Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

DEV HİZMET 😄😁😆
Resimleri Atmıyorum
Google Pozisyon Adlarını Yazınca Çıkar


Evlendikten sonra ilk cinsel birleşme sırasında fazla tecrübe gerektirmeyen ve eşlerin kontrolü eşit oranda ele alabileceği pozisyonlar uygun olabilir. Bu pozisyonların sunduğu rahatlık, biraz da olsa korkunuzu aşmanıza yardımcı olacaktır. İlk gece pozisyonları nelerdir diye merak edenler için sorunun yanıtını verelim:

  • Misyoner
  • Cowgirl
  • Cenin / Kaşık
  • Widely Opened
  • Kucak

1- Misyoner Pozisyonu​

Evlilikte ilk gece pozisyon nasıl olmalı diye merak edenler için en temel gerdek pozisyonuyla başlayalım. Erkeğin üstte, kadının altta olduğu misyoner pozisyonu ilk ilişki pozisyonları arasında en ideali diyebiliriz. Bu pozisyonda kadın yatağa sırtüstü uzanarak bacaklarını hafifçe açar. Erkek kadının bacakları arasına girerek üstüne yerleşir ve cinsel birleşme sağlanır.

Avantajı: Misyoner pozisyonu en kolay ve rahatlatıcı olandır. Çünkü hakimiyet erkekte olur ve kadın "ne yapacağım" endişesi yaşamaz. Fazla esneklik ya da tecrübe gerektirmeyen bu pozisyonun, çiftlerin göz teması kurmasına olanak sağladığı için duygusal açıdan da doyurucu olduğunu söyleyebiliriz.



2- Cowgirl Pozisyonu​

En bilinen gerdek pozisyonlarından biri de cowgirl. Kadının üstte, erkeğin altta olduğu bu pozisyon da misyoner pozisyonun aynısı diyebiliriz ama bu kez kadın üstte yer alır. Burada hakimiyet ve kontrol kadındadır. Ancak kontrol erkeğe de bırakılabilir. Çiftlerden her ikisi de kontrolü elinde tutabilir.

Avantajı: Eşlerin yüz yüze bakıyor olması güven vermesi açısından önemli. Bu pozisyonda kadın istediği oranda aktif olabilir, istenen durumda da erkek pozisyonu yönetebilir. Ayrıca bu pozisyonun, kadına kendi zevk noktalarını keşfetme olanağı sağladığını da söyleyelim.

KIZLAR BU İLK 2Sİ BURADA ARKADAŞLARIN BAHSETTİĞİ KLASİK POZİSYONLAR


DİĞER ŞIKLARI ARAŞTIRIN
RESİMLİDE ANLATIYOR
L libonita

P Pofucuk988

Bakın Kızlar En İyisi Resimli Olanlara Bakmak En Azından Eşinizde Baksın Biz Robotta Değiliz Tek Yönlendiremeyiz.
Karşı Tarafında Öğrenmesi Gerek.
Bizler Yeni Yendik Tecrübe Yok.
Karşı Tarafta Öyle
Karşılıklı Öğrenilir
Bunun İçinde Ayriyeten
Kasmayın Kendinizi

Salın Gitsin ♡😁🥰
 
B Bazensusmakiyidir Bak burada senin gibi çok arkadaş var birbirlerine destek oluyorlar.Birlikte başarıyorlar. Sende yapabilirsin.

Konunun ilk başından itibaren okuyabilirsin.
Orada kegel egzersizlerinden bahsediyor.


Hiçbir zaman moralini bozma.
Motivasyon çok önemli
Sende BAŞARACAKSIN ÖZGÜR olacaksın ♡


BİZLER BURADAYIZ
 
Canım çok teşekkür ederim beni unutmamışsın. İyiyim çok şükür bu hafta öğrencim pozitif olduğu için evde izole ettim kendimi resmi karantina olmamasına rağmen.
Sarı-yeşil bir akıntım var ama kaşıntı yok. Bir enfeksiyon olabilir mi bilemedim.
Rica ederim tatlım.
Tekrardan geçmiş olsun
Jinekolog görün tatlım. ♡
 
Lütfen bunu atlatan birileri başaran irileri özel msj atıp banada anlatsın nasıl yendiğini..Nolur yardım edin..
Canım öncelikle sakin ol bu tamamen senin psikolojinle alakalı bende tam 1.5 sene çektim ve tedavisiz geldim üstünden her yolu denedim parmak eğzersizleri deneyip malesef başsrılı olamamıştım dha snra bebek yağı denedik ama ilaçla falan alakası yok eğer ilk yapamadığım dönemlerdede denemiş olsaydm başarılı olmamazdım çünkü kafa olsrak hazır değildim herşry kafada bitiyor bol bol vajinanı incele psrmak denediğinde orasının boş olduğunu canını acıtacak bişeyin olmadığına ikna olacaksın yapı olsrak giriş dar ve erkek penisin ucu geniş öle düşün o engel aşıldığı an gerisi boşluk pozisyon olarak sırt üstü yatmanı tavsiye ederim eşin seni yönlendirmeli o an kafan o bölgede olmasın düşünme eşinin göxlerine bak gerekirse konuşun sakin sakin ilerlesin yapamazsanda xorlama ama vazgeçme sürekli dene biz artık yapamıyoruz diye bırakmıştık bi kez deniyorduk ve olmayınca herşey bitiyodu başardığım gün olmadı yarım saat snra tekrar denedik eşim beni kasmadan yavaş ilerledi ve bişi yok vs gibi oyaladı beni ve mutlu son inancını kaybetme bunuda atlatacaksın
 
Heyoo bizim de bu sefer çok şükür tam anlamıyla başarılı oldu , git gel de olduu ve eşim boşaldı da . bundan sonrası daha da güzel olcak inşallah :-)
Şimdi herşey daha anlamlı olacak ♡

Bir süre sonra kendine iyi hissedeceğin Jinekologta bul muayeni ol tedbir amaçlı
Rabbim bundan sonrasını en kolayindan nasip eder inşAllah 🤲
 
Hangi konuda tedbir amaçlı gitmek lazım acaba?
Bizler vajinusmus hastasiyken bazılarımız kısmen Jinekolog muayene(Alttan muayene) olabiliyordu. Ağır derece olmayanlar .

•Mantar enfeksiyon (kadınsal hastalıklar)
•Gebeliğe hazırlık ve gebelik takibi
•Rahim ağzı hastalıkları
•Yumurtalık hastalıkları

Olası durumlar için Jinekolog muayene şarttır.
Hem aklınızda soru işaretleri kalmaz.
Vajinusmus yenen kişiler Rahat bir şekilde Jinekolog muayeneside olabilirler.
 
X