- 20 Aralık 2020
- 17.132
- 2
- 76.082
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.661
En güzel başlangıcı yapmışın emin ol ben kendime bir şöyle demiştim herkes bu aparatı yaptıysa ben de yaparım sadece bu dönemde kafandaki olumsuz düşünceleri bir kenara koy böyle sayfalarca geriye doğru git kim neler yapmış nasıl yapmış onları oku canım Ve doktor müjde gül Karaca’nın vajinismus videolarını izle Başın sıkışırsa da her zaman yazabilirsin❤Hoşbuldum teşekkür ederimben de buradaki yorumları okudum ve biraz önce kendime aparat siparişi verdim. Şu an düşününce yapamayacağımı aparatı kullanamayacağımı düşünüyorum ama yine de şans vermek istedim . İnşallah ben de sizin gibi bu şekilde çözebilirim
Ben birkaç not kopyalayıp sana buradan oku canımBir de aparata başlamadan önce neleri öğrenmeliyim acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Burada kegel ve nefes egzersizlerini okudum yarın YouTube dan izleyeceğim. Onun dışında bilgilenmem gereken bir şey var mı
Çok teşekkür ederim dediğiniz videoları da yarın izleyeceğimEn güzel başlangıcı yapmışın emin ol ben kendime bir şöyle demiştim herkes bu aparatı yaptıysa ben de yaparım sadece bu dönemde kafandaki olumsuz düşünceleri bir kenara koy böyle sayfalarca geriye doğru git kim neler yapmış nasıl yapmış onları oku canım Ve doktor müjde gül Karaca’nın vajinismus videolarını izle Başın sıkışırsa da her zaman yazabilirsin❤
Anlatırım tabiki :) vemcaine ve kayganlaştırıcıyı birlikte aldım Sürdüm 3 le içime ittim sonra uyuşunca 4 ü aldımYaaa çok sevindim canım ben de 4 te takılı kaldım yaa yarısına kadar oluyor sonra yok girmiyor . Nasıl yaptın detaylı anlatır mısın ?
Süreç zaten sıkıntılı bilmediğiniz bir kuyuya dalmayın . Gerekirse kredi çekip kadın doğum doktoru ile devam ederseniz hem psikolojik hem bedenen daha çabuk yol alırsınız .Çok teşekkür ederim dediğiniz videoları da yarın izleyeceğim
Evet söylediğinizde haklısınız. Ama hiç denemedim herhangi bir yöntemi. Bu yüzden kısa bi sürede olsa deneyimleyip olmadığı taktirde direk olarak doktor yardımı almayı düşünüyorum. TeşekkürlerSüreç zaten sıkıntılı bilmediğiniz bir kuyuya dalmayın . Gerekirse kredi çekip kadın doğum doktoru ile devam ederseniz hem psikolojik hem bedenen daha çabuk yol alırsınız .
Merhaba bence tek başınıza da yenersiniz. Doktor çok yüksek bir ücret talep etmiş. Bende cinsel terapi aldim ama pelvik taban ve fizyoterapist egitmeniydi bu kadar yüksek miktar vermedim. Ben size musait olduğumda pelvik taban ve nefes egzersizlerini nasil yapacağınızı yazacağım ozelden.Arkadaşlar çoğunluk uyuşturucu bir sprey kullandığını yazmış bunu kullanmadan yapabilen var mı ?
Bende cok yeni yendim ama zamanla olacaktr diye düşünüyorumBen hiç cinsel ilişkide zevk alamıyorum
Bunun için bircok etmen gerekiyor sanirim. Eşle alakalı kısımlarda oluyor.Ben hiç cinsel ilişkide zevk alamıyorum
Merhaba çok geçmiş olsun. Hangi aşamadasınız? Dilator ya da parmak egzersizi denediniz mi hiç?Merhabalar vajinusmus fakat yenemiyorum yardimci olur musunuz surec ilgili
Kasım ayında yendim ama zevk asla yok inşallah zamnla olurBunun için bircok etmen gerekiyor sanirim. Eşle alakalı kısımlarda oluyor.
Tecrübesizlik var şu an. Zamanla normalleşir
Evet ve bulunduğum şehirde bu tedaviyi yapan sadece iki doktor var çok araştırdım. Seçenek olmadığı için de önce kendim denemek istedim. 10 aydır evliyiz inşallah çözümü olur tekrar teşekkürlerMerhaba bence tek başınıza da yenersiniz. Doktor çok yüksek bir ücret talep etmiş. Bende cinsel terapi aldim ama pelvik taban ve fizyoterapist egitmeniydi bu kadar yüksek miktar vermedim. Ben size musait olduğumda pelvik taban ve nefes egzersizlerini nasil yapacağınızı yazacağım ozelden.
Iyiki adım attınız
Biraz sürmüş canim evet. Peki her şey yolunda mı esin acısından da. Erken boşalma ereksiyon vs sorunları nasil. Sen zevk alamadan eşin hazır oluyorsa da sıkıntı oluyor çünkü.Kasım ayında yendim ama zevk asla yok inşallah zamnla olur
Kadın için cinsellik beyinde başlıyor. Erkeklere gore daha psikolojik yaşıyoruz bu süreci. Çok fazla değişken soz konusu olabiliyor. Bir de bu rahatsızlıktan sonra normaldir bence, çok fazla kendimizi kasarak ve sartlayarak hareket ettiğimiz için, zamanla düzelir bence o problem.Ben hiç cinsel ilişkide zevk alamıyorum
Ben sadece bebe yağı kullanıyorum uyuşturucuya alışmayayım diye ama acaba uyuşturucu bi krem de kullanmam mı gerekiyor ? Yoksa olmayacak gibi .3 ü çok rahat alıyorum . 4 te onun gibi mi yoksa biraz acıyıp mı ittirmek gerekiyorAnlatırım tabiki :) vemcaine ve kayganlaştırıcıyı birlikte aldım Sürdüm 3 le içime ittim sonra uyuşunca 4 ü aldım
İnşallah cnm benimKadın için cinsellik beyinde başlıyor. Erkeklere gore daha psikolojik yaşıyoruz bu süreci. Çok fazla değişken soz konusu olabiliyor. Bir de bu rahatsızlıktan sonra normaldir bence, çok fazla kendimizi kasarak ve sartlayarak hareket ettiğimiz için, zamanla düzelir bence o problem.
Dort ilk başta acıyor dayanıp itmek lazım ama sonra bir daha acımıyor.Ben sadece bebe yağı kullanıyorum uyuşturucuya alışmayayım diye ama acaba uyuşturucu bi krem de kullanmam mı gerekiyor ? Yoksa olmayacak gibi .3 ü çok rahat alıyorum . 4 te onun gibi mi yoksa biraz acıyıp mı ittirmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?