• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle öyle yapamayınca ağlıyordum resmen koltukta küçülüp neden evlendim ki eşiminde hayatını mahvettim diyorum ama eşim çok anlayışlı çözeceğiz okadar basit ve güzel bir hiski diye diye rahatlatıyor beni şimdilik bana bıraktı kendini hazır hissettiğinde bende yardımcı olmak istiyorum dedi umarım aşarız umarım biter bu korku çünkü kendimi cesaretlendirip tekrar tekrar deneyeceğim hergünde yazacağım çok teşekkür ederim sizlere cevapsız bırakmadığınız için😔
Motivasyonunu düşürme sakın. Bak burada herkesin başarı hikayeleri var, zaman zaman geri sayfalara git oku hepimiz neler yaşadık, nasıl aştık göreceksin. Yalnız değilsin, yanındayız.

Kendime sasiriyorum çok hızlı oldu birgün aparat çalıştım sadece 4.yu sprey ile aldım ve ikinci denememde sprey ile eşli yapabildim zamanla spreysiz de alabilirim demi
Kendini tebrik et bak ne kadar güzel ilerleme kaydettin tabii ki de yaparsın niye yapamayacaksın o seni biraz da psikolojik olarak da rahatlatıyor yarına bir tık daha azaltarak dene daha sonra tamamen bırak o şekilde dene eminim yapacaksın

Yan etkisi olmasından korkuyorum anestol e bile cesaret edemedim ama deneyeceğim yarın alırım bu arada regl de olacağım sanırım ağrım ve gerginlik var çok ama en azından dokunuyorum rahatlamaya çalışıyorum hergün deneyeceğim teşekkür ederim canım..
Doktor müjde gül Karaca’nın vajinismus videoları var onları izle o biraz daha rahatlatır seni buraya gelip aralığında bacak egzersizi yap mesela bacaklarını sürekli açık tutmaya çalış

Kizlar merhaba,2 haftadir gayet normal acisiz spreysiz kayganlastiricisiz iliskiye giriyorum fakat vajinal muayeneden korkuyorum.tecrubeleri olanlar yazabilir mi nasil yapiyorlar ne kadar suruyor ve acili mi?
Ben ilk muayene olurken nefes egzersizini orda da uyguladım zaten doktorda söylemişti ağrısız bir işlem 5 dakika bile sürmüyordur Vajinal ultrason zaten aynı şöyle diyim ikinci aparatdan bir tık daha büyük bir prop aparatı yaptıysan onuda yaparsın 🍀

Burada çoğu Sorulan sorular genellikle birbirinin aynısı kızlar size tavsiyemm bu sayfalardan geriye doğru giderek okuyun.Hemen hemen soracağınız sorduğunuz bütün soruların cevabı var. Çünkü aynı şeyler yazıldı.

Mutlaka not alın ben resmen kağıt kalemle yazmıştım.Neler yapacağım nasıl olacak.Bir ders niteliğinde çalışıyordum.

Eğer ki burada söylenilen şeyleri yapmanıza rağmen olmuyorsa ya da yapamıyorsanız daha fazla ertelemeyin ve mutlaka bir destek alın çünkü bu rahatsızlık bir erteleme hastalığı ve bütün seneleriniz birden çöp olabilir.Bu şekilde olmasına izin vermeyin.🌺
Bende senin paylaştıklarını hep yazdım😘😘☺️🥳🥳🥳

Ben ilk muayene olurken nefes egzersizini orda da uyguladım zaten doktorda söylemişti ağrısız bir işlem 5 dakika bile sürmüyordur Vajinal ultrason zaten aynı şöyle diyim ikinci aparatdan bir tık daha büyük bir prop aparatı yaptıysan onuda yaparsın 🍀
Iliskiye girerken penisi hep ben yerlestirdigim icin dokotra orada nasil hakimiyeti verecegim bilmiyorum 😔birde acimasindan korkuyorum umarim dusuncesiz bir doktora denk gelmem

Iliskiye girerken penisi hep ben yerlestirdigim icin dokotra orada nasil hakimiyeti verecegim bilmiyorum 😔birde acimasindan korkuyorum umarim dusuncesiz bir doktora denk gelmem
Kuzum çok kolay muayene 3 aparat gibi düşün aleti hiç korkma bende çok korkuyordum buraya hatta konu bile acdim korkudan yatmadigim oldu nasıl olacak nasıl yapacam diye 😘😘😘♥️

Mutlaka doktoruna vajinismus öykünden bahset canım nefesini mutlaka ayarla başarırsın.

Kuzum çok kolay muayene 3 aparat gibi düşün aleti hiç korkma bende çok korkuyordum buraya hatta konu bile acdim korkudan yatmadigim oldu nasıl olacak nasıl yapacam diye 😘😘😘♥️
Aciniz agriniz olmadi yani,ben doktora kadar gidip yaptiramamaktan korkuyorum acikcasi 😹 spekulumu kendim
Yerlestirmem mumkun mudur acaba 😹😹😹😹

Back