• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar, seni burada herkes çok iyi anlıyor buraya anlatman seni yıpratmaz aksine hepimiz senin için elimizden ne geliyorsa yaparız moral, destek ve aşşırı motivasyonla Allah İn izniyle bu işin üstesinden geliriz👌Ben 2 yıl uğraştım psikiyatri vs.çözemedim sonra bir yerden para ayarladık eşim zorla da olsa ciddi bir bütçe ayırdı bu işe ve araştırmaya başladık. Ben Ankara hera klinik İstanbul da ayten olgun ve izmir de sümeyra tatar arasında kaldım aradım hepsini fiyat vs.bilgi aldım hepsi aynı güvenle konuştu başlarsan yenersin en fazla 3 seans vs. Derken sümeyra nın 2000 TL olduğunu öğrendim diğerleri net fiyat bile vermiyor 3000-7000 arası değişir diyorlar sonuç olarak risk aldım ve ucuz olanı seçtim çok şükür 3.günki görüşmeden sonra halledip evimize döndük. Allah tan korkan biriyim gerçekten çözeceğinden emin olmasam bu vebale girip önermem bile, sadece bana çok dua etmeni isterim ben de sümeyra hanımı araştırırken burda bir arkadaşın onun hakkında yorumu gördüm hala dua ediyorum o arkadaşa Allah bin defa razı olsun iyi ki yazmış, ben iyi ki görmüşüm.
Soyadı ne doktorun

Ben temmuz ayında başladım ağustosta yendim ama 1ay içinde sadece 5gün yapabilme fırsatım olmuştı dilatör seti gerçekden o çok yardımcı .
Evdede yenebilirsin kesinlikleee 🙏🏻🙏🏻 Hiç ağlama , tedavisi olan birşey sen kendine inan inat et başarırsın hemen
Sende kendi kendine mi yendin yoksa bir doktordan destek aldın mı

Sende kendi kendine mi yendin yoksa bir doktordan destek aldın mı
Aparatı sipariş et ve sende burdan destek al yenersin korkma hiç öyle düşündüğün gibi imkansızlık yok
Nefes kegel egzersizlerini öğrendin mi yada duydun mu?

Birebir aynısını yaşıyorum. Tek parmakta sorun yok ama 2 parmak imkansız gibi. Aparatta aldım ben 1. Bazen çok rahat oluyor bazen olmuyor. Ama 2. Boy hiç olmuyor. :/
Bence parmak daha rahat tabi yine sen bilirsin ben bugün ara verdim iki gün sonra iki parmağı tekrar deneyeceğim sen geçersen iki parmağı bana da yazar mısın nasıl yaptığın hakkında 🙋

Ama baktığım kadarıyla çok da yok bir idrar tutup bırakma ve sırt üstü yatıp popoyu havaya kaldırma var bunları yapsam yeter m ?
Benim şu taktik çok işe yaradı aparatı içine alırken gülü kokluyormuş gibi kokla (nefes al) , daha sonra nefes verirken mumu üflüyormuş gibi (nefes ver) ve o sırada kafana takmamak için gerilmemek için ya arkada tv açık olsun, ya da müzik, konser sevdiğin bir şeyler yani bi ses olsun ki tek onu düşünüp gerilme pozitif,olumlu,mutlu olmak önemli 😍😍 nefesi unutursan kasarsın sakın unutma 🥰 kolaylıklar dilerim
Bak aparat olsun parmak olsun eşli deneme olsun bu şekilde yapabilirsin yukardaki bilgiyi hayatına geçir🌺

Bak aparat olsun parmak olsun eşli deneme olsun bu şekilde yapabilirsin yukardaki bilgiyi hayatına geçir🌺
Çok teşekkür ederim yarın çevremde bakacam belki satan bi yer bulabilirsem hemen alıp denemek istiyorum bulamazsam mecbur sipariş veririm ama nedense kendime hiç güvenemiyorum sanki canım çok yanacak gibi hissediyorum

Çok teşekkür ederim yarın çevremde bakacam belki satan bi yer bulabilirsem hemen alıp denemek istiyorum bulamazsam mecbur sipariş veririm ama nedense kendime hiç güvenemiyorum sanki canım çok yanacak gibi hissediyorum
Hayır hiç alakası yook kafandan at o düşünceleri sanmıyorum bulamazsın bende aramıştım sipariş etmiştim bu işte en önemli şeyse kendine inanmak güvenmek

Ya kendimi çok hazırladım her defasında bu sever olacak diye motive ettim her defasında hüsran acı
Hepimiz aynıydık bu sefer olacak yapacam diyip hüsranla sonuçlandı ama bu sefer bilinçli bir şekilde yapacaksın aparatlara sen bir başla ne demek istediğimi anlarsın merve mutlu olacak💃🏻

Tamamdır başlicam o kadar kişiyle konuşuyorum ki sana sordum mu bilmiyorum sen doktora gidip mi yendin
Hayır öncesi gittim fizyolojik bir sıkıntı olup olmadıgını öğrendim aparatları aldım bu şekilde yendim

Back