- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #252.981
İkinma olayında daha çok kendimi sıkıyorum ben bir türlü anlamadım şu ıkınma işini.İlerleyemeyince hafif geri çekip ucunu çıkarmadan azcık aşağı doğru eğim verip hafifçe çişinizi yapar gibi ıkınıp tekrar itmeyi deneyin. Doğru açıyı bulmak zor oluyor en başta
Ikınma deyince kendinizi sıkarak ıkınma geliyor akla öyle değilİkinma olayında daha çok kendimi sıkıyorum ben bir türlü anlamadım şu ıkınma işini.
Parmak irrite ediyorsa sizi eldiven takarak deneyin. Ben hiç parmak egzersizi yapmadım ama akıntım olduğu için doktorum krem vermişti onu içine sürmem gerekiyordu henüz vajinismusu aşmadan önce, kendi parmağımla yapamıyordum eldiven takınca rahat olmuştu şu şeffaf poşet eldivenlerdenYa ben gelene kadar parmakla yapayım diyorum ama çok geriliyorum yapamayacağımı düşünüyorum kararlıyım aslında çözmek istiyorum çünkü 7 8 ay olacak hala bekliyorum bekleyerek sonuca ulaşamam ama ne yapacağımı da çok bilmiyorum
Aşkım hic bir zaman umutsuz olma olacak de olmalida zaten sen kadınsın beklemekle bir yerede varamazsın olduğun yerde sayıp duracaksınYa ben gelene kadar parmakla yapayım diyorum ama çok geriliyorum yapamayacağımı düşünüyorum kararlıyım aslında çözmek istiyorum çünkü 7 8 ay olacak hala bekliyorum bekleyerek sonuca ulaşamam ama ne yapacağımı da çok bilmiyorum
Teşekkürler eldivenle denemeye çalışayım umarım olurParmak irrite ediyorsa sizi eldiven takarak deneyin. Ben hiç parmak egzersizi yapmadım ama akıntım olduğu için doktorum krem vermişti onu içine sürmem gerekiyordu henüz vajinismusu aşmadan önce, kendi parmağımla yapamıyordum eldiven takınca rahat olmuştu şu şeffaf poşet eldivenlerden
Yok ilk yapışımda da son yapışımda da aynı sızı, herhangi bir kanama da yokÇok tahriş ettiyseniz sızlama o yüzden olabilir ard arda fazla denememi yaptınız ?
Gayet normal endişe etmeyin.Egzersizlere devam edinYok ilk yapışımda da son yapışımda da aynı sızı, herhangi bir kanama da yok
Evet kuzum oluyordu ama zamanla geçiyor öyle kalmaz merak etmee birazcık daha zamanKızlar ben bişey soracağım biraz açık olacak ama sizde de eşlide gel gitde baskı ve rahatsızlık hissi oluyor muydu en başlarda? Şimdide burda takılıyorm normal mi ben de mi bir sıkıntı var acaba
Yani ağrı veya acı diyemem ama rahatsızlk hissi veriyor baskı gibi kuzum. Ay zamanla inşallah o da geçerEvet kuzum oluyordu ama zamanla geçiyor öyle kalmaz merak etmee birazcık daha zaman
Evet çünkü o his seni rahatsız ettiği için normal hepsi zamanla geçecek ve diyeceksin bunada alıştım artık geçtiiiYani ağrı veya acı diyemem ama rahatsızlk hissi veriyor baskı gibi kuzum. Ay zamanla inşallah o da geçerbu durum isteksizlk de yapıyor
İçim rahatladı valla şuan bnde dedm acaba bi sıkıntımı var. Sağol canımcım zamanla hepsi geçecek inşallahEvet çünkü o his seni rahatsız ettiği için normal hepsi zamanla geçecek ve diyeceksin bunada alıştım artık geçtiii
Yeterince kayganlaştırın ve bepanthol cilt kremi sürün aparatların üstüne bu tahrişi ve sızlamayı önlüyor ben öyle yapmıştım bebe yağı ve bepanthol cilt kremiYok ilk yapışımda da son yapışımda da aynı sızı, herhangi bir kanama da yok
O baskı hissi aparatın 3. Ve 4. De olmuştu bende sonra eşlide de oldu. Doktoruma kulaktaki basınç hissi gibi demiştim. O da kulaktaki basınç hissi rahatsız edicidir beynine yanlış kodlamalar yapma bu basınç hissi sana ilerde zevk verecek o hissi hissettiğinde bu basınç bana zevk veriyor de ve beynine öyle kodla demişti gerçekten öyle olduKızlar ben bişey soracağım biraz açık olacak ama sizde de eşlide gel gitde baskı ve rahatsızlık hissi oluyor muydu en başlarda? Şimdide burda takılıyorm normal mi ben de mi bir sıkıntı var acaba
Kayganlaştırıcı kullanıyorm hala onu bırakamadm da bepantholu denemedm bir de o şekilde deneyim. Ya evet aynı tarifi bnde eşime yaptm kulaktaki basınç gibiO baskı hissi aparatın 3. Ve 4. De olmuştu bende sonra eşlide de oldu. Doktoruma kulaktaki basınç hissi gibi demiştim. O da kulaktaki basınç hissi rahatsız edicidir beynine yanlış kodlamalar yapma bu basınç hissi sana ilerde zevk verecek o hissi hissettiğinde bu basınç bana zevk veriyor de ve beynine öyle kodla demişti gerçekten öyle oldu
Vajinismus beynimizdeki yanlış kodlamalar yüzünden oluyor zaten onları doğrularıyla değiştirmek önemli olanKayganlaştırıcı kullanıyorm hala onu bırakamadm da bepantholu denemedm bir de o şekilde deneyim. Ya evet aynı tarifi bnde eşime yaptm kulaktaki basınç gibivalla bana şuanlık zevk vermiyor rahatsz ediyor ama bakalm zamanla neler değişecek
Malesef ki doğru ve bu kodlar biranda değişmiyor bakalm ne kadar zaman alacakVajinismus beynimizdeki yanlış kodlamalar yüzünden oluyor zaten onları doğrularıyla değiştirmek önemli olan
Siz evde kendiniz mi yendiniz?Malesef ki doğru ve bu kodlar biranda değişmiyor bakalm ne kadar zaman alacak
Yani ağrı veya acı diyemem ama rahatsızlk hissi veriyor baskı gibi kuzum. Ay zamanla inşallah o da geçerbu durum isteksizlk de yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?