- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.821
MerhabalarKızlar merhaba 3 yıllık evliyim ve hala ilişkiye girmedim daha doğrusu giremedim. size şöyle anlatayım ben denemektende korkuyorum belki denesem olucak benim direk bacaklar kasılıyor bacaklarımı açamıyorum ve artık çok yoruldum egzersiz yapmak istemiyorum beyinde olduğunu düşünüyorum hatta bir kaç haftadır kendime deneme demiyicekssin sanki ilişkiye girmişssin sürekli giriyormuşsun diye düşün diyorum hatta bebek yağı aldım kas gevşetici falan bakalım bu akşam artık bir bebeğim olsun istiyorum lütfen tavsiyeleriniz varsa yazın tükendim artık ...
Aparat seti ve egzersizlerle bu işi sen çözersin çoğumuzda bu şekilde yendi.önemli olan erteleme ve kararlı olmak düzenli çalışmak bir gece de bile yenenler olduu.Hadii inşAllah senide bekliyoruzKızlar merhaba 3 yıllık evliyim ve hala ilişkiye girmedim daha doğrusu giremedim. size şöyle anlatayım ben denemektende korkuyorum belki denesem olucak benim direk bacaklar kasılıyor bacaklarımı açamıyorum ve artık çok yoruldum egzersiz yapmak istemiyorum beyinde olduğunu düşünüyorum hatta bir kaç haftadır kendime deneme demiyicekssin sanki ilişkiye girmişssin sürekli giriyormuşsun diye düşün diyorum hatta bebek yağı aldım kas gevşetici falan bakalım bu akşam artık bir bebeğim olsun istiyorum lütfen tavsiyeleriniz varsa yazın tükendim artık ...
Ben eşimin üstüne çıktım kontrol bende olduğunda kendimi daha iyi hissetim ve aparata yanma hissi oluyor eşlide öyle bir yanma hissi yok sadece giriş noktasında ufacık bir acı ama girddikten sonra İnan’ın bana 0 acı sadece nefes alın verin karşılıklı oturun sizin bacaklarınız onun üstüne doğru atın yavaşça vajinanıza başını sokun oturarak eşinizin üstüne çıkın çok kolay olucak böyle ve bol kayganlaştırıcı sürün geçmiş olsunMerhaba hangi pozisyonda yapabildiniz iliskide acaba?kismetse ben 1/2 gune esli deneyecegim de
Pns aparattan daha yumuşak.Kzilar ben bisey sormak istiyorum lutfen cevaplarsaniz sevinirim ben yarin ilk esli denememi yapcagim bugun bol bol 4. Aparat denemesi yapiyorum ama sunu merak ediyorum,aparat egzersizini yaparken girmesi icin cok guclu bir sekilde ittirmem gerekiyoe gercekten cok guclu bir sekilde ama hicbir acim agrim olmuyor.Bu kendimi kastigim anlamina mi geliyor esli denemeye gecmemeli miyim?kendimi kastigim icinmi giriste bu kadar guclu bastirmam gerek yoksa bu normalmi?sizin daha rahat giriyoe mu?
Emin ol eşli deneme sana daha kolay gelecek bu sırada yapman gereken şey sadece eşine izin vermen ve müdahale etmemek 4.aparatı içinde bekletmeyi unutma sonra direk eşli deneme. Rahat bırakınca kendni olacakKzilar ben bisey sormak istiyorum lutfen cevaplarsaniz sevinirim ben yarin ilk esli denememi yapcagim bugun bol bol 4. Aparat denemesi yapiyorum ama sunu merak ediyorum,aparat egzersizini yaparken girmesi icin cok guclu bir sekilde ittirmem gerekiyoe gercekten cok guclu bir sekilde ama hicbir acim agrim olmuyor.Bu kendimi kastigim anlamina mi geliyor esli denemeye gecmemeli miyim?kendimi kastigim icinmi giriste bu kadar guclu bastirmam gerek yoksa bu normalmi?sizin daha rahat giriyoe mu?
Cok tesekkur ederim fakat ben sunu merak ediyorum sizlerde de aparati sokmak icin guc uygulamak gerekiyor muydu sertce ittirmek?yoksa ben kendimi fark etmeden kastigim icin mi boyle oluyor?ama herhangi bir acim agrim hic yok o yuzden anlayamiyorumEmin ol eşli deneme sana daha kolay gelecek bu sırada yapman gereken şey sadece eşine izin vermen ve müdahale etmemek 4.aparatı içinde bekletmeyi unutma sonra direk eşli deneme. Rahat bırakınca kendni olacak
Tabii ki de itmediğin sürece o gitmez ki hepte diyoruz güçlü ittirmek gerekiyor diye kasılma illaki oluyor ne kadar çook rahatım desekde Benim orada anlatmak istediğim şu aparatı sen kendin yapıyorsun güçlü bir şekilde ittiriyorsun ama eşli deneme yaparken eşin ittircek değil mi yavş yavaş o sebeble ona izin ver kapatma kendini diyorum müdahele etme sen o an kendini gevşek bırak ve kasıldıgın tıkandığın yerde ıkın ve sonra eşine devam et de kordineli çalışmak gibi birşeyCok tesekkur ederim fakat ben sunu merak ediyorum sizlerde de aparati sokmak icin guc uygulamak gerekiyor muydu sertce ittirmek?yoksa ben kendimi fark etmeden kastigim icin mi boyle oluyor?ama herhangi bir acim agrim hic yok o yuzden anlayamiyorum
Kafanı sakın bunlarla doldurma olumlu düşünmek en güzeli ben bu kadar çalıştım emeğimin karşılığını alıp ben bu illetten kurtulacağım diğer arkadaşlarım gibi böyle motive et kendine şöyle olacak böyle olacak mı ister istemez bunlar beynimize yere diyor sen cesaretli bir kadınsın ve yaparsınBugunde yarim saat 4. Apratimi nefes ve kegellerle iliskiye girmeyi dusundugum
Pozisyonda calistim,yarin esli deneme yapacagim kizlar Lutfen bana dua edin,2 aydir her allahin gunu pes etmeden calistim umarim emegimin karsiligini yarin alicam dualarini eksik etmeyinIcimde korkular vae 4. Aparat ve penis boyu arasinda cok fark oldugu icin olacak mi,pozisyonu ayarlayabilecek miyiz,kanamam olacak mi vs vs bircok endisem var emek buyuk olunca insan daha da stresleniyor insallah sizin kadar cesur olup yarin buraya ben de yendin basardim yazabilirim
Yarin mutlu son olacak ♡Bugunde yarim saat 4. Apratimi nefes ve kegellerle iliskiye girmeyi dusundugum
Pozisyonda calistim,yarin esli deneme yapacagim kizlar Lutfen bana dua edin,2 aydir her allahin gunu pes etmeden calistim umarim emegimin karsiligini yarin alicam dualarini eksik etmeyinIcimde korkular vae 4. Aparat ve penis boyu arasinda cok fark oldugu icin olacak mi,pozisyonu ayarlayabilecek miyiz,kanamam olacak mi vs vs bircok endisem var emek buyuk olunca insan daha da stresleniyor insallah sizin kadar cesur olup yarin buraya ben de yendin basardim yazabilirim
Olduğu yerde kegel yap sık hissettiginde derin nefes al birakirken ittirsin nefesini ver .OlacakEşim 2 3 cm lik girebiliyor gerisi neden olmuyor
Şiddetli bir ağrı oluyor hala bişeyler yırtılacak kafası var sanırım bendeOlduğu yerde kegel yap sık hissettiginde derin nefes al birakirken ittirsin nefesini ver .Olacak
Birde olmuyor diye yarıda bırakma inat et ♡
Merhaba aparatları rahat yaparsanız hem çok rahat giriyor hem de hiç acımıyor.Kzilar ben bisey sormak istiyorum lutfen cevaplarsaniz sevinirim ben yarin ilk esli denememi yapcagim bugun bol bol 4. Aparat denemesi yapiyorum ama sunu merak ediyorum,aparat egzersizini yaparken girmesi icin cok guclu bir sekilde ittirmem gerekiyoe gercekten cok guclu bir sekilde ama hicbir acim agrim olmuyor.Bu kendimi kastigim anlamina mi geliyor esli denemeye gecmemeli miyim?kendimi kastigim icinmi giriste bu kadar guclu bastirmam gerek yoksa bu normalmi?sizin daha rahat giriyoe mu?
Olmuyor .Kasıyorsun bak öncelikle vücudunu gevşeterekte başlayabilirsin. Birde olumlamalari unutma.Çünkü o anda ister istemez stres oluyor.Şiddetli bir ağrı oluyor hala bişeyler yırtılacak kafası var sanırım bende
Aynen .Kızlar benim kanamam ne aparatlarda oldu ne eşiminkini aldığımda sanırım bazı kızlarda kanama da olmuyorBurada mesaj yazdıklarımın da bazıların kanama olmamış , kanamaya şartlamayalım kendimizi. Kızlık zarı dediğimiz şey de aslında bence hurafe gibi geldi bana kafamızda büyüttüğümüz bir şey gibi değilmiş . ben çok büyük dilatör soktum yine de kanama filan olmadı .bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?