Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar ben ilk defa başardıktan sonra tekrar vaktimiz olmadı, ama yarın yeniden deneyeceğiz. yaptığımızda üstteydim ve kendimi üstte olunca daha rahat hissediyorum, eşim üzerime gelince çok rahat edemiyorum hatta hala geriliyorum ilginç bir şekilde , üstte kalarak devam etmem sizce daha mı iyi olur ? üstteyken de ileri geri çok fazla yapamıyorum, yani penisi aldım ama içeride çok fazla ileri geri sanırım pek olmadı yani dilatörler gibi çok kaymadı sizce normal mi yoks bir yerde yanlış mı yapıyorum ?

Bayanlar maalesef ki sevincim çok uzun sürmedi biliyorsunuz ki ben MS hastasıyım ve doktor bana bu hastalıkta ani üzüntüler ani Sevinçler yaşaman gerekiyor demişti yani bir şeye çok fazla üzülme çok fazla da sevinme demişti böyle durumlarda ataklar gelebilir demişti şu an sabahtan beri başım dönüyor yerimden kalkamıyorum kalktığım zaman da dengemi sağlayamıyorum normalde bu akşam da çalışmalara devam edecektik ama iyi değilim bir sıkıntı olur mu yarın ya da bu atak ne zaman geçer bilmiyorum atağım geçtikten sonra denesem tekrar başa gelir miyim sizce gerçekten şu an çok üzgünüm

Bendede ilkinde öyle his oldu abanma hissi gibi misyoner pozisyonda rahat oluyor kasmiyorsun.Kafanin altına bir yastık koyuyorsun uzaniyorsun bu pozisyon belki sana uymaz deneye deneye bulacaksın tatlım
Üstteyken kontrol bizde oluyor daha rahat tek kötü yanı bacaklarımız ağrıyor

Geçmiş olsun tatlım. Sakın olumsuz düşünme. 1 gün yapıp bir gün durmamız gerek ya bugün dinlen ve asla başa döneceğini düşünme sil artık kafandan BAŞARDIN sen

1 gün durmamız mı gerekiyor ben bunu bilmiyordum
Psikoterapistle yoluma devam ediyordum tatlim Doktorum 1 gün dolu 1 gün boş öyle dedi
3 hafta sonra randevum var
Regl olacağım için
Yoksa 2 hafta sonra gel demişti
Sonlandırma yapacakmış yani tedaviyi bitirecek
Sonra kendime Jinekolog bulacağım

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.Rabbim şifa versin.Nasıl oldun doktora gittinmi tatlım .

Hem sende dinlenmiş olursun .Zihnen bedenen Bugün tekrar oldu benim yani değişen birşey yok kasma yok acı yok batma yok daha iyiye gidiyor.Yani gerilemiyoruz tatlım .Sende içini ferah tut
Öyle olacak artık canım ne yapalım aslında zihnen rahattım bu akşam da devam edecektik

Benimde regl zamanım yaklaşıyor ara vermekten korkuyorum açıkçası
Hiç endişe etme okudum mesajları sen bir kere bu işi başardın ve biliyorsun dinlenmene bak yarın tekrardan durumuna göre değerlendir ki eminim ki yapacaksın zaten günaşırı diyoruz bir dolu bir boş öyle devam Etmeye çalışırsın regle kadar

Tamam canım ben kendimden eminim zaten yapamam diye düşünmüyorum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…