- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #252.221
Eşli deneme sonrası kasık ağrım var iki gündür sebebi ne olabilir acaba kendimi fazla kasmak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım hatta öncesi kas gevşetici bile rahatlatır ben öyle yapmıştım bir seferindeEşli deneme sonrası kasık ağrım var iki gündür sebebi ne olabilir acaba kendimi fazla kasmak mı
Eğer kasıyorsanız kendinizi ağrıyabilir. Ben atlatmadan önce 2-3 gün boyunca bacaklarım dahil ağrı çektiğimi biliyorum kasmaktanEşli deneme sonrası kasık ağrım var iki gündür sebebi ne olabilir acaba kendimi fazla kasmak mı
Eşli denemeye devam edeymmi ozman ara mi vermeliyim ozmanda gerilerim diye korkuyromEğer kasıyorsanız kendinizi ağrıyabilir. Ben atlatmadan önce 2-3 gün boyunca bacaklarım dahil ağrı çektiğimi biliyorum kasmaktan
Dilatörleri tamamen bitirdiniz mi ?Eşli denemeye devam edeymmi ozman ara mi vermeliyim ozmanda gerilerim diye korkuyrom
Dilator denemdim ben hiçDilatörleri tamamen bitirdiniz mi ?
o zaman direkt eşli deneme yapıyorsanız kasılmanız çok çok normal merak etmeyin telaş yapmayın Ağrılarınız ertesi gün azalıp geçiyorsa ve eşli denemeyle devam edeceğim diyorsanız yapabilirsiniz tabi tamamen size bağlıDilator denemdim ben hiç
Evet dolator bana gerçekten çok itici geliyor bu şekilde yenmeyi sectim kendime onlari yapman gerekir eğer yenemezsen falan diye. Kendiilmi motive ettim hep birde sunu sorayım bu ağrı zorlama dan dolayi olan bi ağrı değil gibi sanki böle sağ sol da var böle garipo zaman direkt eşli deneme yapıyorsanız kasılmanız çok çok normal merak etmeyin telaş yapmayın Ağrılarınız ertesi gün azalıp geçiyorsa ve eşli denemeyle devam edeceğim diyorsanız yapabilirsiniz tabi tamamen size bağlı
Hamilelik olma ihtimali zor ama insann aklinada geliyor bazen hic bole yasamayinca acaba diyormEvet dolator bana gerçekten çok itici geliyor bu şekilde yenmeyi sectim kendime onlari yapman gerekir eğer yenemezsen falan diye. Kendiilmi motive ettim hep birde sunu sorayım bu ağrı zorlama dan dolayi olan bi ağrı değil gibi sanki böle sağ sol da var böle garip
Bacak ve üst baldırlara doğru yayılan bir ağrı mı ?Evet dolator bana gerçekten çok itici geliyor bu şekilde yenmeyi sectim kendime onlari yapman gerekir eğer yenemezsen falan diye. Kendiilmi motive ettim hep birde sunu sorayım bu ağrı zorlama dan dolayi olan bi ağrı değil gibi sanki böle sağ sol da var böle garip
Eğer öyleyse bir uzmana gitmen de fayda var bu şekilde yenmene 100 puan vallahiEvet dolator bana gerçekten çok itici geliyor bu şekilde yenmeyi sectim kendime onlari yapman gerekir eğer yenemezsen falan diye. Kendiilmi motive ettim hep birde sunu sorayım bu ağrı zorlama dan dolayi olan bi ağrı değil gibi sanki böle sağ sol da var böle garip
Yenemezmiyim yaniEğer öyleyse bir uzmana gitmen de fayda var bu şekilde yenmene 100 puan vallahi
Hayır benim bir ağrım var dedin ya o geçmezse uzmana git dedim. bu şekilde tabikidee yenersin yenenlerde oldu güzel birşey dedimYenemezmiyim yani
Yok kasık ağrısı oyle kuvvetli bi agri değil sadece sızlıyor arada hafif rahatsız edici değil aslnda üşütmus olabilirimBacak ve üst baldırlara doğru yayılan bir ağrı mı ?
Hmm anladm oyle kuvvetli bir ağrı değil sızlıyor arada geçer umarim onumuzdeki ay gdiicem doktra zaten kontrol icin vajinismusu tam yenersemHayır benim bir ağrım var dedin ya o geçmezse uzmana git dedim. bu şekilde tabikidee yenersin yenenlerde oldu güzel birşey dedim
Büyük bir kısmını zaten başarmışıın canım oda olur merak etme.O bahsettiğin ağrıda geçicidir diye umuyorum Korunmadan mı oldu ilişki regl yakın mıHmm anladm oyle kuvvetli bir ağrı değil sızlıyor arada geçer umarim onumuzdeki ay gdiicem doktra zaten kontrol icin vajinismusu tam yenersem
Korunmadan oldu adet yeni bitti adet bitiminden üç dört gün sonra olduBüyük bir kısmını zaten başarmışıın canım oda olur merak etme.O bahsettiğin ağrıda geçicidir diye umuyorum Korunmadan mı oldu ilişki regl yakın mı
Tedirgin olma pes etme zaten bitirmişsin Herkeste olur ilk başta sızı acıYok kasık ağrısı oyle kuvvetli bi agri değil sadece sızlıyor arada hafif rahatsız edici değil aslnda üşütmus olabilirim