• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İşte benim kendime inancım yok aşırı mutsuzum hep ağlamak istiyorum ne kadar zormuş ya bu
Bizde öyle defalarca deneyip defalarca vazgeçtik.
Olmayacak dedik ama olmayacak demenin hicbir yararını göremedik.
Ne zaman olacak dediysem o zaman yendim. Önce olmayacak lafını ağzına alma Merve☺ ben hatta kendime bir buçuk ay zaman tanıyorum dedim ve bir buçuk ayda yendim tam:) 1.5 senelik evliliğin ardından.
O kadar zaman boşa geçirmişim 1.5 ayda yenilebiliyormuş. Korkularını,olmaz gibi gelmelerini anlıyoruz
Nefes kegel için dm atiyorum şimdi anlattığım gibi uygulamaya çalış ☺ parmak ya da dilator birini seç ve kegel egzersiziyle birlikte dene.

Ne zaman olacak dediysem o zaman yendim. Önce olmayacak lafını ağzına alma Merve☺ ben hatta kendime bir buçuk ay zaman tanıyorum dedim ve bir buçuk ayda yendim tam:) 1.5 senelik evliliğin ardından.
O kadar zaman boşa geçirmişim 1.5 ayda yenilebiliyormuş. Korkularını,olmaz gibi gelmelerini anlıyoruz
Nefes kegel için dm atiyorum şimdi anlattığım gibi uygulamaya çalış ☺ parmak ya da dilator birini seç ve kegel egzersiziyle birlikte dene.
Bana da kegel egzersizi atar mısın

Ama işte tam oluyor mu olmuyor mu anlamadım ki :) sırt üstü yatıyorum ve deniyorum, ön taraftan bakınca neredeyse hepsi girmiş gibi ama arkadan aparatı elleyince dışarda çoğunluğu , yani böyle mi oluyor bu normal mi?
Onden oluyorsa oluyordur diye düşündüm ben buyutecli ayna ile bakıyordum doktorum öyle tavsiye etmişti net görüyordum bu sebeple. Uzanıp gövde kısmımi yukarıya doğru kaldırıyor buyutecli ayna ile bakıyordum

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 😅oyle mi oluyor ne olur soyleyin yapip yapmadigimi anlamiyorum
Evet canım bahsettiğin şeyi anladım dediğin gibi sanki aparatın bir kısmı girmemiş gibi gözükebilir
Bunlara hiç takılma bence sen egzersizlere devam et 😘
hatta bak birde çömelerek yapmayı dene öyle daha kolay olacakk

Çok teşekkür ederim her şey için

Çok teşekkür ederim her şey için
Sizden daha kotu bayanlar vardi sadece guvendiler egzersizleri yaptılar yendiler kimi hamile kimi gebe suan. 1 degil 100 lerce kisi yendi burada . .. kotu bir durum olsa kimse ne soru sorar ne cevap verir. Diyeceğim o ki güvenin inanin ..

Sizden daha kotu bayanlar vardi sadece guvendiler egzersizleri yaptılar yendiler kimi hamile kimi gebe suan. 1 degil 100 lerce kisi yendi burada . .. kotu bir durum olsa kimse ne soru sorar ne cevap verir. Diyeceğim o ki güvenin inanin ..
İnşallah bende yenerim de destek olurum herkese

İnşallah bende yenerim de destek olurum herkese
Bu senin elinde . Korkarım yapamam falan falan sözleri bırakın.. siparişini ver egzersize basla .. ha basarmadin edemedin oyl3 dr arayışına gir. Burada anlatılanları hepsini zaten dr söylüyor.

Katılıyorum forumun en aktif topiklerinden🤩 gitmiyoruz buradan çünkü bilin istiyoruz yenebilmek mümkün 💕

Bende cinsel terapi aldim ama psikolog değildi fizyoterapistti kendisi. Çok faydasını gördüm onun sayesinde yendim.
Yarım kaldığı noktada 21 kez nefes al ver 5 kegel egzersizi yap sonra esin devam etsin.
Bu şekilde tavsiye etmişti. Denediniz mi ne yapıyorsunuz yarim kalınca?
Olmuyorsa aparatla iyice alıştırmaya çalışın kaslarınızı
Çok denedik ama olmuyor diye bayadır denemiyoruz çünkü her seferinde olmuyor daha çok umutsuzluğa kapıl
Çok teşekkür ederim yarın çevremde bakacam belki satan bi yer bulabilirsem hemen alıp denemek istiyorum bulamazsam mecbur sipariş veririm ama nedense kendime hiç güvenemiyorum sanki canım çok yanacak gibi hissediyorum
Bende aparat yeni aldım.Korkudan cesaret edip bende başlayamıyorum.Sende al bir an önce beraber başlayalım.Birbirimize destek oluruz

Back