- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.881
Ben vemcaine sprey ile yapmıştım o bana daha etkili gelmiştiMerhaba kızlar bende aynı dertten müzdaribim.,uzun zaman önce başlamıştım ama araya covid grip gibi durumlar girince tedaviye ara vermek zorunda kaldım .Bugün yeniden başlıyorum.Anestol krem mi yoksa webcaim sprey mi ileri denesem dilatörle çalışmayı
Spreyi azaltabildiniz miBen vemcaine sprey ile yapmıştım o bana daha etkili gelmişti
Evet aparatlarla 4 5 fıs sıkarken şimdi eşli de 1 yada 2 ve aparat da kullanmıyorum artıkSpreyi azaltabildiniz mi
Evet aparatlarla 4 5 fıs sıkarken şimdi eşli de 1 yada 2 ve aparat da kullanmıyorum artık
Aparatları mı sıkıyorsunuz spreyiEvet aparatlarla 4 5 fıs sıkarken şimdi eşli de 1 yada 2 ve aparat da kullanmıyorum artık
Hayır vajina içineAparatları mı sıkıyorsunuz spreyi
O tıkandığın Baskı hissettiğin yerde hemen bırakmayacaksınız o an bekleyip hani beraber koordineli çalışmak gibi düşün sen nefes alacaksın nefesi verip ıkınırken eşin devreye girecek ona izin ver müdahale etme çünkü anlık heyecanla izin vermiyoruz Dördüncü olan aparatı içinde bekletiyor musunSelam kızlar, ben de aparatların bütün boyutlarını artık korkmadan yapabiliyorum ama eşli denemede hala başarılı olamadım yani baktığımda ikisi de aynı şey gibi neden olabilir bu böyle bir şey yaşayan var mı aranızda nefes egzersizleri falan her şeyi yapıyorum o esnada ama çok baskı hissediyorum devam edemiyorum
Aslında kullanmasan bile hiçbir fark yok Ben almıştım ama bilerekten kullanmadım ve hiçbir eksikliğini de hissetmedim ama sprey olan daha etkili diye diyebiliyorumMerhaba kızlar bende aynı dertten müzdaribim.,uzun zaman önce başlamıştım ama araya covid grip gibi durumlar girince tedaviye ara vermek zorunda kaldım .Bugün yeniden başlıyorum.Anestol krem mi yoksa webcaim sprey mi ileri denesem dilatörle çalışmayı
Evet çok faydası oluyor ben eşimle çalışmıştım aparatlarlaİlk birlikteliğin daha konforlu ve kolay olmasını istiyorsanız aparatlari esiniz yapsin . Size aparati uygulandığında nasil yapacağını öğrenir...
teşekkür ederim, evet 4.yü içimde bekletebiliyorum o kadar rahat kayıyor ki hiç bir zorlanma yok. eşli denemede olmadığı zaman aparatı denediğimde hemen giriyor içeri yine. ıkındığımda da girmemiştiO tıkandığın Baskı hissettiğin yerde hemen bırakmayacaksınız o an bekleyip hani beraber koordineli çalışmak gibi düşün sen nefes alacaksın nefesi verip ıkınırken eşin devreye girecek ona izin ver müdahale etme çünkü anlık heyecanla izin vermiyoruz Dördüncü olan aparatı içinde bekletiyor musun
Ne ile egzersiz yaptınız kayganlik olarakKızlar merhaba son zamanlarda kuruluk oluyor (son aşamalara geldim artık hazirim sanırım) kayganlastirici olarak ne kullanıyorsunuz öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var
Su bazlı kayganlaştırıcılae olablirr hatta ben başlarda doktorlarında kullandığı ultrason jeli kullanmıştımKızlar merhaba son zamanlarda kuruluk oluyor (son aşamalara geldim artık hazirim sanırım) kayganlastirici olarak ne kullanıyorsunuz öneri ve tecrübelerinize ihtiyacım var
Kayganlık la ilgili sıkıntım yoktu hiç kullanmadım şimdiye kadar ama son günlerde kuruluk oluyor çok ugrastigim için sanırımNe ile egzersiz yaptınız kayganlik olarak
İnternetten alcam isim marka olarak söyleyebilir misiniz hiç almadigim için bilmiyorumSu bazlı kayganlaştırıcılae olablirr hatta ben başlarda doktorlarında kullandığı ultrason jeli kullanmıştım
Egzersiz olarak aparat kullanmıyorum eşimle deniyoruz hep burda aparatla ilgili yazılanlarıNe ile egzersiz yaptınız kayganlik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?