- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.321
Bol ikin bol kayganlik sur coook kabiz olm7s gibi ikin cnm
Yapacaksınız sikinti etmeyin. Eşinize de sinirlendim . Uygun dille anlatabilirseniz daha iyi olur bayağı yol almışsınız ne güzel hayır diyeceğini sanmıyorum aparatları bulursa daha kotu olabilir yanlis anlayabilir af edersiniz, kendinizi tatmin ediyor sana bilir .buradaki yazilanlari okutabilirsiniz
Ne diyebilirim inan bilmiyorum şu an. Burada seninle benzer şeyler yaşayıp çözen biri varsa sana yardımcı olabilir belki. Peki maddi olarak karşılayabilirsen sen kendin doktora gidebilir misin? Yani eşin bilmeden? Sağlıksız bir seçenek biliyorum ama aklıma başka bir şey gelmiyor.Evt biliyor ama hiç ilgilenmiyor yok bakmıyor buraya falan merak etmiyor doktora gitmeyi hele asla kabul etmiyor eski kafa düşünüyor 7 sene oldu hala yok diyor Ebru zülfikarogluna gittik kapısından tedavi ettirmeden geri getirdi Ebru zülfikaroglı da kızlık zarımın alınırsa korkumun gideceğini söyledi bende eşime dedim küplere bindi ondan beri asla götürmüyor doktora
Maddi durumum o kadar uok malesef küçük şehirde yaşıyorum burda tedavi eden yerde yok var aslında ama çok pahalı ve öyle direk çözen değil 1 ayda egzersizlere çözen doktorlar var onu bende yapıyorm o yüzden gitmiyorum açıkçasıNe diyebilirim inan bilmiyorum şu an. Burada seninle benzer şeyler yaşayıp çözen biri varsa sana yardımcı olabilir belki. Peki maddi olarak karşılayabilirsen sen kendin doktora gidebilir misin? Yani eşin bilmeden? Sağlıksız bir seçenek biliyorum ama aklıma başka bir şey gelmiyor.
Evet tedavi için çok uçuk fiyatlar veriyorlar, biz de zar zor bir araya getirip halledebilmiştik. Açıkçası sen bu kadar yolu kendi kendine gelmişsin çok güçlüsün. Neler yaptın sadece bir iki basamak kaldı. İnşallah onları da en kısa zamanda aşarsın. Çok kalpten diliyorum.Maddi durumum o kadar uok malesef küçük şehirde yaşıyorum burda tedavi eden yerde yok var aslında ama çok pahalı ve öyle direk çözen değil 1 ayda egzersizlere çözen doktorlar var onu bende yapıyorm o yüzden gitmiyorum açıkçası
İnş allah razı olsun hepinizden gerçekten.çok zor ama inş hepinizin desteğiyle yeneceğimEvet tedavi için çok uçuk fiyatlar veriyorlar, biz de zar zor bir araya getirip halledebilmiştik. Açıkçası sen bu kadar yolu kendi kendine gelmişsin çok güçlüsün. Neler yaptın sadece bir iki basamak kaldı. İnşallah onları da en kısa zamanda aşarsın. Çok kalpten diliyorum.Her şeyi buraya yaz, paylaş. Çok mahrem, insan kimseye anlatamıyor ama burada sana destek olan, yardım etmeye çalışan, aynı derdi paylaşan insanlar var. Asla üzülme ve yalnızlığa kapılma. Sen nerelerden nerelere geldin, bunları da yapacaksın inşallah.
Egzersizden önce kegel yapıyorsunuz değil mi önceden kaslarınızı biraz alıştırın direk sokmaya çalışınca zor oluyorİnş allah razı olsun hepinizden gerçekten.çok zor ama inş hepinizin desteğiyle yeneceğim
Siz yendinizmiEgzersizden önce kegel yapıyorsunuz değil mi önceden kaslarınızı biraz alıştırın direk sokmaya çalışınca zor oluyor
Ben evli değilim henüz nişanlıyım o yüzden eşli deneme çok rahat yapamıyorum düğünüme 2 ay kaldı onun cevabını ancak o zaman verebilirim sanirim :))Siz yendinizmiMavikelebenk
Baska dr bak cnm sen düzeyin yüksek belli kiAncak pandemi bitti ucuslar mart gibi açıldı. Haziran sonu gibi gelip o zaman bakacagim. Turkiye de birkaç dra da gittim zaten. Sonra pandemi girdi online devam ettik ama bir netice yok. Bu uzayan zamanda da daha çok ilerledi. Birinin bana dokunmasına bile katlanamıyorum. Niye böyle oldu çok üzülüyorum kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama yok olmuyor. Yatiyorum Kalkıyorum aklim hep orada.
Yok mu cevap verecek arkadaşlar ?s böyle
Bunu bence sakın yapmayın belki hamile kalırsınız ama cinsellik hayatiniz tamamen biter bu vajinismus probleminiz git gide çığ gibi büyür önce hastalığı yenmeye çalışınFikri olan lütfen yazsın ???
Kuzummm hayırlı güzel haberlerleBen evli değilim henüz nişanlıyım o yüzden eşli deneme çok rahat yapamıyorum düğünüme 2 ay kaldı onun cevabını ancak o zaman verebilirim sanirim :))
Kuzum önce vajinusmusu yenmen lazım kesinlikle hemen hamile kalmaFikri olan lütfen yazsın ???
Tamamen yenmen lazım hamile kalınca hep vajinal muayene yapıyorlar yenersen aradan zaman gecmesi lazım ben yendikten 4ay sonra hamile kalmıştımAparatlar sayesinde zaten yarısını yendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?