Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar sonunda oldu başardım3 yıllık kabusum sona erdi bana destek olan buradaki tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim gerçekten korkulacak bişey yokmuş içim huzur doldu
Yaa bu nisan ayı valla bereketli olduu tebrik ederim canım gözünaydın

Yaa bu nisan ayı valla bereketli olduu tebrik ederim canım gözünaydın
Çok teşekkür ederim evet güzel haberler arka arkaya geliyor desteğin için teşekkür ederim siz olmasaydınız cesaret edemezdim ama 4. Dilatör gibi biraz kalıyor normal mi

Birebir aynısını yaşıyorum. Tek parmakta sorun yok ama 2 parmak imkansız gibi. Aparatta aldım ben 1. Bazen çok rahat oluyor bazen olmuyor. Ama 2. Boy hiç olmuyor. :/

Çok teşekkür ederim evet güzel haberler arka arkaya geliyor desteğin için teşekkür ederim siz olmasaydınız cesaret edemezdim ama 4. Dilatör gibi biraz kalıyor normal mi
Evet canım normal onu hiç düşünme herkeste hemen hemen öyle

İyi bariben biraz evhamlıyım herşey yerli yerinde olsun istiyorum da ama ne acı ne kanama hiç birşey olmadı biraz sızladı sadece ama o da zamanla geçer diye düşünüyorum
Göreceksin biraz zaman geçsin bunların hiçbiri bile olmayacak

Bende o darlığın ötesine geçemiyorum. Bana da gönderebilir misiniz?

Ne kadar sürede atlattınız benim canım çok yandığı için eşime izin cermiyorum ger gün ağlıyorum doktorlar da çok pahalı
Ben temmuz ayında başladım ağustosta yendim ama 1ay içinde sadece 5gün yapabilme fırsatım olmuştı dilatör seti gerçekden o çok yardımcı .
Evdede yenebilirsin kesinlikleee Hiç ağlama , tedavisi olan birşey sen kendine inan inat et başarırsın hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…