- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #254.021
Tamam kabul etmiyor anlıyorum kuuzm buradaki hikayeleri oku hala bende korkuyorum ama korkunun üzerine gidiyorum az kaldı. İnşallah o korkularımda gidicek pes etmemlisin sen sakın korkma vajinismus senden korksun Yeterki kendine inan ve güven eşin için yenme kendin için yen KuzucumSeviye 5 vajinusmussun, herhangi bir fiziksel sorun gözükmüyor hatta hiç acı bile cekmezsin sen dedi. 3-5 gün arası çözeriz dedi ama eşim kabul etmiyor tedaviyi
Vallaha bana göre misyoner pozisyon daha rahat kuzum üst sen oluyorsun mesala eşin Altan mesala ben onu hiç yapamıyorum sen dene rahat yapabiliyorsanAparatlardan so ra eşli denemede en güzel pozisyon nedir sizce bayanlar? Ben sandalye üstünde aparatla çalışıyordum
Yenmistim kürtaj olunca başa sardım yine 2aydir ilişki yaşamadım nerdeyse apartları rahat yapıyorum eşli demiyecem adetim bitince kuzum tabikide korkularım ha devam inşallah onlarda gececkSen yendin mi bu illeti peki ? Hangi aşamadasın şuan:)
Kuzummm 14 haftalıkkenn kalbi durduGeçmiş olsun cnm allah sağlık versin sen aşmışsın zaten tekrar başarırsın kürtaj neden oldun(
ALLAH razı olsun kuzum benim Allah'ın izniyle sende yeneceksin bu vajinusmusu ve hamile kalacaksın dualarım seninleRabbim sana da banada ve diğer isteyen herkese tez zamanda bebek nasip etsin canım çok üzüldüm
Kuzum nefes egzersizlerini her zaman ilişki sırasında yap ben öyle yaparımAmin ecmainnnnn. Dilatör harici bi egzersiz yapmama gerek var mı kegel falan bilmiyorum ben
Egzersizi nasil deniyorsanız o şekilde mi deneseniz acaba?aparatla yapınca siz üstte kalmış oluyorsunuz belki eşli denemede de o şekilde daha rahat edersiniz.Evet deniyorum ama yatakta uzanıp deniyorum. Normalde egzersizi sandalye üstünde ayna karşısında yapıyorum sırt üstü eşimle deneyimce olmuyor
Teşekkür ederim uzun süredir uğraşıyodum 4 için sevincimi paylaşmak istedimTebrik ederim Kuzucum
Tebrikler, ne kadar güzel bir haber.Ay ben 4 ü yaptım dostlaaaar
Çokkkk sevindimmmmm birtanemTeşekkür ederim uzun süredir uğraşıyodum 4 için sevincimi paylaşmak istedim
Canim benim yaSizi yeriiim kocamdan önce buraya yazdım valla haber vermek için
Güzel haberlerini. Bekliyorum canımmm benimmmBiraz daha çalışmalıyım ilerleyen günlerde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?