- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.481
Tamamdır hemen ona da bakıyorum canımKuzucum çok uçuk fiyatlı aparatlara gerek yok burada çoğumuz internetten rabır dilatör aldık 4 farkli boyu olan. Ondan alabilirsin. Aparat seçeneğini göz ardı etme yine de.
İnsallah birtanem benimİnş kuzum benim inş
İlginçmiş, ben de cinsel terapistten fayda bulamamıştım, sonra gittiğim kadın doğum doktorum muhteşemdi yaptığım her yanlışın ne olduğunu gösterdi doğrusunu öğretti, en ufak sorumda yardım ediyor. İlişkim normale binince yine muayeneye çağiracak vs. Doktordan doktora değişiyor işte.Tamamdır hemen ona da bakıyorum canımAslında Dr değiştirmeyi de düşünüyorum 2 seans gittim ama pek ikna edemedi beni yani böyle ne bileyim samimi gelmedi bu konuda herkese yardım etmiş ama yaklaşımı içimi soğuttu parmak ile muayene etti ve hiçbir kasılma acı hissetmedim ama sonrasında hadi bakalım şimdi git eve sen yap deyip postaladı beni resmen Yani bilemiyorum psikolojik yardım alacağım sanırım kadın doğum dr u bırakacağım birdaha gitmeyi düşünmüyorum kremler falan dedim nasıl olur e sen bilirsin istersen kullan falan filan yani beni tatmin etmedi başından savdı resmen
Yani denemekte fayda var aslında çünkü bir ilerleme olmadı pek iyi gelmedi bakalım hayırlısı bir doktor var aslında alanında çok başarılı ama İstanbul’da ben İzmir’deyim eğer cinsel terapistte fayda sağlamaz ise ona gideceğim 17gün oldu evleneli çözmek istiyorum aylar geçsin istemiyorumİlginçmiş, ben de cinsel terapistten fayda bulamamıştım, sonra gittiğim kadın doğum doktorum muhteşemdi yaptığım her yanlışın ne olduğunu gösterdi doğrusunu öğretti, en ufak sorumda yardım ediyor. İlişkim normale binince yine muayeneye çağiracak vs. Doktordan doktora değişiyor işte.
Çok doğru bi yoldasın canim. Bu kadar erken adım attigin icinde tebrik ediyorum.Yani denemekte fayda var aslında çünkü bir ilerleme olmadı pek iyi gelmedi bakalım hayırlısı bir doktor var aslında alanında çok başarılı ama İstanbul’da ben İzmir’deyim eğer cinsel terapistte fayda sağlamaz ise ona gideceğim 17gün oldu evleneli çözmek istiyorum aylar geçsin istemiyorumMesela balayına gitmedik bunu çözmeden gitmek istemiyorum kendime ödül gibi düşünmek istiyorum her anlamda rahat gidip tadını çıkarmak için,bunu düşünmek bile beni rahatlatıyor akşam yemekleri dışarıda geçirilen aktiviteler hafta sonları kamp hep böyle motive edip egzersize başlıyorum bakalım modumu düşürmüyorum aşacağız umarım bugün değil ise yarın moralimi hiç bozmuyorum çünkü doğru doktoru doğru tedaviyi bulunca kesin çözümü var
Hergün deniyorum olmasa bile gidip bir kahve yapıp güzel şeyler düşünüp adım adım ama korkmadan ilerliyorum tekrar deniyorum bir görev olarak değil bunu benimseyerek zevk alarak yapmaya çalışıyorum..ama parmak zorluyor işte hassasım çok aparat ile devam edeceğim en azından keşfediyorum orayı dokunabiliyorum umarım güzel haberler veririm canım çok teşekkür ederim mesajın içinÇok doğru bi yoldasın canim. Bu kadar erken adım attigin icinde tebrik ediyorum.
Elbette vajinusmus %100 çözümü olan tek cinsel sorun demisti benim terapistim de.
Ben cinsel terapi aldim ama psikolog değildi cinsel terapi eğitimi almış bir fizyoterapistti ve doktora gidince değil terapiden sonra yendim bende. Bu durumun elbette bilinç altı etkileri var. Bir yerlerden bu korku bedenimize yerleşmiş ama en güzel çözümü de davranış değişikliği. Davranış ile adim atılmadan sadece mantıken acimayacagini düşünmek yeterli gelmiyor. Minik minik egzersizlerle beyine inandiriyoruz doğruyu.
Ben parmak egzersizi ile yenmiştim. Sende kendine uygun olan ile belki aparat çalışmak istersin bir an önce basla derim.
Nefes ve kegel egzersizleri + parmak ya da dilator ile yüzde yüz çözümü var ☺☺
HarikasinHergün deniyorum olmasa bile gidip bir kahve yapıp güzel şeyler düşünüp adım adım ama korkmadan ilerliyorum tekrar deniyorum bir görev olarak değil bunu benimseyerek zevk alarak yapmaya çalışıyorum..ama parmak zorluyor işte hassasım çok aparat ile devam edeceğim en azından keşfediyorum orayı dokunabiliyorum umarım güzel haberler veririm canım çok teşekkür ederim mesajın için
Aparatlar trendyolda 100 TL civarında onlarda iş görüyorTamam canım teşekkür ederim dün 2kere sıktım pek faydası olmadı korkudan oda pek abartmak istemedim bugün öyle denerim aslında bu hafta psikolojik yardımda alacağım bu göz kararması bulantı panik atak geçmiyor ve sanırım parmak ile de yapamayacağım aparatlarda çok pahalı başka çözüm bulacağım..güzel egzersizler herkese gününüz çok güzel huzurlu geçsin
O kadar olmuş mu fiyatlarAparatlar trendyolda 100 TL civarında onlarda iş görüyor
hemmen bakıyorum canımAparatlar trendyolda 100 TL civarında onlarda iş görüyor
Merhaba herkese ben 1 senelik evliyim ailevi nedenlerden dolayi babannem büyüttü beni ve üvey ann vardı baskı altinda yasadim daha sonra eşime kaçtım cinsel bilgi veren olmadi biz cok çok zorlandık ağlama krizleri kimseye anlatamama eşimin annesine söyledim daha önce duymadığı için zamanla olur dedi ve biz 3 ayın sonunda kendimi cok çok zorlayarak muhtemelen zedeledik kan geldi baya uzun bir süre adet oldum daha önceden de polikistik overim var doktora gittiysemde muane olamadim mecburen düzenlenme ilacı ile durdurdum adetimi kan ilaci kullandim bu aralar tekrar arayisa geçtik tabi şu zamana kadar biraz alıştım ama tam bir birleşme olmuyor bursada yaşıyorum doktorlar cok fazla para istedikleri için acaba işe yararmi yaramazmi gözümüz kesmiyor instagramdan doğal kür uygulayan fizyoterapist denk geldi ona anlattim o da polikistik overi önce çözmek gerek dedi şuan bebek istiyorum gerçekten bazen sanki hamileymisim gibi oluyorum sabah bulantilari bişey yememe kaşık batmalari ama sonra bi bakiyorum adet olmuşum bu polikistik overden dolayı düşük gibi bişey oluyormus dedi fizyoterapist ben ne yapsam bilmiyoeum 8 milyar vajinismus için mi vercemmm yoksa bi 8 daha polikistik over için mi önceden çok fazla takiyordum ama artık takmiyorum o kadar ama bebek sahibi olmak istiyoruz
MerhabaMerhaba herkese ben 1 senelik evliyim ailevi nedenlerden dolayi babannem büyüttü beni ve üvey ann vardı baskı altinda yasadim daha sonra eşime kaçtım cinsel bilgi veren olmadi biz cok çok zorlandık ağlama krizleri kimseye anlatamama eşimin annesine söyledim daha önce duymadığı için zamanla olur dedi ve biz 3 ayın sonunda kendimi cok çok zorlayarak muhtemelen zedeledik kan geldi baya uzun bir süre adet oldum daha önceden de polikistik overim var doktora gittiysemde muane olamadim mecburen düzenlenme ilacı ile durdurdum adetimi kan ilaci kullandim bu aralar tekrar arayisa geçtik tabi şu zamana kadar biraz alıştım ama tam bir birleşme olmuyor bursada yaşıyorum doktorlar cok fazla para istedikleri için acaba işe yararmi yaramazmi gözümüz kesmiyor instagramdan doğal kür uygulayan fizyoterapist denk geldi ona anlattim o da polikistik overi önce çözmek gerek dedi şuan bebek istiyorum gerçekten bazen sanki hamileymisim gibi oluyorum sabah bulantilari bişey yememe kaşık batmalari ama sonra bi bakiyorum adet olmuşum bu polikistik overden dolayı düşük gibi bişey oluyormus dedi fizyoterapist ben ne yapsam bilmiyoeum 8 milyar vajinismus için mi vercemmm yoksa bi 8 daha polikistik over için mi önceden çok fazla takiyordum ama artık takmiyorum o kadar ama bebek sahibi olmak istiyoruz
merhaba canım öncelikle bir kadin dogun uzmanı dışdan bakıyor mauyrne ediyor derecene felan yani ilk onceligin dilator set almalısın. Adım adım sana yardımcı olacağızMerhaba herkese ben 1 senelik evliyim ailevi nedenlerden dolayi babannem büyüttü beni ve üvey ann vardı baskı altinda yasadim daha sonra eşime kaçtım cinsel bilgi veren olmadi biz cok çok zorlandık ağlama krizleri kimseye anlatamama eşimin annesine söyledim daha önce duymadığı için zamanla olur dedi ve biz 3 ayın sonunda kendimi cok çok zorlayarak muhtemelen zedeledik kan geldi baya uzun bir süre adet oldum daha önceden de polikistik overim var doktora gittiysemde muane olamadim mecburen düzenlenme ilacı ile durdurdum adetimi kan ilaci kullandim bu aralar tekrar arayisa geçtik tabi şu zamana kadar biraz alıştım ama tam bir birleşme olmuyor bursada yaşıyorum doktorlar cok fazla para istedikleri için acaba işe yararmi yaramazmi gözümüz kesmiyor instagramdan doğal kür uygulayan fizyoterapist denk geldi ona anlattim o da polikistik overi önce çözmek gerek dedi şuan bebek istiyorum gerçekten bazen sanki hamileymisim gibi oluyorum sabah bulantilari bişey yememe kaşık batmalari ama sonra bi bakiyorum adet olmuşum bu polikistik overden dolayı düşük gibi bişey oluyormus dedi fizyoterapist ben ne yapsam bilmiyoeum 8 milyar vajinismus için mi vercemmm yoksa bi 8 daha polikistik over için mi önceden çok fazla takiyordum ama artık takmiyorum o kadar ama bebek sahibi olmak istiyoruz
Ben fizyoterapistin dediği şeye katılmıyorum senin şu an öncelikli olan sağlıklı bir şekilde cinsellik yaşayabilmenn canım. Polikistikovr tedavi ederken nasıl muayene olacaksın daha çok travmalar olacak bak burada çoğumuz yendik şu an yenmeye çalışan arkadaşlarda var elimizden geldiğince yardımcı oluruz ben aparat setinin çok büyük katkısı olduğunu düşünüyorum kendi kendine yenen kısımda çoğunlukla İstersen ilk bu şekilde başla baktın ki olmuyor ona göre doktor seçersin destek alırsın. Şu an önceliğin vajinismus aşmak olmalıMerhaba herkese ben 1 senelik evliyim ailevi nedenlerden dolayi babannem büyüttü beni ve üvey ann vardı baskı altinda yasadim daha sonra eşime kaçtım cinsel bilgi veren olmadi biz cok çok zorlandık ağlama krizleri kimseye anlatamama eşimin annesine söyledim daha önce duymadığı için zamanla olur dedi ve biz 3 ayın sonunda kendimi cok çok zorlayarak muhtemelen zedeledik kan geldi baya uzun bir süre adet oldum daha önceden de polikistik overim var doktora gittiysemde muane olamadim mecburen düzenlenme ilacı ile durdurdum adetimi kan ilaci kullandim bu aralar tekrar arayisa geçtik tabi şu zamana kadar biraz alıştım ama tam bir birleşme olmuyor bursada yaşıyorum doktorlar cok fazla para istedikleri için acaba işe yararmi yaramazmi gözümüz kesmiyor instagramdan doğal kür uygulayan fizyoterapist denk geldi ona anlattim o da polikistik overi önce çözmek gerek dedi şuan bebek istiyorum gerçekten bazen sanki hamileymisim gibi oluyorum sabah bulantilari bişey yememe kaşık batmalari ama sonra bi bakiyorum adet olmuşum bu polikistik overden dolayı düşük gibi bişey oluyormus dedi fizyoterapist ben ne yapsam bilmiyoeum 8 milyar vajinismus için mi vercemmm yoksa bi 8 daha polikistik over için mi önceden çok fazla takiyordum ama artık takmiyorum o kadar ama bebek sahibi olmak istiyoruz
Merhaba merhaba canım öncelikle bir kadin dogun uzmanı dışdan bakıyor mauyrne ediyor derecene felan yani ilk onceligin dilator set almalısın. Adım adım sana yardımcı olacağız
Peki öyle başlayayımBen fizyoterapistin dediği şeye katılmıyorum senin şu an öncelikli olan sağlıklı bir şekilde cinsellik yaşayabilmenn canım. Polikistikovr tedavi ederken nasıl muayene olacaksın daha çok travmalar olacak bak burada çoğumuz yendik şu an yenmeye çalışan arkadaşlarda var elimizden geldiğince yardımcı oluruz ben aparat setinin çok büyük katkısı olduğunu düşünüyorum kendi kendine yenen kısımda çoğunlukla İstersen ilk bu şekilde başla baktın ki olmuyor ona göre doktor seçersin destek alırsın. Şu an önceliğin vajinismus aşmak olmalı
Sana şöyle bir önerim var bu sayfadan geriye doğru git böyle 10-20 sayfa motive olursun okudukça Kim neler yapmış ne egzersizler anlatılmış onları oku gerekirse not al ekran görüntüsü al ve bu işe bir şekilde başlaPeki öyle başlayayım
B Busrakaynak kesinlikleSana şöyle bir önerim var bu sayfadan geriye doğru git böyle 10-20 sayfa motive olursun okudukça Kim neler yapmış ne egzersizler anlatılmış onları oku gerekirse not al ekran görüntüsü al ve bu işe bir şekilde başla
Umutlumm beniimB Busrakaynak kesinlikleTiniminimavihanim çok doğru söylüyor bize en çok moral veren destek veren kişi kendisi ben yenmistim ara verdiğim için tekrar korkularım oldu pes etmiştim beni kendime getirdi bal tatli kendisi
Ne kadar güzelah razı olsun hepinizdenB Busrakaynak kesinlikleTiniminimavihanim çok doğru söylüyor bize en çok moral veren destek veren kişi kendisi ben yenmistim ara verdiğim için tekrar korkularım oldu pes etmiştim beni kendime getirdi bal tatli kendisi
Allah razi olsun sizden bende inşallah yenerim yorumlar çok güzel içim ferahladi resmen nu aparatlardi kullandiktan sknra uyuşturucu kremle mi devam ediliyorUmutlumm beniimRabbim hepinizden razı olsunn kuzumm son zamanlarda dikkat ediyorum herkes bir şekilde destek oluyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?