- 24 Aralık 2021
- 2.923
- 14.950
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.321
Ben doktorla seansa başladığım ilk günden beri hem 5 seans boyunca hem de ev ödevlerimde hep anestol kullandırdı doktorum bana. İlk birkaç eşli denememde de kullandım. Doktorum adım adım bıraktırdı. Zaten buraya da hep yazdım, ne zaman bırakmalıyım siz ne zaman bıraktınız vs. diye. Kullansan bile vajinismusu yenince zaten bir müddet sonra kendin bırakmak istiyorsun. Kullanmak istiyorsan, kafam daha rahat olur diyorsan kullanUyuşturucu sprey kullansam siz kullandinizmi
Merhaba ben aparatı aldım ancak o çok sert geldi dokusu falan.
Sen kendini daha iyi bilirsin canım. Lekelenme şeklindeyse, hafifse, bir-iki gün yeterli olabilir. Aparat veya eşli denemelerde bunu yaşamadım, o yüzden net bir şey diyemiyorum.Bir de eşli denemede git gel yapınca kanamam oldu sonrasında sizce bir sonraki ilişki için bir kaç gün beklemeli miyiz
Bence bu tamamen vajinismusla ilgili. Açıkçası ben de bu tedavi ve yenme süreci boyunca hiç istekli bir halde değildim. Yaptığım her şeyi iyileşmenin ve ödevlerin parçaları olarak görünce zevkten ziyade görev bilincim vardı. Yeni yendim sayılır, eşli denemelerde hâlâ zevk almıyorum çünkü farkındayım yenmeme rağmen kendimi o ana tam bırakamıyorum. Hâlâ rahat değilim. Yaptığımız şeyden zevk almayınca, isteksizlik olması da çok normal geliyor bana. Açık yazacağım, kusura bakmayın kızlar lütfen. Ben de bunu fark edince zevk alacağım şeyler bulmaya çalıştım. Sonuçta cinsel hayat yalnızca vajina-penis birleşmesi demek değil. Elbet ondan da keyif alacağımız zamanlar gelecektir. Vajinismusu yenip şu an istek duyan, keyif alan bacılarım varsa bize umut olunKızlar bende aşırı derecede cinsel isteksizlik mevcut. Bu durum vajinismusla bağlantılı olabilir mi sizce? Başka bu gibi sorunlar yaşayan var mı?
Genel anlamda bir cinsel istek olsa yenme noktasında da daha çok yardımcı olur diye düşünüyorum. Hemen çözümlemek istersin en azından motive anlamında ama bende öyle bir cinsel isteksizlik var ki ömür boyu yapmayım aramam yani rahibe olmaliymisim asgdhBence bu tamamen vajinismusla ilgili. Açıkçası ben de bu tedavi ve yenme süreci boyunca hiç istekli bir halde değildim. Yaptığım her şeyi iyileşmenin ve ödevlerin parçaları olarak görünce zevkten ziyade görev bilincim vardı. Yeni yendim sayılır, eşli denemelerde hâlâ zevk almıyorum çünkü farkındayım yenmeme rağmen kendimi o ana tam bırakamıyorum. Hâlâ rahat değilim. Yaptığımız şeyden zevk almayınca, isteksizlik olması da çok normal geliyor bana. Açık yazacağım, kusura bakmayın kızlar lütfen. Ben de bunu fark edince zevk alacağım şeyler bulmaya çalıştım. Sonuçta cinsel hayat yalnızca vajina-penis birleşmesi demek değil. Elbet ondan da keyif alacağımız zamanlar gelecektir. Vajinismusu yenip şu an istek duyan, keyif alan bacılarım varsa bize umut olun
Bu bir kısır döngü benim gözümde. Yaptığın şeyden keyif almayınca artık istemez, olmada da olur hâline geçiyor insan. Eşli denemeler hâlâ öyle benim için. Gerçekten olmasa da olur. Son birkaç güne kadar benim de genel bir isteksizliğim vardı. Eşli deneme için hâlâ var. Şu anda tıpkı evlilik öncesinde eşime karşı hissettiğim tüm o cinsel tutkuyu yakalamaya çalışıyorum. Sana özelden devam edeceğim canım.Genel anlamda bir cinsel istek olsa yenme noktasında da daha çok yardımcı olur diye düşünüyorum. Hemen çözümlemek istersin en azından motive anlamında ama bende öyle bir cinsel isteksizlik var ki ömür boyu yapmayım aramam yani rahibe olmaliymisim asgdh
Merhaba. Doktor nasil bir tedavi yöntemi uyguluyor AryaGL? Nefes,kegel ile birlikte dilator denedin mi?Merhabalar günlerdir okuyorum yazmak bile gelmiyordu içimden başaranlara çok sevindim uğraşan arkadaşlarla da üzüldüm güldüm bazen aa bu ben dedim ama resmen bittim denemek bir yana hayal dahi kuramıyorum dr a da gittim 2.seansa fakat birşey var olmuyor birtürlü çok yoruldum artık çok
Canım bende de aynı sorun vardı..bu tamamen psikolojik ..ben de ıslanmada olmuyordu ama çok araştırdım konu içerikli film VS izleyin diyordu baktım sulanma oluyor ilk başlarda sürekli kayganlastirici kullanıyorum simdi ona gerek yok sadece eşimle denerken sanki bi kemiğe çarpıyor gibi hissediyorum acaba pozisyon mu yanlış hani gitmek istese de ileriye gidemiyor gibi tuhafKızlar bende aşırı derecede cinsel isteksizlik mevcut. Bu durum vajinismusla bağlantılı olabilir mi sizce? Başka bu gibi sorunlar yaşayan var mı?
Yok ben kullanmadım.yaparmıyım dedim denedim oldu eğer ihtiyaç hissedersen kullanabilirisin.Uyuşturucu sprey kullansam siz kullandinizmi
Başta öyle gibi gelebilir ama gayet iyi egzersizler yapılır.Merhaba ben aparatı aldım ancak o çok sert geldi dokusu falan..
Antidepresanlara inşAllah gerek kalmaz bu sorunun çözümü inan egzersizler ve aparatlardan geçiyor kendini rahat ve gevşek tutmaya çalış olumlu şeyler düşün.Bu arada 15günlük evliyim ama hiç pozitifliğimi kaybetmiyorum neşeli bir insanım fakat bir boşluk var sadece öyle boşboş düşünüyorum çok yıpratıcı bir durum kegel ve nefes egzersizi verdi dr son çare antidepresan ilaçları alacağız gibi duruyor dedi benim kasılmamdan ziyade direkt baş dönmesi mide bulantısı gözüm kararıyor haliyle nefes almam zorlaşıyor durum böyle arkadaşlar..
Umarım öyle olur denemek istiyorum biran önce ama şu mide bulantısı olmasa göz kararması aylar geçsin istemiyorum aparatları almadım kendim parmak ile çözmek istiyorum ama zorlanırsam alacağım gibi aşacağım umarım bir başlasam anestol peki ne diyorsunuz iyi mi sizce yanma çok oluyor muAntidepresanlara inşAllah gerek kalmaz bu sorunun çözümü inan egzersizler ve aparatlardan geçiyor kendini rahat ve gevşek tutmaya çalış olumlu şeyler düşün.
Ben kullanmadım kullanan arkadaşlar yazar zaten bana da parmak egzersizi itici gelmişti ben de onu yapamadım ama aparatları yaptım o şekilde yendimUmarım öyle olur denemek istiyorum biran önce ama şu mide bulantısı olmasa göz kararması aylar geçsin istemiyorum aparatları almadım kendim parmak ile çözmek istiyorum ama zorlanırsam alacağım gibi aşacağım umarım bir başlasam anestol peki ne diyorsunuz iyi mi sizce yanma çok oluyor mu
Ben de benzer şeyler yaşadım. Birincisi o baskı hissi normal. İkincisi, ben de aparatları ilk çalışmaya başladığımda tansiyonum düşüyordu, dediğin gibi neredeyse bayılma raddesine geliyordum. Öncesinde cinsel terapistle çalışıyordum ve ilk parmak egzersizimde çok şiddetli bir panik atak geçirdim. Terapistim bunun çok normal olduğunu ve her egzersizde azalarak biteceğini söylemişti. Gerçekten de öyle olmuştu. Parmakta ilerleyemeyince aparat çalışırken de bu sefer tansiyon düşmesiyle karşılaşınca dedim bu da azalarak bitecek. Aparat denemeden önce en küçük boy tampon aldım ve onu denedim, tam da yapamadım sanırım. Tuvaletten çıktım ve birkaç adım attım, birden tansiyonum düştü. Olduğum yere yığıldım, hemen ayaklarımı kaldırdım giderek kötüleşiyordum, her an bayılabilir gibiydim. Soğuk soğuk terliyorum, kanım çekildi resmen, kusacak kadar midem bulanıyordu. Eşim yoktu, yalnızdım. O kadar korktum ki. Sonra tıpkı panik atak gibi, bunun da vücudumun korktuğu bir şeyle karşı karşıya gelince verdiği tepki olarak düşündüm. Ayaklarım öyle biraz kaldım, çok az takat hissedince kendimde hemen tamponu çıkardım. Birkaç dakika sonra her şey normale bindi. Aparatlarda da bu kadar şiddetli olmasa da ilk başlarda benzer şeyler yaşadım. Ama giderek azaldı. Çünkü vücut korktuğu bir şeyle karşı karşıya kalıyor ve tepki veriyor. O esnada aparat sana zarar vermiyor görüyorsun, canını yakmıyor. Bilincinde bunu fark ettiğinde tüm o vücut tepkileri azalıyor ve bitiyor. Naçizane tavsiyem, bence biraz daha deneyebilirsin, belki senin vücut tepkilerin de bitebilir.İlk seansta parmak ile muayene etti ve hiç birşey hissetmedim ne acı ne başka bir yanma sadece makat bölgemde biraz baskı oldu ama bendeki sorun tansiyon düşmesi mide bulantısı oluyor aparatları almamı söyledi tabikide 2.seansa gittiğimde bana anestol krem ve passiflora almamı söyledi..aslında ön sevişmemiz çok güzel kafaya taksam bile ıslanma çok fazla oluyor tek sorun midem bulanıyor parmak egzersizi denediğimde tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum
Ben anestol kullandım, çok minik bir yanma hissi oluyordu bende ilk sürdüğümde maksimum 30 saniyedir o da, sonra ama geçiyordu çalışmaya devam ederken. Kafan rahat olacaksa kullanabilirsin.Umarım öyle olur denemek istiyorum biran önce ama şu mide bulantısı olmasa göz kararması aylar geçsin istemiyorum aparatları almadım kendim parmak ile çözmek istiyorum ama zorlanırsam alacağım gibi aşacağım umarım bir başlasam anestol peki ne diyorsunuz iyi mi sizce yanma çok oluyor mu
Benimde bir ay olduUmarım öyle olur denemek istiyorum biran önce ama şu mide bulantısı olmasa göz kararması aylar geçsin istemiyorum aparatları almadım kendim parmak ile çözmek istiyorum ama zorlanırsam alacağım gibi aşacağım umarım bir başlasam anestol peki ne diyorsunuz iyi mi sizce yanma çok oluyor mu
Benim anestol çok farketmedi vemcaine aldım inşallah yararUmarım öyle olur denemek istiyorum biran önce ama şu mide bulantısı olmasa göz kararması aylar geçsin istemiyorum aparatları almadım kendim parmak ile çözmek istiyorum ama zorlanırsam alacağım gibi aşacağım umarım bir başlasam anestol peki ne diyorsunuz iyi mi sizce yanma çok oluyor mu
Sprey ise yaradimi sizde ben 4 u alamadığım için sprey sıkmak istiyorumAynen öyle o zaman ilk denemede sprey sıkıym
Evt yaradı canım hiç hissetmeedimSprey ise yaradimi sizde ben 4 u alamadığım için sprey sıkmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?