Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet dolator bana gerçekten çok itici geliyor bu şekilde yenmeyi sectim kendime onlari yapman gerekir eğer yenemezsen falan diye. Kendiilmi motive ettim hep birde sunu sorayım bu ağrı zorlama dan dolayi olan bi ağrı değil gibi sanki böle sağ sol da var böle garip

Hamilelik olma ihtimali zor ama insann aklinada geliyor bazen hic bole yasamayinca acaba diyorm

Bacak ve üst baldırlara doğru yayılan bir ağrı mı ?

Eğer öyleyse bir uzmana gitmen de fayda var bu şekilde yenmene 100 puan vallahi

Hmm anladm oyle kuvvetli bir ağrı değil sızlıyor arada geçer umarim onumuzdeki ay gdiicem doktra zaten kontrol icin vajinismusu tam yenersem
Büyük bir kısmını zaten başarmışıın canım oda olur merak etme.O bahsettiğin ağrıda geçicidir diye umuyorum Korunmadan mı oldu ilişki regl yakın mı

Kızlar merhaba, benim görselde pembe ile işaretlediğim kısımda hafif bir topaklık var yürürken acıyor sivilce acısı gibi. Sivilce falan mı çıkıcak diye düşündüm ama görünürde değil gibi. Ne olabilir acaba doktora gidicem ama belki normal bir şeydir diye sormak da istedim gitmeden önce hala vajinusmusu tam yenemedim ayrıca bir kez sprey ile olmuştu sonra deneyemedik hiç

Kızlar merhaba, benim görselde pembe ile işaretlediğim kısımda hafif bir topaklık var yürürken acıyor sivilce acısı gibi. Sivilce falan mı çıkıcak diye düşündüm ama görünürde değil gibi. Ne olabilir acaba doktora gidicem ama belki normal bir şeydir diye sormak da istedim gitmeden önce hala vajinusmusu tam yenemedim ayrıca bir kez sprey ile olmuştu sonra deneyemedik hiç

Eklentiler

• IMG_20220308_234642.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…