- 28 Şubat 2021
- 304
- 202
- 23
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #255.341
Kızlar apartalarin hepsini yapıyorum ama eşli denemede hala kasıyorum ne yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi kendine telkin edeceksin sürekli kendine kasılmadığında bu işin daha kolay olacağını hatırlat Emin ol eşli deneme daha kolay aparat zor sizler zor olan kısmını yapıyorsunuz aslındaKızlar apartalarin hepsini yapıyorum ama eşli denemede hala kasıyorum ne yapacağım
Aslında nasıl yapacağımı kasmayinca olacağını vs biliyorum ama o an sanki herşeyi unutuyorumKendi kendine telkin edeceksin sürekli kendine kasılmadığında bu işin daha kolay olacağını hatırlat Emin ol eşli deneme daha kolay aparat zor sizler zor olan kısmını yapıyorsunuz aslında
Meditasyon müzikleri açabilirsin mutlaka bir dizi film bir şey açabilirsin ben öyle yapmıştımAslında nasıl yapacağımı kasmayinca olacağını vs biliyorum ama o an sanki herşeyi unutuyorum
Aslında aparattan ziyade eşli denemede ne yapmam gerekiyor acı var mı ne kadar sürüyor bunu bilmek istiyorum bir de hangi pozisyon önemliBaşta öyle gibi gelebilir ama gayet iyi egzersizler yapılır.
Merhaba. Parmak ile yendiyseniz bana da destek olabilir misinizBen de benzer şeyler yaşadım. Birincisi o baskı hissi normal. İkincisi, ben de aparatları ilk çalışmaya başladığımda tansiyonum düşüyordu, dediğin gibi neredeyse bayılma raddesine geliyordum. Öncesinde cinsel terapistle çalışıyordum ve ilk parmak egzersizimde çok şiddetli bir panik atak geçirdim. Terapistim bunun çok normal olduğunu ve her egzersizde azalarak biteceğini söylemişti. Gerçekten de öyle olmuştu. Parmakta ilerleyemeyince aparat çalışırken de bu sefer tansiyon düşmesiyle karşılaşınca dedim bu da azalarak bitecek. Aparat denemeden önce en küçük boy tampon aldım ve onu denedim, tam da yapamadım sanırım. Tuvaletten çıktım ve birkaç adım attım, birden tansiyonum düştü. Olduğum yere yığıldım, hemen ayaklarımı kaldırdım giderek kötüleşiyordum, her an bayılabilir gibiydim. Soğuk soğuk terliyorum, kanım çekildi resmen, kusacak kadar midem bulanıyordu. Eşim yoktu, yalnızdım. O kadar korktum ki. Sonra tıpkı panik atak gibi, bunun da vücudumun korktuğu bir şeyle karşı karşıya gelince verdiği tepki olarak düşündüm. Ayaklarım öyle biraz kaldım, çok az takat hissedince kendimde hemen tamponu çıkardım. Birkaç dakika sonra her şey normale bindi. Aparatlarda da bu kadar şiddetli olmasa da ilk başlarda benzer şeyler yaşadım. Ama giderek azaldı. Çünkü vücut korktuğu bir şeyle karşı karşıya kalıyor ve tepki veriyor. O esnada aparat sana zarar vermiyor görüyorsun, canını yakmıyor. Bilincinde bunu fark ettiğinde tüm o vücut tepkileri azalıyor ve bitiyor. Naçizane tavsiyem, bence biraz daha deneyebilirsin, belki senin vücut tepkilerin de bitebilir.
İnsallah denicem bende inşallah hissetmem 4 olursa eslide olur demi zamanlaEvt yaradı canım hiç hissetmeedim
Çok çok teşekkür ederim aynen yazdığın gibi oluyor bende de ama dediğin gibi yapacağım sanırım yazmakla en doğrusunu yaptım okumak ile iletişim kurmak çok başka gerçekten tekrardan heveslendim ve deneyeceğim ama anestol kullanacağım çünkü ilk etapta şu göz kararması mide bulantısı o da parmağıma gelen pütürlü doku hissinden dolayı oluyor sanırım o yüzden anestol ile deneyeceğim..Ben de benzer şeyler yaşadım. Birincisi o baskı hissi normal. İkincisi, ben de aparatları ilk çalışmaya başladığımda tansiyonum düşüyordu, dediğin gibi neredeyse bayılma raddesine geliyordum. Öncesinde cinsel terapistle çalışıyordum ve ilk parmak egzersizimde çok şiddetli bir panik atak geçirdim. Terapistim bunun çok normal olduğunu ve her egzersizde azalarak biteceğini söylemişti. Gerçekten de öyle olmuştu. Parmakta ilerleyemeyince aparat çalışırken de bu sefer tansiyon düşmesiyle karşılaşınca dedim bu da azalarak bitecek. Aparat denemeden önce en küçük boy tampon aldım ve onu denedim, tam da yapamadım sanırım. Tuvaletten çıktım ve birkaç adım attım, birden tansiyonum düştü. Olduğum yere yığıldım, hemen ayaklarımı kaldırdım giderek kötüleşiyordum, her an bayılabilir gibiydim. Soğuk soğuk terliyorum, kanım çekildi resmen, kusacak kadar midem bulanıyordu. Eşim yoktu, yalnızdım. O kadar korktum ki. Sonra tıpkı panik atak gibi, bunun da vücudumun korktuğu bir şeyle karşı karşıya gelince verdiği tepki olarak düşündüm. Ayaklarım öyle biraz kaldım, çok az takat hissedince kendimde hemen tamponu çıkardım. Birkaç dakika sonra her şey normale bindi. Aparatlarda da bu kadar şiddetli olmasa da ilk başlarda benzer şeyler yaşadım. Ama giderek azaldı. Çünkü vücut korktuğu bir şeyle karşı karşıya kalıyor ve tepki veriyor. O esnada aparat sana zarar vermiyor görüyorsun, canını yakmıyor. Bilincinde bunu fark ettiğinde tüm o vücut tepkileri azalıyor ve bitiyor. Naçizane tavsiyem, bence biraz daha deneyebilirsin, belki senin vücut tepkilerin de bitebilir.
Birde aparatami sıkmak lazım yoksa o bölgeye mi ne kadar sürede uyuşuyor acabaEvt yaradı canım hiç hissetmeedim
İnşallah yeneceğiz hergün deniyorum ama bir görev olarak değil tamamen bunu hissetmek daha güzel anlar biriktirmek için yoksa zor oluyor..Bu arada hayırlı olsun canım umarım çok daha güzel bir hayatımız olacak denemeye korkuyorum ama inanıyorumbiryerden mutlaka başlayacağım inşallahBenimde bir ay oldu
Benim anestol çok farketmedi vemcaine aldım inşallah yarar
Aparata şıktım ben jelle beraber uyuştuBirde aparatami sıkmak lazım yoksa o bölgeye mi ne kadar sürede uyuşuyor acaba
Bende eşli olmadı henüz inş olur canımİnsallah denicem bende inşallah hissetmem 4 olursa eslide olur demi zamanla
Ben parmakla yenemedim, tek parmak yapabiliyordum ama ilerleyemedim bir de içeriye dokunmak beni çok rahatsız hissettiriyordu. Parmağı bıraktım, aparatla ve doktorla yendim.Merhaba. Parmak ile yendiyseniz bana da destek olabilir misiniz
İcerinin verdiği his beni çok rahatsız ederdi parmakla çalışırken, aparat bana daha kolay gelmişti ama parmakla yenen arkadaşlar da var burada. İstediğin gibi yaz canım buraya, sormak için yaz, kendini iyi hissettiğinde yaz, uzgunsen yaz, ilerlemeni yaz, günlük neler yaptın yaz gerçekten insan bu konuda aynı derdi paylaştığı insanlarla iletişimde olunca yalnız hissetmiyor.Çok çok teşekkür ederim aynen yazdığın gibi oluyor bende de ama dediğin gibi yapacağım sanırım yazmakla en doğrusunu yaptım okumak ile iletişim kurmak çok başka gerçekten tekrardan heveslendim ve deneyeceğim ama anestol kullanacağım çünkü ilk etapta şu göz kararması mide bulantısı o da parmağıma gelen pütürlü doku hissinden dolayı oluyor sanırım o yüzden anestol ile deneyeceğim..
Sen eşli deneme yapmamış miydin kuzum niyeyse aklımda öyle kalmış. 4.aparattan sonra eşli denediniz olmadi mi? Takıldı mi yarı da mi kaldı ?detay verirsen yardim etmeye çalışırız ☺Henüz bende eşli yapamadım kuzular ya
Ben parmak egzersizi ile yendim. Çift parmak egzersizinden sonra eşli denemeye geçmiştik.Merhaba. Parmak ile yendiyseniz bana da destek olabilir misiniz
Kuzum yaptım evet ama spreyle yaptım oldu sonra spreyi kafamda bırakmaya uğraşıyorum 4. Aparatı spreysiz aldım ama eşli deneme de henüz olmadı spreysiz ama çok afedersin eşim erken boşaldı yoksa belkş de olurdu yaniSen eşli deneme yapmamış miydin kuzum niyeyse aklımda öyle kalmış. 4.aparattan sonra eşli denediniz olmadi mi? Takıldı mi yarı da mi kaldı ?detay verirsen yardim etmeye çalışırız ☺