- 15 Mart 2022
- 164
- 202
- 33
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #252.961
Kendinizi kasiyorsunuz demek ki korkmadan gevşeyip biraz daha ittirirseniz çok rahat olur. Bende ilk 3 kayıp gidiyodu sanki başı girdikten sonra 4 biraz zorlamisti ama o da öyle kayıp gitmeye başladı1 bende de oldu da, 2 yarisina kadar giriyor sadece, 2 gundur deniyorum, asla daha fazla girmiyor, sanki o kadar orasi
Benim de aynı. Daha fazla zorlayınca acıyor tıkanıyormuş gibi olduğu için bırakıyorum. Diğer aparatlar da hep yarısına kadar eşli de aynı şekilde.1 bende de oldu da, 2 yarisina kadar giriyor sadece, 2 gundur deniyorum, asla daha fazla girmiyor, sanki o kadar orasi
Evet ordan sonra geçiş kesinlikle yok gibi, zorlayınca acıyor aynen. Sıkıyoruzdur muhtemelen o yüzden öyle oluyordur ama orayı nasıl aşıcazBenim de aynı. Daha fazla zorlayınca acıyor tıkanıyormuş gibi olduğu için bırakıyorum. Diğer aparatlar da hep yarısına kadar eşli de aynı şekilde.
İğrenç bir hastalık zaten yüksek cinsel isteği olan biri değildim bunun yüzünden iyice soğudum.
O an tekrar nefes alıp ıkınarak ittirmeniz gerekiyorEvet ordan sonra geçiş kesinlikle yok gibi, zorlayınca acıyor aynen. Sıkıyoruzdur muhtemelen o yüzden öyle oluyordur ama orayı nasıl aşıcaz
Ama çok acıyor o noktada zorlayınca, sanki kendimi yaralayacağım, kan içinde kalıcam gibi hissediyorumO an tekrar nefes alıp ıkınarak ittirmeniz gerekiyor
4te çok normal ama kendini ne kadarr rahat gevşek bırakırsan o kadar rahat olacak belkide en önemli kural buAparatları yaparken yoğun bi baskı ve sızlama oluyor hele 4 ü yaparken çok zorlanıyorum neden oluyor acaba geçmeyecek mi hiç sızlama
En küçük aparatlarda ben çok hissetmeiştim aslında canım hep kasılarak yapıyorsun o zamanAma çok acıyor o noktada zorlayınca, sanki kendimi yaralayacağım, kan içinde kalıcam gibi hissediyorum
2yı tam yapana kadar calıs oncesınde 1e calıs sonra 2ye gec. Ittıkce gıdecek hıc sıkıntı yok devamı da aynı bosluk1 bende de oldu da, 2 yarisina kadar giriyor sadece, 2 gundur deniyorum, asla daha fazla girmiyor, sanki o kadar orasi
Yaptıgınız pozisyonu degıstırıp tekrar deneyın. Kendınızı serbest bırakınca hepsı gıdıyor. Bır de bı aparatı tam yapmadan dıgerıne gecmeyın. Zaten 2 yı tam yapmadan 3u yapamazsınız. Duzenlı calısırsanız hepsi olurBenim de aynı. Daha fazla zorlayınca acıyor tıkanıyormuş gibi olduğu için bırakıyorum. Diğer aparatlar da hep yarısına kadar eşli de aynı şekilde.
İğrenç bir hastalık zaten yüksek cinsel isteği olan biri değildim bunun yüzünden iyice soğudum.
Calıstıgınız pozısyonu degıstırın. Ben hepsını oturarak yapardım ama 4u yatarak denedım daha rahat oldugunu anladım mesela. Sureklı deneyın eşliyı de en uygun pozisyonda yapacaksınız boylelıkleAparatları yaparken yoğun bi baskı ve sızlama oluyor hele 4 ü yaparken çok zorlanıyorum neden oluyor acaba geçmeyecek mi hiç sızlama
Pozisyon değiştirmek benim için apayrı bir sorun her pozisyonda hepsini alamıyorum. Mesela oturarak ilk aparatı bile alamam diye düşünüyorum.Yaptıgınız pozisyonu degıstırıp tekrar deneyın. Kendınızı serbest bırakınca hepsı gıdıyor. Bır de bı aparatı tam yapmadan dıgerıne gecmeyın. Zaten 2 yı tam yapmadan 3u yapamazsınız. Duzenlı calısırsanız hepsi olur
Aşağıda yazdıklarımı birebir uygulaa canımm
size şöyle sıralayım
1) en baştan aparatlara başla 10 dk ara ile daha sonra 4.olan aparatla en iyi egzersizlerini yap ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve aparatı içinde rahat 20dk kadar beklet ben uyuştrucu krem sprey kullanmadım
2) Sen bu egzersizlerini yaparken eşin hazırlansın aparatı çıkarıp direk eşli denemeye geçin aparat sayesinde esneme yapıyor.
3) Eşine izin ver müdahele etme ona güvenmelisin aparatla nasıl yaptıysan aynı öyle hatta aparat daha zor eşli deneme daha kolay
4) Yarıya kadar oldu ama devamı olmadı dediğin yerde acele etmek yok o şekılde bekleyin sonra sen deriin nefes al nefesi verirken hafif ıkın ve eşin devam etmeli bal gör olacak ve kendine hep olumlu olumlamalar yap ben vajınusmusu yendim başardım harikaayım de sen bunlarla devam et güzel haberlerini bekliyorum
M melikee97 bak canım eşli deneme notlarım bunlar aparatı yapıyorsun zaten bunlara bir tık daha ağırlık verr olacakYatak ucuna geliyorsun kalçanı yüksek tutmaya çalış eş ayakta ayaklarını istersen eşinin beline sararabilir yada küçük tabure alıp ayaklarına koyabilirsiniz.Bu şekilde kasılma daha az oluyor. Takıldıgın duvar hissi diye adlandırdığın yerde bekle acele etmeden sık bırak yapıp nefes egzersizleriyle destekleyip tamamlamaya çalışın zaten %80 ni bitmiş bu işin
Birde giriş olurken kalçaya eğimli olmalı giriş direk değil benim hep kullandığım bir emoji varbunu göz önüne getirin
Tam oturma pozısyonu degıl aslında ama şöyle tarif edeyım. Yere oturup onunuze bır ayna alın sırtınızı hafıf arkaya yaslar sekılde oturun tam dik durmayacaksınız hafıf onde oturacaksınız o sekılde rahat oluyor . 4u bu pozisyonda almak zor olabılır ama 1 2 3 oluyor deneyebilirsınızPozisyon değiştirmek benim için apayrı bir sorun her pozisyonda hepsini alamıyorum. Mesela oturarak ilk aparatı bile alamam diye düşünüyorum.
Plastik daha iyi dedi doktorun birisiPeki aparat silikon mu plastik mi olmalı son sorum ona göre alıcam da
Hayır ama orası cok büyük sadece o noktaya geldiğinde ıkın derin nefes al ittir1 bende de oldu da, 2 yarisina kadar giriyor sadece, 2 gundur deniyorum, asla daha fazla girmiyor, sanki o kadar orasi
İlerleyemeyince hafif geri çekip ucunu çıkarmadan azcık aşağı doğru eğim verip hafifçe çişinizi yapar gibi ıkınıp tekrar itmeyi deneyin. Doğru açıyı bulmak zor oluyor en başta1 bende de oldu da, 2 yarisina kadar giriyor sadece, 2 gundur deniyorum, asla daha fazla girmiyor, sanki o kadar orasi
Çok tahriş ettiyseniz sızlama o yüzden olabilir ard arda fazla denememi yaptınız ?Aparatları yaparken yoğun bi baskı ve sızlama oluyor hele 4 ü yaparken çok zorlanıyorum neden oluyor acaba geçmeyecek mi hiç sızlama
Kanamaz di miİlerleyemeyince hafif geri çekip ucunu çıkarmadan azcık aşağı doğru eğim verip hafifçe çişinizi yapar gibi ıkınıp tekrar itmeyi deneyin. Doğru açıyı bulmak zor oluyor en başta
Zar yapınıza baktırdınız mı daha önce jinekolojik muayene oldunuz mu? Aparatla kanayanı duymadım daha önce. Benim 4. Aparatta hafif pembelik gelmişti zedelemiştim sadeceKanamaz di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?