- 26 Mayıs 2017
- 168
- 163
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.561
Evet kalan 5 günde de sadece 1 boğum parmak yerleştirmeyi deneyeceğim. Bolca kayganlaştırıcı ile mümkün oldu. 3 gündür fenalıklar geçirdim ama sonunda oldu
Psikiyatriye gidiyorum. Cinsel işlev bozuklukları ile ilgilenen bir birim. 2 haftadır her gün vajinamı inceliyordum ayna ile. Bu hafta egzersize geçmiştik artık. Geniş bir zamana, birkaç aya yayarak çözebileceğimi söyledi doktor.
tamamdır teşekkürler <3Daha ilk ılıskıde o mumkun degıl. Yavas yavas alısacaksınız. Ara vermeden devam edin.
Bendede ilkinde öyle his oldu abanma hissi gibi misyoner pozisyonda rahat oluyor kasmiyorsun.Kafanin altına bir yastık koyuyorsun uzaniyorsun bu pozisyon belki sana uymaz deneye deneye bulacaksın tatlımArkadaşlar ben ilk defa başardıktan sonra tekrar vaktimiz olmadı, ama yarın yeniden deneyeceğiz. yaptığımızda üstteydim ve kendimi üstte olunca daha rahat hissediyorum, eşim üzerime gelince çok rahat edemiyorum hatta hala geriliyorum ilginç bir şekilde , üstte kalarak devam etmem sizce daha mı iyi olur ? üstteyken de ileri geri çok fazla yapamıyorum, yani penisi aldım ama içeride çok fazla ileri geri sanırım pek olmadı yani dilatörler gibi çok kaymadı sizce normal mi yoks bir yerde yanlış mı yapıyorum ?
Geçmiş olsun tatlım. Sakın olumsuz düşünme. 1 gün yapıp bir gün durmamız gerek ya bugün dinlen ve asla başa döneceğini düşünme sil artık kafandan BAŞARDIN senBayanlar maalesef ki sevincim çok uzun sürmedi biliyorsunuz ki ben MS hastasıyım ve doktor bana bu hastalıkta ani üzüntüler ani Sevinçler yaşaman gerekiyor demişti yani bir şeye çok fazla üzülme çok fazla da sevinme demişti böyle durumlarda ataklar gelebilir demişti şu an sabahtan beri başım dönüyor yerimden kalkamıyorum kalktığım zaman da dengemi sağlayamıyorum normalde bu akşam da çalışmalara devam edecektik ama iyi değilim bir sıkıntı olur mu yarın ya da bu atak ne zaman geçer bilmiyorum atağım geçtikten sonra denesem tekrar başa gelir miyim sizce gerçekten şu an çok üzgünüm
1 gün durmamız mı gerekiyor ben bunu bilmiyordumGeçmiş olsun tatlım. Sakın olumsuz düşünme. 1 gün yapıp bir gün durmamız gerek ya bugün dinlen ve asla başa döneceğini düşünme sil artık kafandan BAŞARDIN sen
Psikoterapistle yoluma devam ediyordum tatlim Doktorum 1 gün dolu 1 gün boş öyle dedi1 gün durmamız mı gerekiyor ben bunu bilmiyordum
Anladım canımDoktorum öyle dedi tatlım 1 gün dolu 1 gün boş
3 hafta sonra randevum var
Regl olacağım için
Yoksa 2 hafta sonra gel demişti
Hem sende dinlenmiş olursun .Zihnen bedenen Bugün tekrar oldu benim yani değişen birşey yok kasma yok acı yok batma yok daha iyiye gidiyor.Yani gerilemiyoruz tatlım .Sende içini ferah tutAnladım canım
Geçmiş olsun.Rabbim şifa versin.Nasıl oldun doktora gittinmi tatlım .Arkadaşlar, ben dün gece bir kaza geçirdim. Başkası anlatsa asla inanmam ama eski üye olduğum için umarım siz inanırsınız. Dün kar yağışında bir kediye yardım etmek istedim ve yan bahçeye parmaklıklardan atlamak istedim. Ayağım kaydı ve parmaklığa oturdum. Kanamam oldu ve eve kendimi zor attım kısa süreli baygınlık geçirdim. Anneme korkmasın diye söyleyemedim. Sadece düştüm dedim. Çok kanamam ve ağrım oldu. Az da olsa bugün kan var. Tetanoz aşısı mı olmalıyım sizce. Vajinal muayene kar geçince olacağım ama sağlığım için endişeliyim. Ne yapmalıyım
Öyle olacak artık canım ne yapalım aslında zihnen rahattım bu akşam da devam edecektikHem sende dinlenmiş olursun .Zihnen bedenen Bugün tekrar oldu benim yani değişen birşey yok kasma yok acı yok batma yok daha iyiye gidiyor.Yani gerilemiyoruz tatlım .Sende içini ferah tut
Cidden beyinde vücutta unutmuyor bir gün durunca hem eşin hem sen dinlenmiş olursun .Öyle olacak artık canım ne yapalım aslında zihnen rahattım bu akşam da devam edecektik
Benimde regl zamanım yaklaşıyor ara vermekten korkuyorum açıkçasıCidden beyinde vücutta unutmuyor bir gün durunca hem eşin hem sen dinlenmiş olursun .
Regl sonrasıda deneyimlerimi paylaşırım tatlım benim 7 gün sürüyor
Hiç endişe etme okudum mesajları sen bir kere bu işi başardın ve biliyorsun dinlenmene bak yarın tekrardan durumuna göre değerlendir ki eminim ki yapacaksın zaten günaşırı diyoruz bir dolu bir boş öyle devam Etmeye çalışırsın regle kadarBenimde regl zamanım yaklaşıyor ara vermekten korkuyorum açıkçası
Onuda aşarız biz tatlım kaç yılın yükünü attık.Regl günleri bizi yıldıramaz başa döndüremez.Benimde regl zamanım yaklaşıyor ara vermekten korkuyorum açıkçası
Tamam canım ben kendimden eminim zaten yapamam diye düşünmüyorum çok şükürHiç endişe etme okudum mesajları sen bir kere bu işi başardın ve biliyorsun dinlenmene bak yarın tekrardan durumuna göre değerlendir ki eminim ki yapacaksın zaten günaşırı diyoruz bir dolu bir boş öyle devam Etmeye çalışırsın regle kadar
Evelallah canımOnuda aşarız biz tatlım kaç yılın yükünü attık.Regl günleri bizi yıldıramaz başa döndüremez.
Tatlım kafandan öncelikle ikna edemiyorumu çıkar .İkna olacak.Olumsuz düşünme. İlk dilatör zaten yok gibi olacak inanki his yok.Dilatöre başlamak için kendimi ikna edemiyorumlütfen bana bişeyler söyleyinn lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?