kötü çözülemeyen durumlar var ve biz gerçekten şanslıyız sadece erteliyoruz yapabiliriz ben inanıyorum sizde inanın ne olur..o mesaj beni çok etkiledi..
Evet aparatları yapamama sebebin kasılmak kendini bıraktığın zaman hepsi bir bir olacak nefes kegel egzersizleri bir müddet hayatının merkezine koy o aparatlar canını yakmaz saba zarar vermez9 aylık evliyim Bi türlü vajinismusu yenemiyorum. Önce psikoloğa gittim sonra kadın doğum doktoruna ama hiçbiri işe yaramadı şimdi tek yapabildiğim dilatör eşimle Bi türlü yapamıyorum hala çok korkuyorum çok kasılıyorum ne yapacağım çok çaresizim lütfen yardımcı olun
Merhaba Eliz ne durumdasın daha önce doktora falan gittin mi?Banada yardımcı olurmusunuz
Merhaba evet gittim evde çalışmalara başladım ama halen 2 deyim dilatorin basaramiyorim evliliğim bitmek üzere çok üzülüyorumMerhaba Eliz ne durumdasın daha önce doktora falan gittin mi?
Hayır öyle söyleme ikinci aparat da mısın nasıl çalışıyorsun egzersizleriniMerhaba evet gittim evde çalışmalara başladım ama halen 2 deyim dilatorin basaramiyorim evliliğim bitmek üzere çok üzülüyorum
Nefes egzersizleri ve sıcak duş suanlikHayır öyle söyleme ikinci aparat da mısın nasıl çalışıyorsun egzersizlerini
Benim şu taktik çok işe yaradı aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver)Nefes egzersizleri ve sıcak duş suanlik
Neden o zaman o kadar üzgünsün ki şu an bu şekilde yerinde olmak isteyen kaç kişi var sen biliyor musun Hemen o ruh halinden çık ve Daha güzel şeyler düşün çok güzel gidiyorsunEvet üçüncü aparatın da yarısına geldim sayılır bugün
Kuzum istersen başka bir test varsa test yap tekrarla Aklımızda kalmasın ama bu şekilde görünüyor HamilesinKızlar benim size bi sorum olacak. Adetim 5 gün gecikti. Test aldm önce 5-6 dk bekledim ne tek ne çift çizgi belirmedi sonra baktm ki idrar koyulan yer idrarı tam almamıştı içine bnde salladm biraz sonra idrarı emince bir dk içinde bu çizgiler belirdi. Sizce bu sonuç ne? Sallamam testi yanıltır mı? Tekrarmo yapmalıyım?
testi de bir tane almıştm sadece. Tamamen beceriksizliğim ilk yaptığm için galiba. Eczanede çok yakın yok ben gitmeye kapanır sanırım. Anlayamadm silik gözüküyor ama. Bir de hiç ihtimal vermiyordm sırf neden gecikti diye yaptmKuzum istersen başka bir test varsa test yap tekrarla Aklımızda kalmasın ama bu şekilde görünüyor Hamilesin
Etrafta nöbetçi eczaneye bir bak ya da şöyle yap hastaneye gidip kan verebilirsin canımtesti de bir tane almıştm sadece. Tamamen beceriksizliğim ilk yaptığm için galiba. Eczanede çok yakın yok ben gitmeye kapanır sanırım. Anlayamadm silik gözüküyor ama. Bir de hiç ihtimal vermiyordm sırf neden gecikti diye yaptm
En basiti lazer için alacağım dersin canım hiç stres yapma kendiniKizlar benimde bi sorum var ben suan türkiyeye ucuyorum ve sizin önerdiginiz spray ve cremi alicam eczaneye gittigimde sorun yasarmiyim sorarlarmi ne icin almak istedigimi ikisinide ?