- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.590
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #251.001
Bi de doğrudan dördü sokma. İlk önce ikinci ile on dk çalış. Sonra üçüncü ile yirmi dk çalış. Sonra üçüncüyü çıkarır çıkarmaz hemen dördü sok. Genişlemişken dördüncüyü ittir.Ben de öyle hissediyordum. Derin nefes al. Sonra verdiğinde hızlı ve güçlü bir şekilde ittir. Sonra nefes alınca dur nefes verince ittir. Böyle böyle girer. Hızlı ve güçlü bas.
Çok teşekkür ederim bende 3 senedir bu illetle yaşıyorum çok az kaldı inşallahKızlar aparatlarda acele etmeyin her gün bir boyu çalışın bir saat bugün birinci boy ise yarın önce birinci sonra ikinciye geçin hatta her boy ile iki gün çalışın ki iyice alışsın beyniniz de bu duruma alışsın ben de 3 yıl vajinismustum bir aydır atlattım çok şükür size yardımcı olurum
4 zorluyor ilk azını sok vemcain sprey olması lazım sonra ilerlemeyen bi kısım var orda aparat öyle kalsın sen video falan izle sonra derin nefes al ıkın tekrar itOlmuyor yapamıyorum 4 olmuyor
Evet benimde öyle oldu kaslara geldi bi sızı hissettim sonra durdum video açtım dikkatimi dağıttım sonra oldu4 zorluyor ilk azını sok vemcain sprey olması lazım sonra ilerlemeyen bi kısım var orda aparat öyle kalsın sen video falan izle sonra derin nefes al ıkın tekrar it
inşallah atlatırsın canım ben yaptıysam herkes yapar güvenin kendinizeÇok teşekkür ederim bende 3 senedir bu illetle yaşıyorum çok az kaldı inşallah
Diger dilatörlerde hiç acı hissetmedim kolaylıkla oldu ama bu 4.de derin nefes alıp verirken ittirdim hem ıkındım ama olmadı baya canım acıdıCanım bende dün ilk defa yaptım benimde aynısı oldu o an hem ıkındım hemde derin nefes aldım sen hangi pozisyonda deniyorsun
Önce 3ü yap biraz çalış sonra 4ü yap hemenDiger dilatörlerde hiç acı hissetmedim kolaylıkla oldu ama bu 4.de derin nefes alıp verirken ittirdim hem ıkındım ama olmadı baya canım acıdı. bu pozisyon bu sayfada tecrübeli arkadaşlar bunu önermişti yarı oturur halde
Canım o hepimizde var bir kaç ay sürebilir benceKizlar ben esimin p… tam alabildim bugün. Ama ileri geri yaparken zorlandim baya
Bunu nasil cözebilirim
Kendin çözemezsin canım zamanla alışacak vücüt ben de öyle umuyorum çünkü bende hala zorlanıyorumKizlar ben esimin p… tam alabildim bugün. Ama ileri geri yaparken zorlandim baya
Bunu nasil cözebilirim
Tam sevindim derken yine bi engele takilmak üzdü :‘)Kendin çözemezsin canım zamanla alışacak vücüt ben de öyle umuyorum çünkü bende hala zorlanıyorum
Üzülecek birşey yok en azından yendinTam sevindim derken yine bi engele takilmak üzdü :‘)
bendede öyle olucak. HayirlisiBen şimdi bu kadar yaklaşıp regl oldum ve araya yine zaman girecek ona üzülüyorum artık vakit kaybetmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?