• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar bugün ilkkez 3. Aparatı tam 4. Yü yarım alabildim. Ama 4 de baya bir batma hissi oldu varmı önerisi olan? Uyuşturucu krem etki etmiyor bende aksine daha çok batıyor. Aparat çalıştıkça yapması daha kolay oluyor başta zor gelen sonra fırt diye giriyor.

Sen eşli deneme yapmamış miydin kuzum niyeyse aklımda öyle kalmış. 4.aparattan sonra eşli denediniz olmadi mi? Takıldı mi yarı da mi kaldı ?detay verirsen yardim etmeye çalışırız ☺
Ama pozisyon ayarlayamıyorux eşim kilolu ve göbekli nasıl yapsak rahat olur bilgi verirseniz çok ama çok sevinirim ya

Kuzum yaptım evet ama spreyle yaptım oldu sonra spreyi kafamda bırakmaya uğraşıyorum 4. Aparatı spreysiz aldım ama eşli deneme de henüz olmadı spreysiz ama çok afedersin eşim erken boşaldı yoksa belkş de olurdu yani
Bu yüzden de olabilir kesinlikle canim. Zamanla rayına giriyor. Vaji olanların eşinde erken boşalma sorunu oluyor. Denemeye devam edin esin de sende alışacaksınız. Bencede artik spreysiz dene.
5 kegel yap 6.da kendini gevşek bırakarak ikin ve eşin o an denesin.
Yarim kalır bir yerde takılırsa diyafram nefesi al alabildiğin kadar sonra bel ve kalcani hafif hafif aşağı yukarı hareket ettir.
Çok güzel ilerledin az bir sey kaldi ☺

Arkadaşlar bugün ilkkez 3. Aparatı tam 4. Yü yarım alabildim. Ama 4 de baya bir batma hissi oldu varmı önerisi olan? Uyuşturucu krem etki etmiyor bende aksine daha çok batıyor. Aparat çalıştıkça yapması daha kolay oluyor başta zor gelen sonra fırt diye giriyor.
Bekletmek kesinlikle çıkartmamak hemen 4 ü almak için çok uğraştım gala da egzersizlerimde uğraşıyorum ama 4 ü alınca çok rahat 20 dakika bekletiyorum ilk başta acayip rahatsız ediyor sonra sonra çok kolay alışıyor

Ama pozisyon ayarlayamıyorux eşim kilolu ve göbekli nasıl yapsak rahat olur bilgi verirseniz çok ama çok sevinirim ya
Genelde ilk denemeler için misyoner ya da kovboy öneriyorlar. Kovboyda sen üstte oluyorsun aparat yapanların yapabileceği bir pozisyon bence.
Misyoner bana kolay geliyor.

Bu yüzden de olabilir kesinlikle canim. Zamanla rayına giriyor. Vaji olanların eşinde erken boşalma sorunu oluyor. Denemeye devam edin esin de sende alıştansınız. Bencede artik spreysiz dene.
5 kegel yap 6.da kendini gevşek bırakarak ikin ve eşin o an denesin.
Yarim kalır bir yerde takılırsa diyafram nefesi al alabildiğin kadar sonra bel ve kalcani hafif hafif aşağı yukarı hareket ettir.
Çok güzel ilerledin az bir sey kaldi ☺
Ah kuzum benim çok tşk ederim tekrar tekrar denşyecm aynen adamada bsey diyemiyorum hep olmadığı için erken boşalma sorunu oldu ama işte su sıra tam atlamak için güzel fırsat inş atlatırız ya

Ah kuzum benim çok tşk ederim tekrar tekrar denşyecm aynen adamada bsey diyemiyorum hep olmadığı için erken boşalma sorunu oldu ama işte su sıra tam atlamak için güzel fırsat inş atlatırız ya
Insallah canim benim. Zamanla yoluna giriyor merak etme. Baslarda erken bosalmasi normal.
Burada çoğu arkadaş yatak ucu tavsiye etti ama bana misyonerden başkası zor geliyor. Biraz deneyimleyerek bulabiliriz doğrusunu.

Bekletmek kesinlikle çıkartmamak hemen 4 ü almak için çok uğraştım gala da egzersizlerimde uğraşıyorum ama 4 ü alınca çok rahat 20 dakika bekletiyorum ilk başta acayip rahatsız ediyor sonra sonra çok kolay alışıyor
Tavsiyen muhakak dikkat edeceğim canım sende durumlar nasıl yenebildinmi?

Insallah canim benim. Zamanla yoluna giriyor merak etme. Baslarda erken bosalmasi normal.
Burada çoğu arkadaş yatak ucu tavsiye etti ama bana misyonerden başkası zor geliyor. Biraz deneyimleyerek bulabiliriz doğrusunu.
Evt çok haklısın eşim bide alıştı kontrol sende olsun diyor ilk ben üstteyken oldu hani ilk başlarda korkuyordum yA altta olmaktan hala öyle zannediyor 😅🤦‍♀️

Kendi kendine telkin edeceksin sürekli kendine kasılmadığında bu işin daha kolay olacağını hatırlat Emin ol eşli deneme daha kolay aparat zor sizler zor olan kısmını yapıyorsunuz aslınd

3.aparatı en rahat şekilde alana kadar devam et hiç acele etme genelimiz 3.yada 4.aparatta takılıyor zatenn gayet iyi gidiyorsun❤️
4.aparati uyuşturucu ile aldım bu bile çok mutlu ediyor bundan sonra napmaliyim

Insallah bak herkes diyor bunu ben yaptıysa herkes yapar klasikleşti çünkü hepimizin korkuları kendimize fazla ama düşünce ben evimi yıktım, yemek takimlarimi parçaladım, o korkuyla odada ütü kıyafet ne varsa dışarı attım geçirdiğim panik atakla hastanelere kaldırıldım, 3 yıldır 2. Denememi dün gece yaptım aramızda öpüşme bile yoktu.... Benim gibi biri yaptıysa sadece aç ayaklarını, koy yerleştir yastığı altına, ac sevdiğin müzikleri, yerleştir vajina içine ve doğal olarak öpüşmeye başla bir süre sonra birseyler oluyor ve eşin bile anlamıyor ne olduğunu. Gideceği yolu buluyormus. Icerisi derya deniz valla. Bende bu gece farkında olacağım bakalim umarım kasmam. Muhakkak haber et güzel haberlerinizi bekliyorum
Canım ben o esnada kaslarimi kasiyorum..ıslanmada gayet ii ama o noktaya gelince tıkanıp kalıyorum

Tam 3-4saattir erteliyorum anestol sürüp başlamak için oofffhh sürekli birşeyler ile meşgul oluyorum tam şuan aman ne var diyorum hadi başla çok basit ama o an gelince ertelemek istiyorum yarın daha hazır olacağım diye saçma sapan kendime gaz veriyorum,resmen regl olmayı 4gözle bekliyorum Allah’ım yardımcımız olsun yaa😔

Back