- 20 Aralık 2020
- 17.132
- 2
- 76.082
- 548
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.641
İstersen başta spreyli yap biraz daha azaltarak başla emin ol yapacaksınTamam canım benim ama bunları spreysiz mi yapayım spreysiz eğer alırşırsam eşliye öyle alabilirim diye düşünüuorm sence
Yaa kaç denemede sonuç aldınız acaba ogrenebilir miyim :)Bence 4ü alabiliyorsanız bu şekilde tamamen kolaylıkla alana kadar çalışıp eşli denemeye geçebilirsiniz ben hiç kalınlaştırmamıştım penis zaten dilatör gibi olmadığı için kayıp gidiyor içinizde ama yinede siz bilirsiniz tabi ki
Cok teşekkür ederim. Bende aslında kendime bir süre koydum 9 hazirana kadar bitmesi gerekiyor. Ama kendimi tükenmiş hissediyorum. 3 yıl oldu bu hayata öyle alıştık ki sanki cinsellik olmadan da yürürmüş gibi sevgili modundayiz ama artık böyle gitmemeli. Bilmiyorum beynin rahatlayamiyorum üşengeçlik mi desem, korku mu desem birseyler beni alikoyuyor umarim yeneriz, yenerim.Erteleme hastalığı zaten canm hepimiz yaptık malesef hep doğru zamanı bekledik ama kendiliğinden öyle bir zaman olmadığı için oldukça vakit kaybettk (kendi adıma). Ne zaman ki artık yeter bitecek bu iş dersen ozaman oluyor valla bn bunu anladm. Mesela yenince dedm ki eşim anlayışla karşılamasa ben daha kısa sürede çözermişim biraz hadi hadiyle olacak iş bnm doktorumda öyle biriydi biraz da gaza getirdi ve bitti yoksa bn hala ertelerdm. O psikolojiyi okadar iyi tanıyorm ki hergn bi öncekinden bitkin, bıkmış hissediyordm ve sonu gelmiyordu.. harekete geç gerisi gelecek canm birazda kendine iyi gelecek şeyleri yap modunu yükselt o bile işe yarıyor güvenin gelir kendine yaparım dersinVe yapacaksın bekliyoruz iyi haberini ben yaptıysam herkes yapar
Tebrik ederim lokumcum beni buralarda görmüyorsunuz ama ben takip ediyorum burayı ve sende sabırla azmin gücünü gördük burda 4.aparatta takılı kalıp ümidini yitirenlere güzel bir örneksin ben 1.aparattan eşli denemeye kadar sprey kullanmıştım ve 2.ilişkimde spreyi bırakmıştım spreye alışırım diye korkma eşli denemeyi başarınca zaten bırakmak istiyorsun spreyi de hemenTamam canım sprey sıkıym mı peki ilk defa aldım 4 ü
r çalışıp eşli denemeye geçebilirsiniz ben hiç kalınlaştırmamıştım penis zaten dilatör gibi olmadığı için kayıp gidiyor içinizde ama yinede siz bilirsiniz tabi ki
hiç yalnız değilsiniz inanın bende öyleydim ama artık kafamda bitti sanıyorum bu iş tak dedi yani senelerdir erteliyorum çok garip bu kadar gözardı etmem şu iş çözülsün diye dua edip bişey yapmadan da beklıyorum :) bende kendime süre koydum ki en azından hedefim olsun. bence kesin başaracağızCok teşekkür ederim. Bende aslında kendime bir süre koydum 9 hazirana kadar bitmesi gerekiyor. Ama kendimi tükenmiş hissediyorum. 3 yıl oldu bu hayata öyle alıştık ki sanki cinsellik olmadan da yürürmüş gibi sevgili modundayiz ama artık böyle gitmemeli. Bilmiyorum beynin rahatlayamiyorum üşengeçlik mi desem, korku mu desem birseyler beni alikoyuyor umarim yeneriz, yenerim.
Gerçekten şu cümleler öyle motive ediyor ki insanı çünkü her ayna karsına geçtiğimde ağlıyorum neden yani neden kendime bunu yapmak zorunda kalacak haldeyim kendi parmağımla içeri girmek zorunda olmak beni çok incitiyor bu yüzden çok aşırı derecede kararlıyım hala çok minik yol katettim ama hepimizi ve kendimi alnından öpmek istiyorum basardıgımızda o kadar bıktım öyle böyle değilSüre koymanız çok doğru arkadaşlar ☺ bende öyle yapmıştım kendime 2 ay tanıdim 1.5 ayda yenmiştim. Süre koyunca çalışmalarımı ertelemedim ama. Mutlaka her gün pelvik taban egzersizleri yaptim. Parmak egzersizine ara vermedim en fazla bir günlük aralar verdim ertesi gün yeniden denedim.
Siz de başarabilirsiniz kendimizden biliyoruz. Bizimde bir farkımız yoktu. Benzer korkular , umutsuzluklar içindeydik.
Canım benim çok iyi anlıyorum. O soruları sormak çok kıymetli çünkü sormadan adım atamıyoruz. Kendini su anda da tebrik et bence. Bırakmaman vazgeçmemen, korkularının üzerine gidebilmen olgun insanin davranışı.Gerçekten şu cümleler öyle motive ediyor ki insanı çünkü her ayna karsına geçtiğimde ağlıyorum neden yani neden kendime bunu yapmak zorunda kalacak haldeyim kendi parmağımla içeri girmek zorunda olmak beni çok incitiyor bu yüzden çok aşırı derecede kararlıyım hala çok minik yol katettim ama hepimizi ve kendimi alnından öpmek istiyorum basardıgımızda o kadar bıktım öyle böyle değil
Kızlar ben size özel soru soracamCanım benim çok iyi anlıyorum. O soruları sormak çok kıymetli çünkü sormadan adım atamıyoruz. Kendini su anda da tebrik et bence. Bırakmaman vazgeçmemen, korkularının üzerine gidebilmen olgun insanin davranışı.
Ve yalniz değilsin. Bu yollardan geçmiş birileri olarak buradayız, sizinle bu yolun sonunu gorene kadar da gitmeyiz.
Çok ama çok teşekkür ediyorum çok kıymetli cümleleriniz. Çok az kaldı hissediyorumCanım benim çok iyi anlıyorum. O soruları sormak çok kıymetli çünkü sormadan adım atamıyoruz. Kendini su anda da tebrik et bence. Bırakmaman vazgeçmemen, korkularının üzerine gidebilmen olgun insanin davranışı.
Ve yalniz değilsin. Bu yollardan geçmiş birileri olarak buradayız, sizinle bu yolun sonunu gorene kadar da gitmeyiz.
Ay inş canım benim bak hepsine şahit olmuşsun çok tşk ederim bende ondan korkuyordum içimi ferahlattınTebrik ederim lokumcum beni buralarda görmüyorsunuz ama ben takip ediyorum burayı ve sende sabırla azmin gücünü gördük burda 4.aparatta takılı kalıp ümidini yitirenlere güzel bir örneksin ben 1.aparattan eşli denemeye kadar sprey kullanmıştım ve 2.ilişkimde spreyi bırakmıştım spreye alışırım diye korkma eşli denemeyi başarınca zaten bırakmak istiyorsun spreyi de hemen
Rica ederim sevindim içinin ferahlamasınaAy inş canım benim bak hepsine şahit olmuşsun çok tşk ederim bende ondan korkuyordum içimi ferahlattın
Yaaa çok sevindim canım ben de 4 te takılı kaldım yaa yarısına kadar oluyor sonra yok girmiyor . Nasıl yaptın detaylı anlatır mısın ?Kızlarrrr müjdelere olsunnn aldım 4 ü sonundasaaa şükürler olsunnnnnnnnmnnn şimdi ne yapmam lazım allahım şükürrre
Hoşgeldin canım aramızda burada birazmız hala tedavi de bizler yenmiş olarak sizlere destek oluyoruz. Bana da doktor aynısını söylemişti ben burayı Keşfedince önce bu şekilde şans vermek istedim eğer ki yapamazsam kesinlikle tedavi olacağım diyordum çoğunluk zaten aparat ve parmak egzersizi ile yeniyordu parmak egzersizi bana biraz itici geldiği için aparata şans verdim ve iyi ki de vermişimMerhaba ben de destek almak için buraya yazmak istedim. Bugün bir kadın doğum doktoruyla görüştüm aynı zamanda cinsel terapist. Muayene yaptı hiçbir sorun olmadığını sadece psikolojik olarak kafamda durumu büyüttüğümüz ve birkaç seansta egzersizlerle terapiyle çözebileceklerini söyledi. Ama paket olarak seansları satın almamız gerekiyormuş ve ücreti 8 bin lira. Ne yapacağımı bilemedim ve burada vajinismus yaşayan sizlere danışmak istedim.
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canım aramızda burada birazmız hala tedavi de bizler yenmiş olarak sizlere destek oluyoruz. Bana da doktor aynısını söylemişti ben burayı Keşfedince önce bu şekilde şans vermek istedim eğer ki yapamazsam kesinlikle tedavi olacağım diyordum çoğunluk zaten aparat ve parmak egzersizi ile yeniyordu parmak egzersizi bana biraz itici geldiği için aparata şans verdim ve iyi ki de vermişimİki yıla yaklaştı nerdeyse
Bir de aparata başlamadan önce neleri öğrenmeliyim acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Burada kegel ve nefes egzersizlerini okudum yarın YouTube dan izleyeceğim. Onun dışında bilgilenmem gereken bir şey var mıHoşgeldin canım aramızda burada birazmız hala tedavi de bizler yenmiş olarak sizlere destek oluyoruz. Bana da doktor aynısını söylemişti ben burayı Keşfedince önce bu şekilde şans vermek istedim eğer ki yapamazsam kesinlikle tedavi olacağım diyordum çoğunluk zaten aparat ve parmak egzersizi ile yeniyordu parmak egzersizi bana biraz itici geldiği için aparata şans verdim ve iyi ki de vermişimİki yıla yaklaştı nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?