Merhabalar, seni burada herkes çok iyi anlıyor buraya anlatman seni yıpratmaz aksine hepimiz senin için elimizden ne geliyorsa yaparız moral, destek ve aşşırı motivasyonla Allah İn izniyle bu işin üstesinden geliriz
Ben 2 yıl uğraştım psikiyatri vs.çözemedim sonra bir yerden para ayarladık eşim zorla da olsa ciddi bir bütçe ayırdı bu işe ve araştırmaya başladık. Ben Ankara hera klinik İstanbul da ayten olgun ve izmir de sümeyra tatar arasında kaldım aradım hepsini fiyat vs.bilgi aldım hepsi aynı güvenle konuştu başlarsan yenersin en fazla 3 seans vs. Derken sümeyra nın 2000 TL olduğunu öğrendim diğerleri net fiyat bile vermiyor 3000-7000 arası değişir diyorlar sonuç olarak risk aldım ve ucuz olanı seçtim çok şükür 3.günki görüşmeden sonra halledip evimize döndük. Allah tan korkan biriyim gerçekten çözeceğinden emin olmasam bu vebale girip önermem bile, sadece bana çok dua etmeni isterim ben de sümeyra hanımı araştırırken burda bir arkadaşın onun hakkında yorumu gördüm hala dua ediyorum o arkadaşa Allah bin defa razı olsun iyi ki yazmış, ben iyi ki görmüşüm.