- 16 Ekim 2021
- 81
- 19
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #251.121
Eşimde Ben de çok sık çalışıyoruz bazen nöbetlerimiz uymuyor dediğiniz gibi gün aşırı olmasına çalışıyordum ama 3-4 gün de bir olabiliyor ancak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler bravo hepsi aynı günde hemdeTam tamına 9 yıl hayatım mahvoldu kadın gibi hissedemedim yasitlarimin boy boy çocukları oldu ben son 2 yıldır insanlardan kaçıyorum çünkü her ortamda çocuk soruluyordu bana bı sekilde gülüp gecistiriyordum ama içimi Allah biliyordu
Aparatlar bugün geldi saat 8den beri calisiyorum 4 aparatı bu saate kadar içime aldım. Evet 4.aparata kadar üstüne gittim pes etmedim ve başardım çok mutluyum içerisi kocaman bir boslukmus dediğiniz gibi kendinle gurur duyuyorum afferim bana
Harikasınız inşallah eşli denemede de başarılı olursunuzTam tamına 9 yıl hayatım mahvoldu kadın gibi hissedemedim yasitlarimin boy boy çocukları oldu ben son 2 yıldır insanlardan kaçıyorum çünkü her ortamda çocuk soruluyordu bana bı sekilde gülüp gecistiriyordum ama içimi Allah biliyordu
Aparatlar bugün geldi saat 8den beri calisiyorum 4 aparatı bu saate kadar içime aldım. Evet 4.aparata kadar üstüne gittim pes etmedim ve başardım çok mutluyum içerisi kocaman bir boslukmus dediğiniz gibi kendinle gurur duyuyorum afferim bana
Ben araştırdığım kadarıyla çoğu doktor tavsiye etmiyor ben bebe yağı kullanıyorum bu şekilde gebe kalan birçok kişi varmış bazı doktorlar pH dengesini değiştirebilir diyor bazıları zararsız diyor ama kuruluk için mecburen kullanıyorum en zararsızı bana bebe yağı geldi. Ultrason jeli normal jellerden farkı ne?Arkadaşlar kayganlastirci gebeliğe engel mi ben ultrasyon jeli kullanıyorum şuanda
Teşekkür ederim evet 4 aparatı da 2. 3 saat içerisinde yaptım ve bütün aparatları sonuna kadar ittim gerçekten içerisi koca bir boslukmusTebrikler bravo hepsi aynı günde hemde
Cok sağolun teşekkür ederim inşallah eşli denemede olurHarikasınız inşallah eşli denemede de başarılı olursunuz
Ben Bebek yağı zararlı diye bıraktım onu.suan ultrasyon jeli kullanyorum nasıl oldugunu bilmiyorum tam olarakBen araştırdığım kadarıyla çoğu doktor tavsiye etmiyor ben bebe yağı kullanıyorum bu şekilde gebe kalan birçok kişi varmış bazı doktorlar pH dengesini değiştirebilir diyor bazıları zararsız diyor ama kuruluk için mecburen kullanıyorum en zararsızı bana bebe yağı geldi. Ultrason jeli normal jellerden farkı ne?
Onlara da zararlı deniliyor hatta tükürük bile zararlıymış. Açıkcası bu konuda ortak bir nokta yok kimi jelle hamile kalmış kimi bebe yağınla ama çoğunluk jeli önermiyor, çok zararlı deniliyor. Doktorlara göre ise hiçbir şey kullanmamak vajinanın sadece kendi sıvısı en ideal olanı.bazıları da doktora danışıp sperm besleyici sperm kalitesini bozmayan jeller var diyor. işte kuruluk canımızı acıtmaması için herkes mecburen bir şeyi seçiyor.. ben araştırdığım kadarıyla bebe yağını öneren doktorlar da var önermeyende var bebe yağını tercih ettim. Jeldeki şikayet çok fazla, doktorlar tarafından pek öneri de yok gibi.Peki bu su bazlı kayganlaştırıcılar zararlı mı acaba
Teşekkür ederim ben daha aparat aşamasındayım 4e geldim regl oldum ama hamile kalmak istediğim zaman tekrar detaylı bir araştırma yaparım tabiOnlara da zararlı deniliyor hatta tükürük bile zararlıymış. Açıkcası bu konuda ortak bir nokta yok kimi jelle hamile kalmış kimi bebe yağınla ama çoğunluk jeli önermiyor, çok zararlı deniliyor. Doktorlara göre ise hiçbir şey kullanmamak vajinanın sadece kendi sıvısı en ideal olanı.bazıları da doktora danışıp sperm besleyici sperm kalitesini bozmayan jeller var diyor. işte kuruluk canımızı acıtmaması için herkes mecburen bir şeyi seçiyor.. ben araştırdığım kadarıyla bebe yağını öneren doktorlar da var önermeyende var bebe yağını tercih ettim. Jeldeki şikayet çok fazla, doktorlar tarafından pek öneri de yok gibi.
Rica ederim canım eşli de bence en az 10 kere ilişkiden sonra gebelik denemeleri daha sağlıklı olur diye düşünüyorum İlişkiye alışma açısındanTeşekkür ederim ben daha aparat aşamasındayım 4e geldim regl oldum ama hamile kalmak istediğim zaman tekrar detaylı bir araştırma yaparım tabi
Zaten hemen gebelik düşünemem sağlık problemlerim var sonuçlarını bekleyeceğim ilaç verecekler falan biraz daha yolum varRica ederim canım eşli de bence en az 10 kere ilişkiden sonra gebelik denemeleri daha sağlıklı olur diye düşünüyorum İlişkiye alışma açısından
Geçmiş olsun canım acil şifalar dilerimZaten hemen gebelik düşünemem sağlık problemlerim var sonuçlarını bekleyeceğim ilaç verecekler falan biraz daha yolum var
Amin teşekkür ederimGeçmiş olsun canım acil şifalar dilerim