- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.621
Bnde sprey şıktım sonunda aldım ilk başlarda böyle devam edecem eşli denemede artık bırakmalıyızKızlar dilatör de 4 numarayi kalınlaştıp 5 numara gibi yapsam eşli deneme de yine sıkıntı yaşar mıyım
Bir de kızlar dilatörleri çok kolay alıyorum ama başlarda sprey kullanıyordum sonra bıraktım öyle de yapabiliyorum sizce vajinaya doğru vemcaine spreyi sıkıp eşli denesem hisseder miyim
Canimm 4 ü artık rahat alırsın zaten bir kez girince devami geliyor sana tavsiyem tekrar 1 den basla 4 ü aldığın zaman çıkarıp tekrar 4 ü tak ileri geri yap sürekli ve eşin o arada hazır olsun sen cikardigin an beklemeden eşli dene canımKızlarrrr müjdelere olsunnn aldım 4 ü sonundasaaa şükürler olsunnnnnnnnmnnn şimdi ne yapmam lazım allahım şükürrre
Tamam canım sprey sıkıym mı peki ilk defa aldım 4 üCanimm 4 ü artık rahat alırsın zaten bir kez girince devami geliyor sana tavsiyem tekrar 1 den basla 4 ü aldığın zaman çıkarıp tekrar 4 ü tak ileri geri yap sürekli ve eşin o arada hazır olsun sen cikardigin an beklemeden eşli dene canım
Ya zaten şöyle bir şey artık dilatör yaparken sprey kullanmıyorum çünkü direkt giriyor artık eşli denemede de bir kez girse zaten zamanla spreyi bırakırsın önemli olan başını alıyorum ya aldıktan sonra o batma hissini hissetmemekBnde sprey şıktım sonunda aldım ilk başlarda böyle devam edecem eşli denemede artık bırakmalıyız
Canım çok sevindim. Bir müjdeni daha böyle kutlayacağız biliyorsun değil miKızlarrrr müjdelere olsunnn aldım 4 ü sonundasaaa şükürler olsunnnnnnnnmnnn şimdi ne yapmam lazım allahım şükürrre
Yaaaa, tebrikler harika bir haber buKızlarrrr müjdelere olsunnn aldım 4 ü sonundasaaa şükürler olsunnnnnnnnmnnn şimdi ne yapmam lazım allahım şükürrre
Yaaaaa nasıl duygulandım mesajına allah sizlerden razı olsun inş o haberi de vereceğim sizi çok ama çok seviyorum nolur hakkınızı helal edinCanım çok sevindim. Bir müjdeni daha böyle kutlayacağız biliyorsun değil mi
Allah razı olsun bebeğim çok tşk ederim sizlerin çok büyük katkısı var Canlarım benimYaaaa, tebrikler harika bir haber bupes etmemenin karşılığını aldın Allah bundan sonrasını da kolayca neticelendirsin inşallah
Amin canım cümlemizdenAllah razı olsun bebeğim çok tşk ederim sizlerin çok büyük katkısı var Canlarım benim
Yaşasın sizin gbi insanlar meleklerimAmin canım cümlemizdenYaşasın kız kardeşlik
Ne demek o öyle :) sen yeter ki mutlu ol. Burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.Yaaaaa nasıl duygulandım mesajına allah sizlerden razı olsun inş o haberi de vereceğim sizi çok ama çok seviyorum nolur hakkınızı helal edin
Bence 4ü alabiliyorsanız bu şekilde tamamen kolaylıkla alana kadar çalışıp eşli denemeye geçebilirsiniz ben hiç kalınlaştırmamıştım penis zaten dilatör gibi olmadığı için kayıp gidiyor içinizde ama yinede siz bilirsiniz tabi kiKızlar dilatör de 4 numarayi kalınlaştıp 5 numara gibi yapsam eşli deneme de yine sıkıntı yaşar mıyım
Bir de kızlar dilatörleri çok kolay alıyorum ama başlarda sprey kullanıyordum sonra bıraktım öyle de yapabiliyorum sizce vajinaya doğru vemcaine spreyi sıkıp eşli denesem hisseder miyim
Ne güzel bir haber bu çoook sevindim Lokumcum sona yaklaşıyorsun Allahın izniyle 4.aparatı en rahat kolaylıkla alana kadar devam et hemen eşli deneme olmasın önce sende bir kendinden tam anlamıyla emin olKızlarrrr müjdelere olsunnn aldım 4 ü sonundasaaa şükürler olsunnnnnnnnmnnn şimdi ne yapmam lazım allahım şükürrre
Çok tşk ederim tiniminihanımNe güzel bir haber bu çoook sevindim Lokumcum sona yaklaşıyorsun Allahın izniyle 4.aparatı en rahat kolaylıkla alana kadar devam et hemen eşli deneme olmasın önce sende bir kendinden tam anlamıyla emin ol
Ben mesela 4.aparatı sorunsuz ve rahat bir şekilde aldığım zaman tamam ben artık eşli denemeye hazırım demiştim kendinle alakalı dördüncü aparat da ileri geri tak çıkar etrafında daire çizme bu egzersiz oradaki kasları gevşetiryor bu şekilde çalışÇok tşk ederim tiniminihanımÇok saol daha bugün 4 ü alabildim sürekli çalışmalar yapmam gerekiyor ondan sonra Allah’ın izniyle deneyecem ama sizce ne kadar daha denemeliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?