- 15 Mart 2022
- 164
- 202
- 33
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #252.521
Yaparsın yaparsınYa bir de benim aparatım da farklı direkt silindir gibi ucu hafif eğimli her tarafı kalın şu trendyolda satılan ilk dilatorlerden krem rengi. İnşallah eşli yapabilirim artık
Kan gelmek zorunda değil kiArkadaşlar emla sürerek de olsa nerdeyse tamamını aldım son dilatorun sadece dipten 2 parmak kadari girmedi. O da naptiysam olmadı kanalım mi bitti acabayani emla kullanmadan yapayım dedim ama sabahtan beri uğraşıyorum girmedi öyle ama böyle oldu. En azından alışana kadar denemelere önce emlasiz başlarım olmazsa emla sürerim yalnız benden hiç kan gelmedi kasmadigim için mi acaba
Demek ki benimki de bayaa esnekKan gelmek zorunda değil kiBenden de hiç gelmemişti eşlide de gelmedi 1.5 ay oldu hala gelmiyor benim kızlık zarım esnekmiş aynı zamanda fazlalık varmış ona rağmen esnediği için gelmiyor yani. dilatörün 4.sünde ip gibi pembe bi çizik görmüştüm peçetede oydu heralde kan kan denilen şey
4. Dilatördeki kastığımdan tahrişte olabilir emin değilim. Ama araştırdıkça şunu öğrendim kanaması olmayan insan düşündüğümüzden çok fazlaymış. Odaklanmamak gerekiyormuş kana olmayınca olmuyorDemek ki benimki de bayaa esnekdilatorde bile bi şey görmedim
Evet genelde biz herkesin kanaması oluyo diye bilirdik ama öyle değilmiş4. Dilatördeki kastığımdan tahrişte olabilir emin değilim. Ama araştırdıkça şunu öğrendim kanaması olmayan insan düşündüğümüzden çok fazlaymış. Odaklanmamak gerekiyormuş kana olmayınca olmuyor
Başı girdiğinde çıkarma gerekirse 10 dk bekle kegel yap vemcain sıktın mıArkadaşlar ben de gördüm oranın genişliğini duvar olmadığını dediğim, dediğiniz her şeyi yapıyorum ama bu 4'un sadece başı giriyo yaa napabilirim başka
Muhtemelen hymendne kaynaklıdır korkma olabilecek birşey zaten kiminde sonradan geliyorKızlar merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ara ara aktif olup yazıyorum halâ sorunumu çözebilmiş değilim. Ben dördüncü aparat dahil rahat rahat çalışıyorum ama eşlide başarısızım çünkü penis boyu dördüncüden çok daha büyük. O yüzden dördüncü aparata streç sararak büyütüp o şekilde çalışmaya başlamıştım. İlk gün bir şey olmadı ertesi gün kahverengi leke ardından da kan geldi. Kızlık zarıyla ilgili bir şey midir bu. Pazartesi doktora gideceğim ama o zamana kadar içim içimi yemesin diye size de bir sorayım dedim. Dördüncü aparata kadar hatta dörtte dahil çalıştığımda hiç kan vs gelmemişti.
O tırtıklı yer zaten senın vajınanın genel yapısı hymen dediğimiz yer de vajına girişinden sonra etrafını saran minik kan pıhtıcıklarıdır çok ayrıntı düşünme şöyle yapıdaysa şu olur filanBir de kızlık zarıyla ilgili başka bir sorum var size. Ben parmak egzersizi de çalıştım vajinama parmağımı soktuğumda önce tırtıklı bir yer geliyo birsz ilerleyince boşluk geliyor. Aparatla da çalışırken 2 parmak kadar sert gidiyor sonra kayıp giriyor içine. Eşli yapamama sebebim acaba o girişteki tırtıklı yer mi diye düşünmeye başladım. Kızlık zarı orasıysa ilişki yaşadıktan sonra o giriş kısmı o şekilde mi kalacak yoksa esneyip açılacak mı. Yani girş genişlerse devamı da gelecek gibi oluyor ama eşlide canım çok acıyor hatta o büyüttüm dediğim aparatla denerken de canım çok acıdı aslında inanılmaz rahat ve gevşemiş şekilde başlamıştım çalışmaya. Benim vajinamda mı var bir sıkıntı acaba yaa
Cevap için teşekkür ederimO tırtıklı yer zaten senın vajınanın genel yapısı hymen dediğimiz yer de vajına girişinden sonra etrafını saran minik kan pıhtıcıklarıdır çok ayrıntı düşünme şöyle yapıdaysa şu olur filanEşli denemeden önce aparatla iyice çalışın içinizde bekletirseniz daha kolay olacaktır.
Oradakı kaslar alışmadığı için başta öyle zor gibi gelebilir ama diğerki zamanlarda görün çook rahat olacak apartın 2-3cm dışarda kalıyor zatenn gayet esnek anlattığına göre öyle olmasa en baştan yapamazdın devam et az kalmış canımCevap için teşekkür ederimİçimde bekletip denedim, hatta o kadar rahat başladım ki denemeye ama canım öyle çok acıdı ki öyle olunca eşli denemeye ara verip aparat çalışmaya devam ediyorum. Dördüncü aparata streç sarıp biraz büyüttüm o şekilde denedim yine canım acıdı dörtte fazlası olmuyor bende öyle olunca kızlık zarında mı bir sorun var diye düşünmeye başladım. Ama esnek olmasa dördüncü aparatta girmezdi değil mi. Penis boyu dörde göre büyük o yüzden biraz daha büyük aparatla çalışmak istedim alışayım öncesinde diye.
Sık bırak yöntemi işte canım sanki idrarını yapmış sonra geri sıkıyor gibi yapacaksın muhtemelen doğruKizlar bu kegel egzersizlerini yapiyorum ama gercekten yapip yapmadigima emin olamiyorum. Yani ben acaba yanlis yerlerimi mi kasip birakiyorum nasil emin olcam? Gazimi ve kucuk tuvaletimi tutar gibi yapiyorum ama kalcam da kasiliyor gibi. Acaba yalnizca kalcami mi kasiyorum diye dusunuyorum.
Aşağıda yazdıklarımı birebir uygulaa canımm
size şöyle sıralayım
1) en baştan aparatlara başla 10 dk ara ile daha sonra 4.olan aparatla en iyi egzersizlerini yap ileri geri tak çıkart etrafında daire çiz ve aparatı içinde rahat 20dk kadar beklet ben uyuştrucu krem sprey kullanmadım
2) Sen bu egzersizlerini yaparken eşin hazırlansın aparatı çıkarıp direk eşli denemeye geçin aparat sayesinde esneme yapıyor.
3) Eşine izin ver müdahele etme ona güvenmelisin aparatla nasıl yaptıysan aynı öyle hatta aparat daha zor eşli deneme daha kolay
4) Yarıya kadar oldu ama devamı olmadı dediğin yerde acele etmek yok o şekılde bekleyin sonra sen deriin nefes al nefesi verirken hafif ıkın ve eşin devam etmeli bal gör olacak ve kendine hep olumlu olumlamalar yap ben vajınusmusu yendim başardım harikaayım de sen bunlarla devam et güzel haberlerini bekliyorum
C cemremir oku canımYatak ucuna geliyorsun kalçanı yüksek tutmaya çalış eş ayakta ayaklarını istersen eşinin beline sararabilir yada küçük tabure alıp ayaklarına koyabilirsiniz.Bu şekilde kasılma daha az oluyor. Takıldıgın duvar hissi diye adlandırdığın yerde bekle acele etmeden sık bırak yapıp nefes egzersizleriyle destekleyip tamamlamaya çalışın zaten %80 ni bitmiş bu işin
Birde giriş olurken kalçaya eğimli olmalı giriş direk değil benim hep kullandığım bir emoji varbunu göz önüne getirin
Yatarak daha anlaşılır oluyor bence. Ben uzanıyorum ve nefes alınca pelvik tabanı gevşetip karnımı nefesle dolduruyorum. Nefes verirken pelvik tabanı sıkıyorum.Kizlar bu kegel egzersizlerini yapiyorum ama gercekten yapip yapmadigima emin olamiyorum. Yani ben acaba yanlis yerlerimi mi kasip birakiyorum nasil emin olcam? Gazimi ve kucuk tuvaletimi tutar gibi yapiyorum ama kalcam da kasiliyor gibi. Acaba yalnizca kalcami mi kasiyorum diye dusunuyorum.
🖒Sanki genelde tersini yapanlari okudum bunun. Nefes alirken sıkıp verirken gevsetiyolar, siz tam tersini yazmissiniz. Acaba fark ediyor mudur?Yatarak daha anlaşılır oluyor bence. Ben uzanıyorum ve nefes alınca pelvik tabanı gevşetip karnımı nefesle dolduruyorum. Nefes verirken pelvik tabanı sıkıyorum.
Genelde de buyutecli aynayla bakiyorum kalca kaslarimi sıkmamak icin.
Terapi almistim böyle anlatılmıştı
Ben fizyoterapistten iki seans aldim bu şekilde anlattı Nehir ve 100 150 kez yapılmasını da doğru bulmuyor. Bunlar bilinen yanlışlar demisti.🖒Sanki genelde tersini yapanlari okudum bunun. Nefes alirken sıkıp verirken gevsetiyolar, siz tam tersini yazmissiniz. Acaba fark ediyor mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?