Adı batsın bu derdin tövbe estağfurullah. Biz dün yeni bir deneme daha gerçekleştirdik hanımlar ancak benim aklım başka bir yerde ve o konuyla ilgili çok gergin olduğum için resmen bu eşli denemeye yansıdı. Artık kaslarımı kontrol edebiliyorum derken kendimi istediğim kadar gevsetemedim. Çok bir şey hissetmedim açıkçası yanma vs ama eşim özellikle giriş kaslarının kasılı olduğunu ve önceki denemelerdeki kadar gevşek olmadığını söyledi. Sadece vajinismus, eşli deneme vs ile ilgili değil demek ki herhangi bir durumun da bizdeki gerginliği vücudumuza yansıyor. Bir de eşli denemleri şu an bir ödevi yerine getirir gibi görüyorum açıkçası, nasıl aparatları ödev gibi çalışıyorsam şu an eşli denemelere de bakış açım bu ne yazık ki. Burada biri, kim olduğunu şu an hatırlamıyorum, o kadar güzel yazmıştı ki deneme yapmadan önce bir duş alın, mumlar yakın, rahatlatıcı kokular kullanın, masaj yapın vs. Ne kadar güzel demiştim, film gibi. Ben hiç öyle değilim, hadi hadi hemen deneyelim bakalım yine olacak mı diye gidiyorum odaya
Bu durum normal mi sizce