Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

En güzel başlangıcı yapmışın emin ol ben kendime bir şöyle demiştim herkes bu aparatı yaptıysa ben de yaparım sadece bu dönemde kafandaki olumsuz düşünceleri bir kenara koy böyle sayfalarca geriye doğru git kim neler yapmış nasıl yapmış onları oku canım Ve doktor müjde gül Karaca’nın vajinismus videolarını izle Başın sıkışırsa da her zaman yazabilirsin❤

Ben birkaç not kopyalayıp sana buradan oku canım

Çok teşekkür ederim dediğiniz videoları da yarın izleyeceğim

Benim şu taktik çok işe yaradı aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver)

ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemli nefesi unutursan kasarsın sakın unutma
bunu burada bir arkadaşta paylaşmıştı oradan aldım

Süreç zaten sıkıntılı bilmediğiniz bir kuyuya dalmayın . Gerekirse kredi çekip kadın doğum doktoru ile devam ederseniz hem psikolojik hem bedenen daha çabuk yol alırsınız .
Evet söylediğinizde haklısınız. Ama hiç denemedim herhangi bir yöntemi. Bu yüzden kısa bi sürede olsa deneyimleyip olmadığı taktirde direk olarak doktor yardımı almayı düşünüyorum. Teşekkürler

Arkadaşlar çoğunluk uyuşturucu bir sprey kullandığını yazmış bunu kullanmadan yapabilen var mı ?
Merhaba bence tek başınıza da yenersiniz. Doktor çok yüksek bir ücret talep etmiş. Bende cinsel terapi aldim ama pelvik taban ve fizyoterapist egitmeniydi bu kadar yüksek miktar vermedim. Ben size musait olduğumda pelvik taban ve nefes egzersizlerini nasil yapacağınızı yazacağım ozelden.
Iyiki adım attınız

Evet ve bulunduğum şehirde bu tedaviyi yapan sadece iki doktor var çok araştırdım. Seçenek olmadığı için de önce kendim denemek istedim. 10 aydır evliyiz inşallah çözümü olur tekrar teşekkürler

Ben hiç cinsel ilişkide zevk alamıyorum
Kadın için cinsellik beyinde başlıyor. Erkeklere gore daha psikolojik yaşıyoruz bu süreci. Çok fazla değişken soz konusu olabiliyor. Bir de bu rahatsızlıktan sonra normaldir bence, çok fazla kendimizi kasarak ve sartlayarak hareket ettiğimiz için, zamanla düzelir bence o problem.

Anlatırım tabiki :) vemcaine ve kayganlaştırıcıyı birlikte aldım Sürdüm 3 le içime ittim sonra uyuşunca 4 ü aldım
Ben sadece bebe yağı kullanıyorum uyuşturucuya alışmayayım diye ama acaba uyuşturucu bi krem de kullanmam mı gerekiyor ? Yoksa olmayacak gibi .3 ü çok rahat alıyorum . 4 te onun gibi mi yoksa biraz acıyıp mı ittirmek gerekiyor

İnşallah cnm benim

Dort ilk başta acıyor dayanıp itmek lazım ama sonra bir daha acımıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…