Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bol ikin bol kayganlik sur coook kabiz olm7s gibi ikin cnm

Ne diyebilirim inan bilmiyorum şu an. Burada seninle benzer şeyler yaşayıp çözen biri varsa sana yardımcı olabilir belki. Peki maddi olarak karşılayabilirsen sen kendin doktora gidebilir misin? Yani eşin bilmeden? Sağlıksız bir seçenek biliyorum ama aklıma başka bir şey gelmiyor.

Evt saolun çok yol aldım ama önceden söyledim aparatlar varmış alıyım mı falan saçmalama dedi çok çok kızdı eğer söylersem sıkıntı olacaj diye düşünüyorum ondan dolayı gizli yapıyorm

Maddi durumum o kadar uok malesef küçük şehirde yaşıyorum burda tedavi eden yerde yok var aslında ama çok pahalı ve öyle direk çözen değil 1 ayda egzersizlere çözen doktorlar var onu bende yapıyorm o yüzden gitmiyorum açıkçası

Evet tedavi için çok uçuk fiyatlar veriyorlar, biz de zar zor bir araya getirip halledebilmiştik. Açıkçası sen bu kadar yolu kendi kendine gelmişsin çok güçlüsün. Neler yaptın sadece bir iki basamak kaldı. İnşallah onları da en kısa zamanda aşarsın. Çok kalpten diliyorum. Her şeyi buraya yaz, paylaş. Çok mahrem, insan kimseye anlatamıyor ama burada sana destek olan, yardım etmeye çalışan, aynı derdi paylaşan insanlar var. Asla üzülme ve yalnızlığa kapılma. Sen nerelerden nerelere geldin, bunları da yapacaksın inşallah.

İnş allah razı olsun hepinizden gerçekten.çok zor ama inş hepinizin desteğiyle yeneceğim

Kızlar size bsey danışmak istşyorm şimdi eşim boşaldıktan sonra o spermleri ben aparatla içime itsem hamile kAlma şansım olur mu ? Fikirlerinizi çok merak ediyorm

Baska dr bak cnm sen düzeyin yüksek belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…