Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar artık her sey cok güzel onu haber vermeye geldim sorunsuz birliktelik yasiyoruz partnerimle sadece tadını cıkarıyoruz ve hemen hemen denemedigimiz pozisyon kalmadı nerden nereyee diyorum size moral vermek icin yazıyorum benim birde sevgilim sizlerin cogu eşi ile birlikte deniyor ve ben hallettiysem hepiniz halledersiniz bence cinselliği olağanlaştırın görev gibi görmeyin, mükemmel olay:)

Merhaba arkadaslar ilk önce türkcem icin sizden özürdiliyorum ben almanya yasadigim icin bir kac cümlelerimi dogru kullanmaya bilirim.. yaklasik 1,5 senedir evliyim. Esim en yakin arkadasimken esim oldu cok severek evlendik kisacasi. Hic ilk aylarimizdan bahsetmek istemiyorum cünkü sizinkiler gibi ayni sayilir.. almanyada bunun „tedavisi“ yok.. piskolog var evet gittik esimle ama okadar sacma sapan konusuyordu ki türk bir bayandi icimiz sinmedi 4 seansdan sonra biraktik. Sonra sizleri buldum 1/2 aydir sessizce hergün takip ediyorum sizi sizlerle sevinip sizlere hallerimize üzülüyorum.. herzaman diyorum rabbimin vardir bi bildigi.. uzun lafin kisasi biri yazmisti ikin, sirtin esine dönük olsun gülü koklar gibi nefes yap. Nasil diyim basardim o gün bir kac kere denedik basardim biraz git gel yaparak. Sonra 2ye yine basardim. Ve sonra araya 1 hafta girdi ve o yüzden yaziyorum olmadi.. nedeneni bilmiyorum.. esimde malesef potenz sorunu baslamaya basladi ilacla anca deniyoruz yasimiz daha cok genc ama. Baya bi hüsrana ugradim olmayinca. Dilatörü sorunsuz ilk haftalarimda almaya basarmistim, bugün ama denedigimde olmamisti ve birlesmede olmadi. Yakinda türkiyeye gelicem bana bir kac öneriniz olurmu ? O sprey uyusturucu bahsetmistiniz mesela ? Özürdiliyorum cok uzun oldu..

Bence ruh halimiz aşırı etkiliyor hemen bahanelerin arkasına sığınıyoruz, bugün denedim aparatı 4. Olanı hepsini aldım yine ama penis kısmında hala kasıyorum yarısına gelince o kütleme gibi şey oluyor aparatta olmuyordu, kütleme olunca ürküp kasıyorum

Merhabalar günlerdir okuyorum yazmak bile gelmiyordu içimden başaranlara çok sevindim uğraşan arkadaşlarla da üzüldüm güldüm bazen aa bu ben dedim ama resmen bittim denemek bir yana hayal dahi kuramıyorum dr a da gittim 2.seansa fakat birşey var olmuyor birtürlü çok yoruldum artık çok

Son düzenleme:
Aparat denemesinde 4 yü zor sokuyorum ve bugün ilk defa yarıya kadar girdi devamı gelmedi napmam lazım psikoloji olarak mahvoldum
size şöyle sıralayım

1) en baştan aparatlara başla 10 dk ara ile daha sonra 4.olan aparatla en iyi egzersizlerini yap ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve aparatı içinde rahat 20dk kadar beklet ben uyuştrucu krem sprey kullanmadım istersen sen kullan emla krem vemcaine spry anestol krem kullanablirisin

2) Sen bu egzersizlerini yaparken eşin hazırlansın aparatı çıkarıp direk eşli denemeye geçin aparat sayesinde esneme yapıyor.

3) Eşine izin ver müdahele etme ona güvenmelisin aparatla nasıl yaptıysan aynı öyle hatta aparat daha zor eşli deneme daha kolay

4) Yarıya kadar oldu ama devamı olmadı dediğin yerde acele etmek yok o şekılde bekleyin sonra sen deriin nefes al nefesi verirken hafif ıkın ve eşin devam etmeli bal gör olacak ve kendine hep olumlu olumlamalar yap ben vajınusmusu yendim başardım harikaayım de sen bunlarla devam et güzel haberlerini bekliyorum

Aparat egzersizlerini verdiler değil mi? Düzenli çalışıyor musun eğer ki egzersizlerini yapmazsan olmaz ki canım

Vemcaine sprey emla krem yada anestol krem kullananlar olduu bence aparat setini kesin al

Çok acı oluyor ozaman 3. Aparatla ne kadar çalışmam lazım
3.aparatı en rahat şekilde alana kadar devam et hiç acele etme genelimiz 3.yada 4.aparatta takılıyor zatenn gayet iyi gidiyorsun

Kızlar bende aşırı derecede cinsel isteksizlik mevcut. Bu durum vajinismusla bağlantılı olabilir mi sizce? Başka bu gibi sorunlar yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…