- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.841
nefes yapmaya çalıştım. Nefes alıp kkındım. Verirken de içeri almaya çalıştım. Bu olumlamalar spotfy yada youtube gibi bir yerde var mı?Olmuyor .Kasıyorsun bak öncelikle vücudunu gevşeterekte başlayabilirsin. Birde olumlamalari unutma.Çünkü o anda ister istemez stres oluyor.
Hangi pozisyonda deniyorsun bilmiyorum. Yatağa uzan başının altına yastık kat.
Bacakların kapalıyken yana doğru aç ayak parmaklarını sık bırak.
Sonra ellerini yana doğru aç sık bırak.
Sonra tüm bedenini sık bırak.
Nefesini sıkarken tut bırakırken ver .
♡
nefes yapmaya çalıştım. Nefes alıp kkındım. Verirken de içeri almaya çalıştım. Bu olumlamalar spotfy yada youtube gibi bir yerde var mı?
İşteee buu tebrik ediyorum seniiii asla imkansız değil ki zatenn biz böyle şartlandrmışız sankiii gözün aydınnnYaşasın sonunda bende buraya BAŞARDIM ! yazıyorum2 yıllık kabusumdan uyandım rüyalar alemine daldım. Meğer ne kadar çok abartmış saçmalamışım. Bu muymuş hayatımı zehir eden şey Hala inanamıyorum geçilmez dediğim duvarlarım aslında yokmuş, dayanılmaz dediğim acılarım aslında hiçmiş, yıkılmaz dediğim tabularım aslında boşmuş. Ertelemesin kimse lütfen başardıktan sonra anlıyorsunuz erteledikçe ne büyük hata yaptığınızı
Ah kizlar ya bugun kadin doguma gittim enfeksiyonun var biraz dedi antibiyotik verdi,denememeli miyim sizce?ekstra agri yanma yapar mi?Bugunde yarim saat 4. Apratimi nefes ve kegellerle iliskiye girmeyi dusundugum
Pozisyonda calistim,yarin esli deneme yapacagim kizlar Lutfen bana dua edin,2 aydir her allahin gunu pes etmeden calistim umarim emegimin karsiligini yarin alicam dualarini eksik etmeyinIcimde korkular vae 4. Aparat ve penis boyu arasinda cok fark oldugu icin olacak mi,pozisyonu ayarlayabilecek miyiz,kanamam olacak mi vs vs bircok endisem var emek buyuk olunca insan daha da stresleniyor insallah sizin kadar cesur olup yarin buraya ben de yendin basardim yazabilirim
Üzülme tatlım.Ah kizlar ya bugun kadin doguma gittim enfeksiyonun var biraz dedi antibiyotik verdi,denememeli miyim sizce?ekstra agri yanma yapar mi?cok moralim bozuldu
Acikcasi memnun kalmadim oldukca ilgisiz bi doktordu,yalbizca biraz enfeksiyonum oldugunu soyledi.egzersizler sirasinda hic agrim yanmam olmadi ama acaba ilk deneme icin uygun bir zaman degilmi diye dusundurduÜzülme tatlım.
BAŞARDIN bunu unutma.
Jinekolog söylemedimi nasıl bir yol izleyeceğini.
Teşekkür ederim gerçekten bu muydu yani çektiğim çile şaka gibi geliyor şu anİşteee buu tebrik ediyorum seniiii asla imkansız değil ki zatenn biz böyle şartlandrmışız sankiii gözün aydınnn
Vajinusmus hastasi olduğunu söyledinmi.Acikcasi memnun kalmadim oldukca ilgisiz bi doktordu,yalbizca biraz enfeksiyonum oldugunu soyledi.egzersizler sirasinda hic agrim yanmam olmadi ama acaba ilk deneme icin uygun bir zaman degilmi diye dusundurdu
Bence öncesi aparatla çalış bir durumunu değerlendir gerekirse sadece giriş olur zaten ilk etapta dönemli olan o Sonra da düzenli ilaçlarını kullan geçerAcikcasi memnun kalmadim oldukca ilgisiz bi doktordu,yalbizca biraz enfeksiyonum oldugunu soyledi.egzersizler sirasinda hic agrim yanmam olmadi ama acaba ilk deneme icin uygun bir zaman degilmi diye dusundurdu
Kuzu eşli denemeden o Jinekolog muayene yaptirabilmisse baştan başarmış zaten maşAllah yaBence öncesi aparatla çalış bir durumunu değerlendir gerekirse sadece giriş olur zaten ilk etapta dönemli olan o Sonra da düzenli ilaçlarını kullan geçer
Tabiiki öylee kuzumKuzu eşli denemeden o Jinekolog muayene yaptirabilmisse baştan başarmış zaten maşAllah ya
Bencede dene olacakk inşAllahHayir kizlar sigile benzer birsey cikmisti bende ona bakti yalnizca,o sekilde muayene yapmadiakintim oldugunu gorunce ve kizariklik plunca enfeksiyon dedi acikcasi ben aparatlarda hic acim agrim olmasigi icin yinede denemek istiyorum bu gece
Benimde perşembe günü Jinekolog muayenem var tatlım.Hayir kizlar sigile benzer birsey cikmisti bende ona bakti yalnizca,o sekilde muayene yapmadiakintim oldugunu gorunce ve kizariklik plunca enfeksiyon dedi acikcasi ben aparatlarda hic acim agrim olmasigi icin yinede denemek istiyorum bu gece
Naptin tatlım sen eşli deneme yaptinmi tekrardanŞiddetli bir ağrı oluyor hala bişeyler yırtılacak kafası var sanırım bende
Tebrik ederim canım gözün aydın aramıza hoşgeldin bende geçen ay yendim ve aynı senin gibi dedim bu muymuş dedim yaYaşasın sonunda bende buraya BAŞARDIM ! yazıyorum2 yıllık kabusumdan uyandım rüyalar alemine daldım. Meğer ne kadar çok abartmış saçmalamışım. Bu muymuş hayatımı zehir eden şey Hala inanamıyorum geçilmez dediğim duvarlarım aslında yokmuş, dayanılmaz dediğim acılarım aslında hiçmiş, yıkılmaz dediğim tabularım aslında boşmuş. Ertelemesin kimse lütfen başardıktan sonra anlıyorsunuz erteledikçe ne büyük hata yaptığınızı
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir canım bol bol su iç hatta aile hekimliğinde idrar tahlili verebilirsinİyi akşamlar
Karnımın alt bölgesi kaslarım ağrıyor oturup kalkarken hareket ettikçe ve
Küçük abdest yaparken yanma oluyor bende yeni başladı.
2 gün önce eşli denemiştim tamamı girmemişti. Başı girmişti
Zorladıggımız için mi acaba
Ne yapabilirim ?
Doktora gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?