- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.861
Gitmek istemiyorum. Ne demek kuzu sağlığın için gideceksin.İyi akşamlar
Karnımın alt bölgesi kaslarım ağrıyor oturup kalkarken hareket ettikçe ve
Küçük abdest yaparken yanma oluyor bende yeni başladı.
2 gün önce eşli denemiştim tamamı girmemişti. Başı girmişti
Zorladıggımız için mi acaba
Ne yapabilirim ?
Doktora gitmek istemiyorum
Üzülme.Ben de vajinismusum buradaki yazıları yazilanlari okuyup kegel ve nefes egzersizleri yaptm kafamda bazi şeyler daha iyi otrudu genital bolgemi inceledim sürekli dokunmaya korkarken şimdi eşim le parmak egzerisiz denedik tek parmak ili bogum falan girdi ama esli denemede yaptk pns.. başı baya ilerledi ama bo kısımda takiliyor aci hissediyorum ama neges egzersiz yapityom o anda ama ilerlemedi sizce devam etmelimiyim umit varmi yani
Dilator yok almadmÜzülme.
Moralinide bozma .
Sen büyük yol katettin.
Parmak egzersizimi yapıyorsun sadece.
Dilator setin varmi.
Bana da yardımcı olur musunuzBurda vajinusmusu yenmek için taktikler vern herkese çok teşekkür ederim Bn 4 yıldır bu hastalıkla uğraşırken on gün önce sizlerden cesaret alıp başladım ve üç günde tamamen yendim Allah razı olsun hepinizden
Aparatları yeniden başlayacaksınız.. asla pes etmeyeceksiniz..Bana da yardımcı olur musunuz
Uyuşturucu kremlerle birlikte yapsam olur mu ben zaten yapıyodum penisi aldım ağrı sızı yok ama araya zaman girdi o an eşime izin veremiyorumAparatları yeniden başlayacaksınız.. asla pes etmeyeceksiniz..
Aparatlar eşiniz yapsin .. esine karşı guven sorunun var sana zarar vereceğini düşünüyorsun. Krem tercihi size kalmış.. gerek yok doğru zamanda ikinma kegel yaptığınız surece zaten aci agri duymazsınız.Uyuşturucu kremlerle birlikte yapsam olur mu ben zaten yapıyodum penisi aldım ağrı sızı yok ama araya zaman girdi o an eşime izin veremiyorum
Bu dönemde araya sakın zaman koymayın o kadar ilerlemişkenUyuşturucu kremlerle birlikte yapsam olur mu ben zaten yapıyodum penisi aldım ağrı sızı yok ama araya zaman girdi o an eşime izin veremiyorum
Aparat seti ve egzersizlerinle yaparsın hiç vakit kaybetmeDilator yok almadm
Aparat seti alabiliyorsan onlarla daha çabuk ilerlersin.Dilator yok almadm
NaptinHayir kizlar sigile benzer birsey cikmisti bende ona bakti yalnizca,o sekilde muayene yapmadiakintim oldugunu gorunce ve kizariklik plunca enfeksiyon dedi acikcasi ben aparatlarda hic acim agrim olmasigi icin yinede denemek istiyorum bu gece
Merhaba banada yardımcı olurmusunuz 6 ay oldu evlenelı ama artık elimle sorunlar baş gosterıyor çok daraldım çok sıkıldım nasıl yaptınızBende yeniyim sitede çok şükür yendim 3 senedir bununla savaşıyordum sonunda bitti tüm arkadaslarim dualarımdasınız
Sonuçlandığı oluklu şekıldeMerhaba , aparat hic kullanmadim. Yarin sadece wemcain surup deneyecegim esimle. O yeterli olur mu sizce?
1) Cesaretli olmakMerhaba banada yardımcı olurmusunuz 6 ay oldu evlenelı ama artık elimle sorunlar baş gosterıyor çok daraldım çok sıkıldım nasıl yaptınız
N dedinizSonuçlandığı oluklu şekılde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?