- 17 Şubat 2017
- 100
- 215
- 103
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #253.981
Harikasın tebrik ediyorum seniKızlar nasılsınız ? Ben bugün 3.apataratın tamamını alabildimtam ortaya geldiğimde o boğum kısmında biraz takıldım ama çok şükür ufak ufak yerini değiştirip biraz sert bastırınca tamamı girdi. İçinde 15 dk beklettim . Yarın inşallah 4 e geçiyorum. Bana şans dileyin . Bir de şunu sormak istiyorum . Hep en baştan 1,2,3 diye yapıyorum aparatları . Ve her seferinde hepsinde hop alıştım diye girmiyor . Yani hep nefes ve yavaş yavaş sokuyorum . Bu normal mi ? İlerledikçe hızlanmam mı lazım
Hayır o kişiden kişiye değişiyor mesela başta birinci sefer denerken olmuyor ikinci seferde oluyor gibiiNasıl yani aparatların hepsini alınca bile olmama ihtimali var mi
Hayır yok. Tıpkı aparatta olduğu gibi kimisi ilk denemede yapabiliyor kimisi ikide, üçte ama her halükarda yapıyor.Nasıl yani aparatların hepsini alınca bile olmama ihtimali var mi
Güzel haberlerinizi bekliyoruz :) aparat çalışıp hemen sonrasında eşli deneme yaptınız mi? Kaslar gevşemiş olduğu için daha rahat oluyor.Ya çok teşekkür ederim şu an bile kendime olan inancım arttı diyebilirim deneyip deneyimlerimi buraya yazacağım
Endişelenmeyin herkesin süreci kendine özel. Ilkinde de olabilir bir sonrakinde de. Onemli olan vazgeçmemek. Vazgeçmeyen yeniyorNasıl yani aparatların hepsini alınca bile olmama ihtimali var mi
Bekliyoruz canim haberini☺☺Kızlar nasılsınız ? Ben bugün 3.apataratın tamamını alabildimtam ortaya geldiğimde o boğum kısmında biraz takıldım ama çok şükür ufak ufak yerini değiştirip biraz sert bastırınca tamamı girdi. İçinde 15 dk beklettim . Yarın inşallah 4 e geçiyorum. Bana şans dileyin . Bir de şunu sormak istiyorum . Hep en baştan 1,2,3 diye yapıyorum aparatları . Ve her seferinde hepsinde hop alıştım diye girmiyor . Yani hep nefes ve yavaş yavaş sokuyorum . Bu normal mi ? İlerledikçe hızlanmam mı lazım
Evet 2 defa denedim eşli, kafasını çok rahat alabiliyorum fakat ilerletemedik sadeceGüzel haberlerinizi bekliyoruz :) aparat çalışıp hemen sonrasında eşli deneme yaptınız mi? Kaslar gevşemiş olduğu için daha rahat oluyor.
Harikasın tebrik ediyorum seniaynen o yaptığın şekilde devam Evet o şekilde normal sen her aparat çalışmanda birinciden başla öncesi birazcık masaj falan yapmayı dene
4 biraz gözümü korkutuyor ama deneyeceğim artık atlatmak istiyorum şu hastalığı çünkü
Zaten o kisimda kas canim yani kası gecemiyosun senEvet 2 defa denedim eşli, kafasını çok rahat alabiliyorum fakat ilerletemedik sadece
Hemenn toparlaaaannArkadaşlar bende aparat aldım 4ncüyü de içime aldım 2 damla kan geldi hatta ama eşli denemede kalıyorum . Motivasyonum yine sıfır
Benimde gelmişti bu senii korkutmasın olabilir çok normal herkesin anatomisi aynı değil ki4ncüyü alırken kanamanoldu mu benim 2 damla pembe renk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?