Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende 4. Boy da tamamen giriyor girmesine de eşli denemeyi yapamıyorum

Bende 4. Boy da tamamen giriyor girmesine de eşli denemeyi yapamıyorum
Canim sen eşli deneme yapmamış mıydın, yanlış mı hatırlıyorum acaba? Aparatları hem kendin hem de eşin rahatlıkla yapabiliyor ve buna rağmen tüm eşli denemelerin olumsuz sonuçlanıyorsa doktorla devam etmeni öneririm kendini daha fazla yıpratmadan. Ama sadece bir iki deneme yaptın olmadı, o durum normal. Sonraki denemelerde yapabilirsin. Ama defaatle denemene olmuyorsa da dediğim gibi daha fazla psikolojini yormadan doktorla çözmeni tavsiye ederim.

Yok eşli denemede yarıda kalıyor hep ben 2 kez doktora gittim artık doktora gitmek istemiyorum

Yok eşli denemede yarıda kalıyor hep ben 2 kez doktora gittim artık doktora gitmek istemiyorum
Yarida kalinca ne yapiyorsunuz ? Hemen bırakmayın. Orada bol bol diyafram nefesi al. 5 kegel yap 6.da esin devam etsin sende aşağı yukarı kalça bel hareketleri yap hafif hafif

Ben bir şey sormak istiyorum 1 buçuk ay sonra düğünüm varda asla cinsel ilişkim olmadı aynada kızlık zarının olduğu yere bakınca küçük ama ıkındığım zaman delik biraz büyük oluyor bu normal bir şey mi ? Lütfen aydınlatmak açısından cevap verirmisiniz

Evet çok normal yapısı öyle zaten

Evet çok normal, endişelenmene gerek yok çünkü anatomimiz böyle. Evlenmeden önce öğrenmek istediğin şeyler varsa bir kadın doğum uzmanına sorabilirsin, hem daha sağlıklı cevaplar verir hem de kafanda soru işareti kalmamış olur.

Ya ama böyle geniş ya biraz penis nasıl yırtıyor o zaman
Anlamadım neyi yirtiyor p? Böyle şeyler yok canim yırtma filan yok. Boyle düşünceler bizi vaji yapıyor.
Yapın çok normal evet ikininca açılır. Zaten ilişki esnasında da nefes alıp verip ıkınmak onemli bu yüzden.
Orası sadece vajen girişi. Kızlık zarı değil ki. Hymen daha ileride ve gözünle göremezsin zaten çok zor.

Hayır orası heryerden kızlık zarı diye gösteriliyor bunu çok araştırdım yani adet kanımızın aktığı deliğin etrafı kızlık zarı orası gerildiği zaman yırtılıp kanıyor işte

Hayır orası heryerden kızlık zarı diye gösteriliyor bunu çok araştırdım yani adet kanımızın aktığı deliğin etrafı kızlık zarı orası gerildiği zaman yırtılıp kanıyor işt

Aleyna ben 1.5 yildir bu hastalıkla yaşadım ve doktor , cinsel terapist, fizyoterapist pelvik taban terapistinden seans aldim. Izlettikleri animasyonlar videolar bambaşka bilgiler içeriyordu.
Orası sadece vajen girisi ben böyle öğrendim açıkçası.
Bilmediğim bir sey varsa ya da yanlış söylüyorsam arkadaşlarım düzeltsin.
Iki farkli doktorda vajiyken kızlık zarı muayenesi yaptılar bana. Vajinanın dudaklarıni acip oldukca ileriye bakıyorlar.
Benim bilgim böyle. Başka türlü yardımcı olamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…