- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
- 683
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #252.881
Anlıyorum bende öyle hissediyordum o zaman aparat ile iyice alıştırın☺Çok denedik ama olmuyor diye bayadır denemiyoruz çünkü her seferinde olmuyor daha çok umutsuzluğa kapılıyoruz
Hayırlı olsun merkurcüm biliyordum başarabileceğiniKızlar sonunda oldu başardım3 yıllık kabusum sona erdi bana destek olan buradaki tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim gerçekten korkulacak bişey yokmuş içim huzur doldu
Çok sevinirim gerçekCanım ondan önce ben sana bazı eşi deneme notları atayım burada onları oku ve bunları yapıpta başaramayan olmadı bence sen de yeneceksin zaten %80’i bitmiş kii
Seninde desteğin büyük çok teşekkürlerHayırlı olsun merkurcüm biliyordum başarabileceğiniçok sevindim
Çok teşekkür ederim hepsini deniycem
Yaa bu nisan ayı valla bereketli olduu tebrik ederim canım gözünaydınKızlar sonunda oldu başardım3 yıllık kabusum sona erdi bana destek olan buradaki tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim gerçekten korkulacak bişey yokmuş içim huzur doldu
Rica ederim sen yendin senin başarınSeninde desteğin büyük çok teşekkürler
Çok teşekkür ederim evet güzel haberler arka arkaya geliyorYaa bu nisan ayı valla bereketli olduu tebrik ederim canım gözünaydın
Birebir aynısını yaşıyorum. Tek parmakta sorun yok ama 2 parmak imkansız gibi. Aparatta aldım ben 1. Bazen çok rahat oluyor bazen olmuyor. Ama 2. Boy hiç olmuyor. :/Arkadaşlar Ben iki gün önce başladım egzersizlere bir günde serçe parmak orta parmak işaret parmak yüzük parmak acısız yaptım tek seferde söylediğiniz kegel egzersiznide aynı anda yaparak ama iki parmağa gelince bir boğumun yarısı zor girdi yine diğer parmaklardaki gibi rahat oldum nefesimi kontrol ettim ama nasıl diyim sinsi bı acı hissettim böyle yanma ve baskı devam edemedim orda takılı kaldım iki gündür ilerleyemiyorum ve orası iki parmağa göre aşırı küçük sanırım bozuluyor dimi iki parmağı tamamen yapınca onu da geçtim acıyor ve yanıyor tıkanıp kaldım iki gündür ne yapmalıyım sizce
Canım 1. Aparatı iyice rahat yapana kadar ikinciye geçmemeni öneririmBirebir aynısını yaşıyorum. Tek parmakta sorun yok ama 2 parmak imkansız gibi. Aparatta aldım ben 1. Bazen çok rahat oluyor bazen olmuyor. Ama 2. Boy hiç olmuyor. :/
Evet canım normal onu hiç düşünme herkeste hemen hemen öyleÇok teşekkür ederim evet güzel haberler arka arkaya geliyordesteğin için teşekkür ederim siz olmasaydınız cesaret edemezdim ama 4. Dilatör gibi biraz kalıyor normal mi
İyi bariEvet canım normal onu hiç düşünme herkeste hemen hemen öyle
Göreceksin biraz zaman geçsin bunların hiçbiri bile olmayacakİyi bariben biraz evhamlıyım herşey yerli yerinde olsun istiyorum da ama ne acı ne kanama hiç birşey olmadı biraz sızladı sadece ama o da zamanla geçer diye düşünüyorum
Bende o darlığın ötesine geçemiyorum. Bana da gönderebilir misiniz?Insan fark edemiyor bana da kasmıyorum gibi geliyordu ama terapistim " kasmasan mümkün değil daralmaz kasıyorsun farkında degilsin" diyordu :)
Mantıken de haklılar çünkü cidden dar bir alan değil. Sana mesaj attım neden o darlığı hissettiğine dair sadece bir kas var orda. Devam et ilerle:)
Ben temmuz ayında başladım ağustosta yendim ama 1ay içinde sadece 5gün yapabilme fırsatım olmuştı dilatör seti gerçekden o çok yardımcı .Ne kadar sürede atlattınız benim canım çok yandığı için eşime izin cermiyorum ger gün ağlıyorum doktorlar da çok pahalı
Aynen öyle.. olurpeki soyle acayip bir soru sorucam, bu dilatoru yaparken, sizde de onden bakinca neredeyse tamami girmis ama arkadan bakinca daha az girmis gibi, cogunlugu disarda gibi duruyor mu? Anlatabildim mi bilmiyorum ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?