- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #255.281
Darısı tüm güzel arkadaslarimin başına inşallah sizi çok seviyorumİnşallah canım teşekkür ederim
Merhaba ben 4.aparati yapamıyorum ilk 3ü hemen alabildimKızlar ben de yendim vajinismusu.Yazmaya anca fırsat bulabiliyorum ama ayın 29'unda yendim. 29 Nisan'da ilk kez aparat çalışmaya başlamıştım. 29 Mayıs'ta başardım. Bu bir aylık süreçte destek olan, sorularıma cevap veren herkese çok çok teşekkür ederim. Özellikle bu topiğe katılmama vesile olan Tiniminimavihanim 'a. Aparat çalışırken gelip buradaki mesajları okumak beni çok motive etti, bana cesaret verdi. Hayal ettiğimden çok daha güzel, çok daha heyecan verici bir şeymiş. :) Eşim bir hafta sonra 1 aylığına başka bir yere gitmek zorunda. İnşallah o süreçte ben başa dönmem. Şunu anladım ki ertelemezsek başarabiliriz ancak. Dualarım çalışmalarını sürdüren arkadaşlarımla
Seni tebrik ediyorum öncelikle, harika ilerlemissinMerhaba ben 4.aparati yapamıyorum ilk 3ü hemen alabildim
Canım benim tebrik ediyorum.Kızlar bugünkü eşli deneme daha iydi sanki daha az kastım kendimi git gel yapabildi rahatçahepinize de dua ettim inşallah bir an önce herkes şifa bulur
Canim cok az kaldi çoğunu yendin. Harikasın başlayalı daha çok olmamıştı oysa ki. Gayet iyi ilerledin.Merhaba ben 4.aparati yapamıyorum ilk 3ü hemen alabildim
Aparat yapıyorsan inan daha kolay eşli. Ben aparat yapamiyordum bile. Parmak egzersizi sonucunda eşliye geçtim. Aparat daha sert bir madde.Eşim daha oraya dokunduğunda aşırı derece kasıyorum sanki çok kötü birşey olacakmiş gibi.
Kendine kızma hapyycim gayet güzel bir ilerleme gösterdin. Suçluluk psikolojisi iyi gelmiyor.Tam anlamıyla şuan bunu yaşadım biliyor musun az önce 4. Aparatı yaptım sonra yeniden deyeyim dedim olmadı acıdı kaslarım sanki sonra uykum geldi falan bıraktım canım da yanınca neden yapamadım diye kendime kızdım
Canım çok sevindim öncelikle tamamen oldu artik sende yendinnnMerhabalar kizlar dünden beri denemelerde dün 2 parmak kalmıştı ve bugün tamamen oldu ama gelgit olayına cesaret edemedim. Aşırı baskı ve yanma hissettim. Dün hiçbir baskı yoktu, bugün her nefes akıp vermede sanki içim aşındi. Sabahtan beridir de bi yanma hissi var. Ayrica ben 1 ay tatile gideceğim için bu sürede bir daha daralma olur mu icerde. Dilator ve parmak egzersizi kullanamiyorum malesef. Ne yapabilirim bunun icin?
İnşallah canım teşekkür ederimCanım benim tebrik ediyorum.ilişki oluyorsa zaten git gellere zamanla alışılıyor bence.
Geçmiş gitmiş olsun.
Artık bebek bekleyelim insallah birlikte :)
Çok normal ama sakın pes etme canım diğer aparatlarla iyice çalış ileri geri tak çıkartma etrafında daire çiz falan bunlar esnetir daha sonra gene aynı teknikle bir tık daha güçlü ittirmen gerekecek ve sonunda olacakk yolun sonu geldiiMerhaba ben 4.aparati yapamıyorum ilk 3ü hemen alabildim
Çok acı oluyor ozaman 3. Aparatla ne kadar çalışmam lazımÇok normal ama sakın pes etme canım diğer aparatlarla iyice çalış ileri geri tak çıkartma etrafında daire çiz falan bunlar esnetir daha sonra gene aynı teknikle bir tık daha güçlü ittirmen gerekecek ve sonunda olacakk yolun sonu geldii
Tebrik ederimKızlar selaaaam . Ben bugün bi cesaret eşli denedim ve yarısını aldımNasıl mutluyum anlatamam.eşimle oturduk kendimize bi kahve ısmarladık 1,2,3 aparatları çalışıp eşimi 4. Aparat olarak kullandım pen… kendim tuttum yerleştirdim ve nefes alıp verip yarısına kadar soktum sonra elim altta engel olunca elimi çektim ve kalça hareketleriyle devam etmeye çalıştım eşime de yavaş yavaş girmeye devam et dedim ama o gitgel yapmaya başlayınca bi an kayıp çıktı . Bu pozisyondayken nasıl ilerlemem lazım . Yarısından sonra yani ? hiç acı hissetmedim nefesi hiç unutmamaya çalıştım . Sadece o duvar kısmında nefes aldıkça bi yanma oldu hafiften .
3. aparatı rahatça ve kolaylıkla yapabilene kadar çalış. Kolayca tak-çıkar yapabilir hale gelene kadar 4'e geçme canım.Çok acı oluyor ozaman 3. Aparatla ne kadar çalışmam lazım
Merhaba canım, sen de çok güzel ilerlemissin çok az kalmış artık. 3.'yü rahatça yapabiliyor musun? Kolayca tak-çıkar, ileri geri vs? 4.'yü denerken muhtemelen kendini kasmışsın yoksa diğerlerinden hiçbir farkı yok. Bir de eşli denemeye geçmeden önce yine 4.'yü de kolayca yapabilir ol ve eşinle de aparat çalışması yapmanı öneririm. Aparatları eşin yapsın. Eşli denemede aparat çalışırkenki durumlar geçerli aslında, nefes al-ver, sakinleş, rahatla, kaslarını gevse. Gerisi geliyor.Kızlar merhaba aparatla 3 e kadar alabildim 4 ü denerken kanama oldu biraz ve canım acıdığı için bıraktım. Birleşme esnasında esneme için ne yapmamız gerekiyo nefes alımı vs nasıl olmalı
3 rahat oluyor hafif acı var amaMerhaba canım, sen de çok güzel ilerlemissin çok az kalmış artık. 3.'yü rahatça yapabiliyor musun? Kolayca tak-çıkar, ileri geri vs? 4.'yü denerken muhtemelen kendini kasmışsın yoksa diğerlerinden hiçbir farkı yok. Bir de eşli denemeye geçmeden önce yine 4.'yü de kolayca yapabilir ol ve eşinle de aparat çalışması yapmanı öneririm. Aparatları eşin yapsın. Eşli denemede aparat çalışırkenki durumlar geçerli aslında, nefes al-ver, sakinleş, rahatla, kaslarını gevse. Gerisi geliyor.
BenDerin nefes alıp nefesimizi verirken mi aparatı içeri doğru itmeliyiz ? 3. Aparatta git gel yaparken donakalıyorum ya ahh şu kasılmalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?