- 11 Mart 2022
- 290
- 293
- 33
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #253.001
Aynı durum bende de var iki kere yaptık eşli ama o kasılma ve baskı bende de var ileri geri de özellikle ama 4. Dilatörde de olmuştu başlarda zamanla geçer diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gittim canm çok uzun zamandır takip ediyorum grubu bilgileri falan herşeyi öğrendm ama aparata cesaret edşp yapamayınca doktora başvurdumSiz evde kendiniz mi yendiniz?
Ay inşallah geçer ya alışmakla ilgili sanırım o da daha yeniyiz ondandırAynı durum bende de var iki kere yaptık eşli ama o kasılma ve baskı bende de var ileri geri de özellikle ama 4. Dilatörde de olmuştu başlarda zamanla geçer diye düşünüyorum
Ben yeneli 3 ay oldu ama halâ tuhaf hissediyorum ilişki esnasında ve halâ kendimi rahat bırakamıyorum ama biliyorum ki beynimizle alakalı bu durumAy inşallah geçer ya alışmakla ilgili sanırım o da daha yeniyiz ondandır
Sana daha uzun zaman olmş benm yeni daha ama kastığımı hala farkediyorm o bi gerçek engel olamıyoruzBen yeneli 3 ay oldu ama halâ tuhaf hissediyorum ilişki esnasında ve halâ kendimi rahat bırakamıyorum ama biliyorum ki beynimizle alakalı bu durum
Aynen kendimi rahat bıraktığımda hiçbir şey olmuyor bunun farkındayım ama henüz beynim tam olarak yendiğime inanmıyor sanırım ama acı yada yanma hissetmiyorum tabikiSana daha uzun zaman olmş benm yeni daha ama kastığımı hala farkediyorm o bi gerçek engel olamıyoruz
Sana önerim biraz açık olacak ama tam o kasılmada eşin klitoris bölgene masaj yapsın o zaman biraz daha rahatlayıp kendini gevşetiyorsunSana daha uzun zaman olmş benm yeni daha ama kastığımı hala farkediyorm o bi gerçek engel olamıyoruz
Ya acı ağrı değil ama bi süre sonra bitsn artk dedirtiyor ve o süre kısa rahatsızlık hissi baskın baya. Bnde kasmaya bağladm rahatsz oldukça kasıyorm kastıkça da daha çok hissediliyor kısır döngü gibi. Masaj olayını bi deneyeyim biraz yeni olduğmdan o an başka şeye odaklanamıyorm ama deneym biAynen kendimi rahat bıraktığımda hiçbir şey olmuyor bunun farkındayım ama henüz beynim tam olarak yendiğime inanmıyor sanırım ama acı yada yanma hissetmiyorum tabiki
Deneyeyim onu da bir ya ama yeni olduğmdan o an yapabilirmiyz bilmiyorm başka şeye zor odaklanırım gibiSana önerim biraz açık olacak ama tam o kasılmada eşin klitoris bölgene masaj yapsın o zaman biraz daha rahatlayıp kendini gevşetiyorsun
Bende aynı durumdayım yapabilecek miyim diye odaklanınca kendimizi sıkıyoruz farkında olmadan ama eşim masajla beraber bacaklarını gevşetiyorsun dediDeneyeyim onu da bir ya ama yeni olduğmdan o an yapabilirmiyz bilmiyorm başka şeye zor odaklanırım gibi
Şuan görev olarak görüyorz bence biraz onun etkisi de var zamanla oda geçecek inşallah bu kadarını gördk ya valla şükürBende aynı durumdayım yapabilecek miyim diye odaklanınca kendimizi sıkıyoruz farkında olmadan ama eşim masajla beraber bacaklarını gevşetiyorsun dedi
Evet bende öyle görev olarak görüyorum şuan hiç zevk felan yok şimdilik bu kadarına şükür sen benim dediğim gibi yap bende biraz gevşeme oldu sende de olur büyük ihtimalleŞuan görev olarak görüyorz bence biraz onun etkisi de var zamanla oda geçecek inşallah bu kadarını gördk ya valla şükür
Boyle düşünme. Herkesin süresi kendine göre. Bende parmak egzersizini ilk alınca uzunca bir süre yapamadım. Sonra yapip bıraktım 5 ay kadar bi daha denemedim bile.İçinizde en çok kendini sıkan benim demek ki kızlar kimle konuşsam rahat yaptık 2. 3.yü fln diyorlar, ben 2deyim 3 gündür, yarısı giriyor, tıkanıyor bir yerden sonra gitmiyor. umarım halledebilirim.
Yok vazgeçmeyi düşünmüyorum kesinlikle , dediğin gibi belki bir tık daha uzun sürede ama olacak bu işBoyle düşünme. Herkesin süresi kendine göre. Bende parmak egzersizini ilk alınca uzunca bir süre yapamadım. Sonra yapip bıraktım 5 ay kadar bi daha denemedim bile.
Hepimiz farkliyiz. Onemli olan vazgeçmemen.
Pozisyonunu degistir.Ya acı ağrı değil ama bi süre sonra bitsn artk dedirtiyor ve o süre kısa rahatsızlık hissi baskın baya. Bnde kasmaya bağladm rahatsz oldukça kasıyorm kastıkça da daha çok hissediliyor kısır döngü gibi. Masaj olayını bi deneyeyim biraz yeni olduğmdan o an başka şeye odaklanamıyorm ama deneym bi
Aparati gezdir orada minik.minik masaj yap . Ikinabildik kadar ikin ittiriverİçinizde en çok kendini sıkan benim demek ki kızlar kimle konuşsam rahat yaptık 2. 3.yü fln diyorlar, ben 2deyim 3 gündür, yarısı giriyor, tıkanıyor bir yerden sonra gitmiyor. umarım halledebilirim.
Mesela hangi pozisyon daha rahat yeniler için üstte diyorlar ama bn ondada baskı hissediyorumPozisyonunu degistir.
Hiç karamsarlığa kapılma kuzum valla pes etmemek en önemlisi. Sen o yarı dediğin yerde dur biraz nefes egzersizi yap derin nefes al ver hiç bi yerini kasmadığından emin ol çeneni ellerini bile kasma, kendini rahatlat sonra nefes al verirken tekrar it girecektirİçinizde en çok kendini sıkan benim demek ki kızlar kimle konuşsam rahat yaptık 2. 3.yü fln diyorlar, ben 2deyim 3 gündür, yarısı giriyor, tıkanıyor bir yerden sonra gitmiyor. umarım halledebilirim.
umudunu kaybetme ben 2 ve 3 1 ay da anca yaptım herkesin farklı oluyor sık sık egzersiz yapmaya çalış kaldığın yerde nefes alıp ver ıkınarak tekrar deneİçinizde en çok kendini sıkan benim demek ki kızlar kimle konuşsam rahat yaptık 2. 3.yü fln diyorlar, ben 2deyim 3 gündür, yarısı giriyor, tıkanıyor bir yerden sonra gitmiyor. umarım halledebilirim.