- 26 Mayıs 2022
- 81
- 96
- 3
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.301
Ama girişi yine acıtıyor 3.yemi çalışmalıyım3 rahat oluyor hafif acı var ama
Bence ruh halimiz aşırı etkiliyor hemen bahanelerin arkasına sığınıyoruz, bugün denedim aparatı 4. Olanı hepsini aldım yine ama penis kısmında hala kasıyorum yarısına gelince o kütleme gibi şey oluyor aparatta olmuyordu, kütleme olunca ürküp kasıyorumKendine kızma hapyycim gayet güzel bir ilerleme gösterdin. Suçluluk psikolojisi iyi gelmiyor.
Bilâkis kendini tebrik et. Güzel ilerledim de. Su an yapamamış olsam da az önce yapmıştım yine yaparım de.
Ben ne zaman kendimi tebrik ettim o zaman yendim hep yazarim bunu.
Teşekkür ederim
Çok normal ama sakın pes etme canım diğer aparatlarla iyice çalış ileri geri tak çıkartma etrafında daire çiz falan bunlar esnetir daha sonra gene aynı teknikle bir tık daha güçlü ittirmen gerekecek ve sonunda olacakk yolun sonu geldii
size şöyle sıralayımAparat denemesinde 4 yü zor sokuyorum ve bugün ilk defa yarıya kadar girdi devamı gelmedi napmam lazım psikoloji olarak mahvoldum
Aparat egzersizlerini verdiler değil mi? Düzenli çalışıyor musun eğer ki egzersizlerini yapmazsan olmaz ki canımMerhabalar günlerdir okuyorum yazmak bile gelmiyordu içimden başaranlara çok sevindim uğraşan arkadaşlarla da üzüldüm güldüm bazen aa bu ben dedim ama resmen bittim denemek bir yana hayal dahi kuramıyorum dr a da gittim 2.seansa fakat birşey var olmuyor birtürlü çok yoruldum artık çok
Vemcaine sprey emla krem yada anestol krem kullananlar olduu bence aparat setini kesin alMerhaba arkadaslar ilk önce türkcem icin sizden özürdiliyorum ben almanya yasadigim icin bir kac cümlelerimi dogru kullanmaya bilirim.. yaklasik 1,5 senedir evliyim. Esim en yakin arkadasimken esim oldu cok severek evlendik kisacasi. Hic ilk aylarimizdan bahsetmek istemiyorum cünkü sizinkiler gibi ayni sayilir.. almanyada bunun „tedavisi“ yok.. piskolog var evet gittik esimle ama okadar sacma sapan konusuyordu ki türk bir bayandi icimiz sinmedi 4 seansdan sonra biraktik. Sonra sizleri buldum 1/2 aydir sessizce hergün takip ediyorum sizi sizlerle sevinip sizlere hallerimize üzülüyorum.. herzaman diyorum rabbimin vardir bi bildigi.. uzun lafin kisasi biri yazmisti ikin, sirtin esine dönük olsun gülü koklar gibi nefes yap. Nasil diyim basardim o gün bir kac kere denedik basardim biraz git gel yaparak. Sonra 2ye yine basardim. Ve sonra araya 1 hafta girdi ve o yüzden yaziyorum olmadi.. nedeneni bilmiyorum.. esimde malesef potenz sorunu baslamaya basladi ilacla anca deniyoruz yasimiz daha cok genc ama. Baya bi hüsrana ugradim olmayinca. Dilatörü sorunsuz ilk haftalarimda almaya basarmistim, bugün ama denedigimde olmamisti ve birlesmede olmadi. Yakinda türkiyeye gelicem bana bir kac öneriniz olurmu ? O sprey uyusturucu bahsetmistiniz mesela ? Özürdiliyorum cok uzun oldu..
3.aparatı en rahat şekilde alana kadar devam et hiç acele etme genelimiz 3.yada 4.aparatta takılıyor zatenn gayet iyi gidiyorsunÇok acı oluyor ozaman 3. Aparatla ne kadar çalışmam lazım
Gunde ne kadar calidmaliyim3.aparatı en rahat şekilde alana kadar devam et hiç acele etme genelimiz 3.yada 4.aparatta takılıyor zatenn gayet iyi gidiyorsun
Ben rahat bir saat bir aparatı çalışıyordum zaman zorunum yoktu.Gunde ne kadar calidmaliyim
Merhaba ben aparatı aldım ancak o çok sert geldi dokusu falan..
Uyuşturucu sprey kullansam siz kullandinizmiBen rahat bir saat bir aparatı çalışıyordum zaman zorunum yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?