- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.981
Ben öyle hata yaptım kemik haline gelmiş dediler aldilarHerkese merhaba kızlık zarınız kalın, alınması lazım diyen doktora hemen inanmayın başka bir doktora da görünün. Bana da ilk öyle dedi bi doktor sonra 2. Doktor öyle bi şey yok aldırsanda fark etmez dedi.
ve ben de vajinismusu 7 yılda yendim. Ve kanama 4 ilişki sonra anca oldu. Hatta 2 Kez kanama oldu. Doktora gittim ve bu normalmiş hatta önlem amaçlı smear testi bile yaptırdım. Meğer 7 yıl boşuna beklemişim. İnanın 4 ve 5. İlişki sonrası acı baskı azalıyor. Parmak egzersizi yapamayan aparat alsın ve eşiyle çalışsın inanın her şey kısa sürede bitiyor.
Canım sen Türkiye’ye gelecektin galiba değil mi ben gene burdan bir arkadaşla konuşmuştum oda Almanyadaydı önerilerde bulundum yaparsın filan aldı aparat yapamadı Türkiyede bir kliniğe geldi 3 günde kurtuldu istersen kendinde daha fazla travma oluşmasınKizlar ya moralmen çökmüş durumdayım. Bugün burada bir arkadaşın tavsiyesi üzerine bir dra gittim. Önce konuştuk. Sonra muayene etmek istedi. Muayene yatağının yanındaki materyali gecirdim doktorun kafasına. Gecmis tedavi için gittiğim yerlerden ve aldığım sonuçlardan bahsettim. Gözüm birseyde görmüyor isterseniz biraz bi alisalim birbirimize dedim. Sonra en azından bi kontrol edelim dedi. Sonrasi cok cok acı... Yenemeyecekmisim gibi. Giderek kötüleşiyor zarar verirken farkına bile vermiyorum. Bir akıl verin ne yapacağım ben.
Canim aslinda az önce denedik ve hiç bu kadar ilerlememistik. Eşim gelgit yaptı tamamı girmeden bence ya da tamamı girdi emin degiliz ve bende bir ıslaklık oldu hatta bayagi.ama kanamadi. Zerre kasmadım kendimi. Ama eşim kendini düzeltmek isterken anı hareket yapti yine kaslarımı kapattım. Ama o 2 3 dakika ne bir kasılma oldu ne baska şey. Bugün doktora o kadar kızdım ki. Sadece Turkiyeye gelene kadar olsun istiyorum. Şimdi duşa gireceğim Ama orada tatlı bir zonklama hissediyorum. Açıkça yazdım kusura da bakmayın sadece hem yaşayanlara yardimci olsun hem de bana bir çözüm yolu bulunsun. Normalde kontrol benzeyen bile gecenkinde az bir harekette avazım çıktığı kadar bagiriyordum şimdi bumuymus diyorumCanım sen Türkiye’ye gelecektin galiba değil mi ben gene burdan bir arkadaşla konuşmuştum oda Almanyadaydı önerilerde bulundum yaparsın filan aldı aparat yapamadı Türkiyede bir kliniğe geldi 3 günde kurtuldu istersen kendinde daha fazla travma oluşmasın
Canımmm çok sevindim çoookk gitgel olduysa olmuştur.Bak kilit nokta şu sende söyledin kasılmadığın sürece bu işi yaparsın yaparsınızzCanim aslinda az önce denedik ve hiç bu kadar ilerlememistik. Eşim gelgit yaptı tamamı girmeden bence ya da tamamı girdi emin degiliz ve bende bir ıslaklık oldu hatta bayagi.ama kanamadi. Zerre kasmadım kendimi. Ama eşim kendini düzeltmek isterken anı hareket yapti yine kaslarımı kapattım. Ama o 2 3 dakika ne bir kasılma oldu ne baska şey. Bugün doktora o kadar kızdım ki. Sadece Turkiyeye gelene kadar olsun istiyorum. Şimdi duşa gireceğim Ama orada tatlı bir zonklama hissediyorum. Açıkça yazdım kusura da bakmayın sadece hem yaşayanlara yardimci olsun hem de bana bir çözüm yolu bulunsun. Normalde kontrol benzeyen bile gecenkinde az bir harekette avazım çıktığı kadar bagiriyordum şimdi bumuymus diyorum
Cok cok cok teşekkür ederim minnettarim yardimci olan size herkese gerçekten ya o kadar o kadar mutluyum ki. Deneyenler için bu benim sadece ciddi olarak 2. denememdi. Arkada muhakkak birseyler açın ben ingilizce story actim. Belinizin altına bir yastık koyun. Yanınızda bir peçete bulundurun. Ben olmayacak diye peçete bez vb almadim. Dedim yatak gitti ciddi derecede temizlik konusunda takıntılı biriyim ha olsunda yatakta alınırdı ama o an sadece yatağı düşündüm. Ne kayganlastirici ne de anestezi krem kullanmadım. Dilatorde kullanmadım. Sadece bugün bir doktora kızdım ve kendime çok fena sinirlendim. Yarın içinde haber edecegim muhakkak. Gerçekten önceki denememde duvar hissi vardı gitgel yapmak ne demekti nefes bile aldırmıyordum eşime ki içimde hareket etmesin diye. Orası boşlukmus yaCanımmm çok sevindim çoookk gitgel olduysa olmuştur.Bak kilit nokta şu sende söyledin kasılmadığın sürece bu işi yaparsın yaparsınızzilla kanama olacak diye birşey yok zaten ona hiç takılma yarına tekrar deneyin kendi olabildiğince rahat bırak daha güzelleri olacak
Kesinlikle alışırsınn normal sadece rahat ol kasma yeterKızlar biz dün eşli denedik ve tamamını aldım hem de 3 keresevinçten uyuyamadım erkenden kalktım buraya yazmak istedim git gel de zorlandım ama ona da zamanla alışırım değil mi
Güzel dualarınız ve sizler iyikiii varsınızzÇok teşekkür ederim tüm süreçte burda yanımdaydınız hep motive ettinizAllah bu hastalıkla uğraşan herkese yardım etsin size de gönlünüzden geçen her şeyi hayırlısıyla nasip etsin Tiniminimavihanim
Ya Annaa cok sevindimmCanim aslinda az önce denedik ve hiç bu kadar ilerlememistik. Eşim gelgit yaptı tamamı girmeden bence ya da tamamı girdi emin degiliz ve bende bir ıslaklık oldu hatta bayagi.ama kanamadi. Zerre kasmadım kendimi. Ama eşim kendini düzeltmek isterken anı hareket yapti yine kaslarımı kapattım. Ama o 2 3 dakika ne bir kasılma oldu ne baska şey. Bugün doktora o kadar kızdım ki. Sadece Turkiyeye gelene kadar olsun istiyorum. Şimdi duşa gireceğim Ama orada tatlı bir zonklama hissediyorum. Açıkça yazdım kusura da bakmayın sadece hem yaşayanlara yardimci olsun hem de bana bir çözüm yolu bulunsun. Normalde kontrol benzeyen bile gecenkinde az bir harekette avazım çıktığı kadar bagiriyordum şimdi bumuymus diyorum
Bugün ne guzel haberler alıyoruz böyleKızlar biz dün eşli denedik ve tamamını aldım hem de 3 keresevinçten uyuyamadım erkenden kalktım buraya yazmak istedim git gel de zorlandım ama ona da zamanla alışırım değil mi
Yaaa ne kadar güzel bir haberKızlar biz dün eşli denedik ve tamamını aldım hem de 3 keresevinçten uyuyamadım erkenden kalktım buraya yazmak istedim git gel de zorlandım ama ona da zamanla alışırım değil mi
Çok teşekkür ederim inşallah zamanla her şey daha güzel olurBugün ne guzel haberler alıyoruz böyleteachercim geçmiş olsun. Tebrik ederim:))
Evet günaşırı denersen alisirsin ben hala alışamadım mesela çünkü bu şekilde deneyenemedik.
Evet o ses gelen yerde kalıyorum gecemiyorum nefes egzersizleri de yapıyorumKuzum o ses gelen yeri mi gecemedin aslnda ses gelince geçmiş gibi oluyo o an orda bekle ve açılir o kıtlama sesi zamanla geçiyor
Faydası oldu mu peki vajinismusa hiç?Ben öyle hata yaptım kemik haline gelmiş dediler aldilar
Ben 11 ay oldu evleneli, 4. gün artık dedim ben vajinismusum 11. gün cinsel terapistle çalışmaya başladım ama o geçen zamanlarımi saymıyorum açıkçası yoğun bir şekilde kendim dilatör çalışırken yaklaşık 1 ay gerçekten üzerine çok düştüm, üçüncü dilatordeyken ara vermek zorunda kaldım. Doktorla devam ettim 5 seans. Seans +ev egzersizleri o da yaklaşık bir ay kadar sürdü. Benim totalde üzerine gerçekten düştüğüm zaman dilimi iki ay kadar.Kızlar birşey soracağım son mesajlarda herkes yenmiş hastalığı çok güzel hepinizi tebrik ediyorum da birşey sormak istiyorum kaç yıldır uğraşıyorsunuz mesela uzun yıllar mi uğraştınız ben üzerine düşsem yeneceğim gibi hissediyorum az kaldı evet ama kişisel problemlerinden dolayı üstüne dusemiyorum pek ezgersizlerin sizler neler yaptınız hep yaptınız mı ezgersizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?